Ona snad nestárne! Takhle dnes vypadá hvězda filmu Krokodýl Dundee Linda Kozlowski

Ona snad nestárne! Takhle dnes vypadá hvězda filmu Krokodýl Dundee Linda Kozlowski
Zdroj: Profimedia

Australskou dobrodružnou komedii Krokodýl Dundee s Lindou Kozlowski a Paulem Hoganem jsme mohli poprvé vidět před pětatřiceti lety. Zatímco Lindin, dnes již bývalý, manžel nevypadá zrovna nejlépe, ona je stále krásná. Jako by se u ní zastavil čas.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 11. 05. 2021 14:00

Nejdříve to byla veliká láska. Po dvaceti třech letech to ale Lindu přestalo bavit. Měli toho totiž společného opravdu málo. Jak jejich vztah vypadal? A čekal je bouřlivý rozchod?

Jak Linda učarovala Paulovi

Paul Hogan byl v době natáčení Krokodýla Dundeeho ženatý, a navíc měl pět dětí. Jakmile ale před sebou spatřil drobnou blondýnu v černých plavkách, vše zahodil. Linda Kozlowski mu skutečně učarovala. Jeho manželka to zprvu nemohla rozdýchat, pak ale vtipně poznamenala, že o osmnáct let mladší Linda má stejně smůlu. Paul měl totiž mít své nejlepší roky za sebou. Zůstal mu akorát sexy zadek a nohy.

Linda mu dala syna Chancea, který se pak při jejich rozvodu stal předmětem sváru. Oba se hádali, kdo se bude o něj starat. Proč se ale vlastně rozešli? Paul tvrdil, že je trochu nezodpovědný, takže ho už prý měla jeho rodina plné zuby. Linda to ale viděla jinak. Údajně si neměli co říct. Každý miloval jiné jídlo, hudbu i barvy...

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený F E R N M A D D E N (@fernmaddenmakeup)

Rozvod, který se vyplatil

Někdy je finanční vypořádání v rozvodovém řízení v řádech deseti tisíců, jinde létají miliony. Linda si před sedmi lety přišla na 6,25 milionu dolarů, co tehdy představovalo asi 130 milionů korun. Dokonce se dohodli na střídavé péči, což musel nejvíce ze všech ocenit Chance. A to nebylo vše. V Paulově domě mohla zůstat až do doby, než se znovu vdá.

Jejím novým manželem se stal marocký průvodce Moulay Hafid Baba, se kterým třiašedesátiletá Linda žije dodnes. Hereckou kariéru pověsila na hřebík již dávno a nepomýšlí na návrat. Sama se kdysi vyjádřila, že hrála v béčkových filmech, rozhodla se proto raději vyslyšet volání biologických hodin a pořídit si dítě. S Paulem ji ale přes všechny problémy stále pojí přátelství. Před dvěma roky jej veřejně prosila o to, aby s ohledem na svůj věk přestal kouřit. Evidentně jí na něm stále záleží.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Linda Kozlowski

Dailymail.co.uk: She can’t imagine the world without him in it: Paul Hogan’s ex-wife Linda Kozlowski begs Crocodile Dundee star to quit smoking ahead of his 80th birthday amid fears for his health

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články