Po čem muži touží 2: Jiří Langmajer se v pokračování úspěšného snímku vrací do světa podprsenek

Po čem muži touží 2: Jiří Langmajer se v pokračování úspěšného snímku vrací do světa podprsenek
Zdroj: se souhlasem CinemArt/Vojtěch Resler
Jiří Langmajer se po čtyřech letech vrací ke svému ženskému já ve filmu Po čem muži touží 2. Vlevo je herečka Anna Polívková a vpravo režisér filmu Rudolf Havlík.Jiří Langmajer s duší psycholožky Ireny se musí vypořádat s ryze mužskou společností a také prací v prostředí, do kterého by se Irena nikdy nedostala.Anna Polívková jako psycholožka Irena v nové komedii Po čem muži touží 2, která půjde do kin 21. dubna.Režisér Rudolf Havlík spolupracuje s Annou Polívkovou rád. Herečka v sobě nezapře komediální geny, které zdědila po svém otci Bolkovi.+ 9 fotek+ 10 fotek

Jiří Langmajer a Anna Polívková se vracejí do kin ve volném pokračování filmu Po čem muži touží. Ten v roce 2018 trhal rekordy a stal se divácky nejúspěšnějším snímkem roku. Role si tentokrát prohodí a bude to postava Anny Polívkové, která se jednoho rána probudí v mužském těle.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 01. 2022 12:30

Psycholožka Irena zapíjí zklamání z rozchodu a vysloví bizarní přání: Chci bejt chlap! Ráno se probere v těle muže, které nenávidí, ale zároveň tak dostane šanci zjistit, jací chlapi vlastně doopravdy jsou. Jediný, kdo věří, že se v mužském těle skrývá Irena, je soused Radim. Jeho role se zhostil Marek Taclík. Právě on se stane Ireniným průvodcem chlapským světem.

Dostanu podprdu a jdu na plac, libuje si Jiří Langmajer

„Snažil jsem se tak nějak po svém s tou holkou v sobě vypořádat a doufám, že tak, aby se lidi bavili,“ říká v oficiálních materiálech pro novináře Jiří Langmajer a se smíchem dodává: „Komu se to povede v pětapadesáti sedět v maskérně a nechat si nalíčit oči, dostat podprdu a jít na plac? Jsem spokojen!“

Jiřího Langmajera těší spolupráce se známým týmem

Herec se stejně jako jeho kolegyně Anna Polívková vracel k týmu, který zná z předchozí spolupráce. Naskočit znovu do práce s režisérem Rudolfem Havlíkem proto Langmajerovi nedělalo problém.

Je hrozně příjemný, když člověk pracuje s lidmi, které zná, s týmem, který má rád, s lidmi, kterých si váží. Mě poutá s Rudou Havlíkem dnes už blízký přátelství a to je ohromná přidaná hodnota. Člověk pracuje, vydělává peníze, ale je i s lidmi, se kterými mu je dobře. To je na tom super,“ doplňuje Langmajer.

Rozesmát lidi je těžší než artové věci, soudí režisér snímku

Režisér Rudolf Havlík říká, že o volném pokračování původního filmu ze začátku vůbec neuvažoval. Motivoval ho teprve úspěch, jaký měl jeho snímek u diváků. „Pokračování tedy vzniklo spíše organicky. Baví mě dělat komedie a baví mě, když se lidi v kině smějí, to je ta nejlepší odměna. Myslím, že kolikrát je to těžší, než dělat artový věci,“ myslí si režisér.

Do kin přichází film Po čem muži touží 21. dubna. Čekání si můžete ukrátit prohlédnutím fotografií z natáčení v naší galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články