Seriál Ulice: Intrikánka Ája se bojí soudu. Možná konečně dojde i na ni

Ája jde vždycky tvrdě za svým cílem. Jak ale dopadne u soudu?
Zdroj: TV Nova
Ája se nepohodla s Radkem Mastným, a to vedlo k útoku, který ho málem stál život. Mastný ji vydíral, ale to není omluva. Za svůj čin bude souzena. Jak si chce zajistit mírnější trest? Jako vždy má Ája řešení...Ája nevydržela neurvalé chování Mastného a zaútočila na něj golfovou holí.Radek Mastný jen tak tak unikl smrti.Mário je do Áji skutečně zamilovaný a netuší, že ona ho jen využívá.+ 3 fotky+ 4 fotky

Máriova přítelkyně Ája působí jako příjemná, milá mladá dáma, která se zkrátka jen těší na svoje první miminko. To jí ale mohou věřit pouze ti diváci, kteří nesledovali předchozí děj seriálu Ulice. Pamatujete si ještě, proč se otcem Ájina dítěte stal právě Mário a koho se jí už podařilo svést? A proč se vlastně budoucí maminka obává soudu, který už brzy přijde?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 22. 01. 2021 12:00

Ája nikdy nebyla právě vzor ctnosti. Má za sebou hned několik útoků na spokojené vztahy v Ulici, a dokonce i trestný čin. Určitě to není křehká, zranitelná bytost, jak se snaží sama sebe prezentovat. Vždyť každý její vztah byl zatím jen čistě obchodní záležitost…

Ženatý Robert Bláha

Jako první padl za oběť Ájině svodům Robert Bláha. I když si ti dva nemohli co do vypočítavosti, cílevědomosti a bezohlednosti na své cestě za vlastním prospěchem nic vyčítat, byla tady ještě jedna osoba, které se jejich flirt z rozumu dotknul a ublížil jí. Byla to Robertova manželka Adriana. Bohužel až velmi pozdě prohlédla jeho pravou povahu i touhu po rodinném majetku Peškových. Áje by ale takováto jeho povaha vyhovovala, ostatně přemýšlí stejně. Vztah však skončil tragédií, Robert se zabil ve svém luxusním autě.

Neunikl ani Matěj

Ája zůstala sama, ale pak si všimla Matěje Jordána, a další cíl jejích intrik byl tak na světě. Opět jí nevadil ani začínající vztah mezi Matějem a Katarínou, rozhodla se prostě, že úspěšného manažera, který pracuje pro zahraniční firmu, získá pro sebe. A protože není zvyklá odejít s nepořízenou, nátlak na Matěje podpořila falešným těhotenským testem. Ani tentokrát se jí ale nepodařilo dotáhnout plán do konce a všechno se provalilo. Matěj nakonec odjel za prací do zahraničí i se svojí zbrusu novou rodinou.

Mário netuší, co se děje

Ani současný vztah s Máriem Doubkem, který on bere vážně a do Áji se doopravdy zamiloval, není jen tak. Ája ho prostě potřebovala, využila a teprve zanedlouho uvidíme, jestli se v průběhu času i v ní objeví alespoň nějaké city k otci svého dítěte. Nevybrala si ho totiž kvůli penězům, to by nebyla dobrá volba, ale pro jeho důvěřivost a bezelstnost. Potřebovala mít pádný důvod pro soud, který jí má zajistit jen podmínečný trest místo pobytu za mřížemi.

Radek Mastný přežil jen zázrakem

Za co hrozí Áje trest? Šlo o napadení bývalého starosty Radka Mastného, který si sice o nějakou tu ránu svým chováním koledoval už dlouho, ale útok golfovou holí byl přece jen příliš silný. Skončil v kómatu a bojoval o život. Ani důvod, který k jeho napadení měla, tedy Mastného výhrůžky, že zveřejní Ájiny intimní fotografie a videa, ji nemůže ospravedlnit. Navíc ve chvíli, kdy se snažila svoji vinu svalit na jiné. Problémy kvůli tomu měl Lumír i jeho zeť a Vendulin manžel Pavel. Nakonec se ale našly důkazy, které vypočítavou Áju přiměly, aby se přiznala. A ta začala spřádat další plán, jak se vyhnout vězení. Kdyby byla těhotná, jistě by byli soudci shovívavější. Volba padla na Mária, který jí, jak se dalo čekat, uvěřil.

Jak dopadne blížící se soud a jak jeho výsledek zamává se vztahem, který je na jedné straně vypočítavý a na té druhé upřímný? A jak moc změní Áju narození dítěte?

Zdroje:

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články