Nová postava v Ulici: Jakub Štěpánek prověří vztahy v rodině Marečkových

Karla není z přítomnosti Jakuba nadšená, ale Herman ho na ni přehodil jako horký brambor.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Jan Mansfeld nastoupil do seriálu Ulice jako Jakub Štěpánek.Jakub je scenárista, který připravuje kriminální seriál a hledá konzultantku.Karla dostane na starost dělat konzultantku pro kriminální seriál. Z Jakubovy přítomnosti není nadšená, ale Herman ho na ni přehodil jako horký brambor.Jakub si postupně všechny její blízké získává na svoji stranu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Do nekonečného seriálu Ulice vstupuje Jakub Štěpánek v podání Jana Mansfelda. Jde o synovce Karlina nadřízeného. Jakub je spisovatel a scenárista a od Karly chce konzultace ke svému kriminálnímu seriálu. Ona se do toho ale příliš nehrne.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 01. 2022 11:30

Mladý spisovatel a scenárista Jakub Štěpánek potřebuje konzultovat scénáře pro svůj seriál, využívá proto toho, že jeho strýc šéfuje kriminálce. Strýc tento úkol nejprve deleguje na Jirku Hermana, ten ale Jakuba jako horký brambor přehodí na svoji bývalou parťačku Karlu. Už tento týden je čeká první společná konzultace, ze které Karla není nadšená. Co z Jakubova chování vyplyne o jeho osobnosti? To se dozvíte v nových dílech Ulice, které vysílá televize Nova každý všední den od 18:25.

Danovy problémy s romantikou

Dan chce Sáru ohromit romantickým gestem. Plánuje ji přesvědčit, že mu na ní opravdu záleží a nemiluje žádnou jinou. Neví ale, kde začít, protože s tím nemá žádné zkušenosti. Aby vše klaplo podle jeho představ, potřebuje k tomu i Anču a Bedřicha. A těm spadne brada až na zem, když se dozví, co Dan chystá. Jak asi Sára zareaguje?

I Gábina je v jednom kole. Hledá prostor pro dílnu, ve které by co nejdříve zahájila výrobu modelů na přehlídku pro prestižní německou návrhářku. Do toho řeší rodiče, protože máma si z ní chce udělat spojenkyni proti tátovi, aby dosáhla svého. Náhodou se ale setká s Jirkou Hermanem a stráví s ním báječný večer, který se nečekaně protáhne. Jaká mají tihle dva tajemství?

Průšvihy v Ulici

Lumír a Tonda Hložánek zase jednou neodhadnou, kdy mají dost, a zadělají si na pořádný průšvih. Tentokrát ale dostanou takovou lekci, že kocovina a naprostá dezorientace budou to nejmenší, co je bude trápit, když se po chlapské spanilé jízdě proberou. Kdo a proč je bude muset zachránit?

To ale není jediný problém, který se tento týden objeví v Ulici. Evžen je pro Luďka trnem v oku už pěkně dlouho. Snaží se ho dostat z Blančina dosahu, jak to jen jde, ovšem tentokrát mu to nevyjde. Když Luďka s Blankou přistihne u kávy, okamžitě vidí rudě. Začne Evženovi dokazovat, kdo je její partner a proč má na ni nárok...

Zdroje informací:

TV Nova: Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články