Manželé Dykovi ovládnou obrazovky: Tatiana bude prudit policii, Vojtěch přestane tajit vztah s kolegyní

Podzimní novinky Novy: Vrací se Ulice, Policie Modrava a Specialisté, mezi vyšetřovatele zamíří také Tatiana Dyková
Zdroj: se souhlasem TV Nova
V programu Novy je stálicí seriál Ulice, který se dočkal již 18. sezony.Takto vypadalo natáčení prvních dílů nové sezony seriálu Ulice. V péči maskérek je Václav Svoboda alias Lumír Nykl.Jaroslavu Obermaierovou prý čekají v Ulici velké změny. Zatím je obestírá tajemství.Komediální novinkou Novy je seriál O mě se neboj. Veronika Arichteva si v něm zahrála dvojnásobnou maminku Evu, která sice prochází rozvodem, ale s manželem pořád sdílí byt.+ 10 fotek+ 11 fotek

V podzimním vysílání TV Nova se objeví nejen pokračování Ulice, Specialistů, nebo Pana profesora, ale dojde také na dvě novinky - Případy mimořádné Marty a O mě se neboj. Jak bude vypadat seriálový souboj Tatiany a Vojtěcha Dykových?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 12. 08. 2022 17:00

Po České televizi představila podzimní programovou nadílku také Nova. I u ní lze vidět příklon ke kriminálkám. Vedle již známých seriálů Policie Modrava a Specialisté se objeví také komediální krimi Případy mimořádné Marty s Tatianou Dykovou.

Případy mimořádné Marty s Tatianou Dykovou

Jednou z hlavních novinek podzimního programu Novy jsou Případy mimořádné Marty s Tatianou Dykovou. Ta si zahrála ženu, která je inteligentní a velmi osobitá, tudíž postrádá respekt k jakýmkoliv autoritám. A jednoho dne jí nabídnou místo konzultantky u policie. Může to dopadnout dobře?

Myslím si, že je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se aktéři musí vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotitelným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle kupředu,“ vysvětluje Tatiana Dyková v materiálech pro novináře.

Jedním z režisérů osmidílného kriminálního seriálu s prvky komedie je držitel tří Českých lvů Marek Najbrt, který má za sebou filmy Protektor (2009), Čertí brko (2018), ale také kultovní Kancelář Blaník.

Vojtěch Dyk se vrací jako Pan profesor

Zatímco pro Tatianu Dykovou jsou Případy mimořádné Marty novinkou, její manžel Vojtěch se na obrazovky vrací v pokračování seriálu Pan profesor. I on hraje nekonvenční, ale oblíbenou figuru. A co nás čeká v další sezoně? Vztah Marka (Vojtěch Dyk) s kolegyní Karolínou (Beáta Kaňoková) přešel do nové fáze, protože své city přestali skrývat. To ale s sebou nese nové komplikace. On náhle ztrácí status svobodného mládence, ona se navíc stane zástupkyní ředitele. Má jejich vztah budoucnost?

Měl jsem takového profesora Milana, který byl podobného ražení. Nebyl to ten typ úplně šíleného profesora, ale opravdu přátelského přístupu k těm studentům. V tu chvíli to byl vzor lidství, ne profesorství,“ vysvětluje Vojtěch Dyk zdroj inspirace pro roli Marka.

Zdroj informací:

TV Nova: Pět hraných seriálů, nový MasterChef i Souboj na talíři a plnoletá Ulice. Na obrazovku se vrací legendy, nechybí ani novinky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články