Pamela Anderson v dokumentu Příběh lásky: Mluví o sypání soli do starých ran, mateřství a myšlenkách na sebevraždu

Pamela: Příběh lásky aneb Jak se Pamela Anderson, holka z malého města, stala světovým sex symbolem
Zdroj: se souhlasem Netflix
Pamela: Příběh lásky - Dokument o životě, láskách a mateřství slavné herečky z Pobřežní hlídky.Na rozdíl od seriálu Pam a Tommy, měla Pamela Anderson tento projekt "pod palcem".Fanoušci herečky Pamely Anderson uvidí i několik dosud nezveřejněných fotek."Nejsem oběť, ale přeživší," tvrdí Pamela Anderson, která má za sebou poměrně turbulentní život.+ 1 fotka+ 2 fotky

Streamovací služba Netflix potěšila všechny fanoušky Pamely Anderson dokumentem s názvem Pamela: Příběh lásky. Sex symbol 90. let a nepřehlédnutelná herečka se na jeho natáčení podílela, takže jde vlastně o její ohlédnutí za cestou holky z malého města za velkou kariérou a mateřstvím.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 31. 01. 2023 16:00

Pamela: Příběh lásky: Dokument o cestě Pamely Anderson ke slávě, ale také složitých vztazích a skandálu s pověstnou nahrávkou zobrazující žhavé chvilky ze vztahu s Tommym Lee. A to není vše, přijde řada i na soukromá videa a deníky. Na dokument Pamela: Příběh lásky se můžete podívat na Netflixu.

Život Pamely Anderson

Na minisérii Pam a Tommy (2022) rozhodně nevzpomíná ráda. Je to prý pořad, na který se nikdy, ale opravdu nikdy nepodívá. Nezajímal ji ani trailer. Jednak pojednává o období, na něž by nejraději zapomněla, a navíc tvůrce seriálu ji ani nepožádal o svolení k natáčení. A proto ho v rozhovoru pro web Variety označila explicitně za "hajzla".

Co ji tak nadzvedlo ze židle? Legendární ukradená videonahrávka, na níž se oddává sexuálním radovánkám se svým manželem Tommym Lee. Když se tento materiál dostal na veřejnost, prožila si opravdu těžké chvíle. Naštvalo ji, že se zbytečně sypala sůl do starých ran a takto závažné téma bylo zpracováno pro "mrzkou" televizní zábavu.

Pamela Anderson myslela na sebevraždu

Zatímco Pamela byla po uvedení seriálu jako na trní, Tommy se tomu spíše smál. Měl to okomentovat slovy, že jakákoli publicita je pro něho vítaná. Podle britského listu Daily Mail Pamela otevřeně říká, že kdyby tehdy nebyla matkou, vzala by si pravděpodobně život. Mateřství byla jediná věc, která ji dokázala zachránit.

Ač hvězda Pobřežní hlídky nahrávku nikdy neviděla, užila si kvůli ní dost nepříjemných zážitků. Kromě toho, že ji neustále na každém kroku pronásledovali bulvární novináři, spousta lidí se na ni začala dívat skrz prsty. Přitom šlo jen o nevinnou domácí zábavu dvou zamilovaných lidí, která nebyl určena pro nikoho cizího.

Jak se zrodil sex symbol

Pamela Anderson se s kostlivci ve skříni vypořádala pomocí dokumentu Pamela: Příběh lásky. Pětapadesátiletá herečka měla možnost zasahovat do tvorby dokumentu po celou dobu natáčení. Výsledek prý reflektuje její život humánním způsobem.

Sleduje její počátky, kdy se z holky z malého města stal mezinárodní sexuální symbol. Dojde i na mnohdy nelehké milostné vztahy plné násilí. Jeden z prvních partnerů ji během jízdy autem kopl tak silně, až z něj vypadla do příkopu. Nevynechá ani herectví či aktivismus, ale důležitou součástí je také Pamela Anderson v roli matky dvou synů Dylana a Brandona.

Zdroje informací:

Capitalfm.com: All the details on Pamela Anderson's Netflix documentary: Pamela, a love story

Variety.com: 'I'm not a victim': Pamela Anderson opens up about money, abuse and the 'assholes' behind Pam and Tommy

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články