Skyler se vrací do Ulice: Nedokázala bych odstavit dítě na vedlejší kolej, říká herečka Michelle Hansen

Skyler se vrací do Ulice: Nedokázala bych odstavit dítě na vedlejší kolej, říká herečka Michelle Hansen
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Postavu Skyler původně hrála Sara Sandeva.Teď roli Skyler převzala Michelle Hansen.Taky malý Chris vyrostl a změnil "svého" herce. Do Čech se vrací s tváří Michaela Lorence.Skyler a Chris zamíchají dějem v seriálu Ulice.+ 2 fotky+ 3 fotky

Do seriálu Ulice se po pěti letech vrací Skyler. Novinku má nejen pro Frantu, ale také pro diváky. Tuto postavu totiž původně hrála Sara Sandeva, kterou nově nahradila Michelle Hansen.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 19. 04. 2022 13:18

Mezi Frantou a Skyler to byla láska na první pohled a když Skyler otěhotněla, Franta nechal školy a pokusil se s ní založit rodinu, byť v té době byl víc puberťákem než mužem. Jenže Skyler je živel, a tak se pustila do projektu v zámoří a později si našla i jiného partnera.

Naposledy jsme ji mohli vidět v seriálu Ulice na Vánoce roku 2016. Teď se vrací do Čech a nejen pro Frantu to bude ohromné překvapení. Proč se Skyler tváří, jako by se mezi ní a Frantou nikdy nic hrozného nestalo? A jak to přijme Bára, která s ním chodí už dva roky? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice již dnes v 18:30 na TV Nova.

Nová Skyler míří do seriálu Ulice

Když jsme se rozhodli vrátit tuto zajímavou postavu do uličního děje, samozřejmě jsme jako první oslovili její původní představitelku Saru Sandevu. Bohužel se naše potřeby a Sařiny časové možnosti nepotkaly, proto jsme se rozhodli tuto postavu přeobsadit," vysvětluje v materiálech pro novináře Silvia Klasová, kreativní producentka seriálu Ulice.

A dodává, že Skyler (Michelle Hansen) bude mít v nadcházejících měsících zásadní vliv na osud Báry Klímové (Eliška Bašusová) a Františka Hrubého (Matyáš Valenta). A dojde také ke změně představitele syna Franty a Skyler. Původně jej hrál Tomáš Kozdera, nyní se jako Chris představí Michael Lorenc.

Michelle Hansen o roli v Ulici

Skyler na mě působí jako otevřený aktivní člověk, který přesně ví, co od života chce. Je extrovertní, nespoutaná a sebevědomá. Občas je tak moc zaměřená na svůj cíl, že kvůli tomu opomíjí okolí. Ale není zlá, přestože to tak někdy může působit," vysvětluje Michelle Hansen, která se na roli v Ulici připravovala i tak, že si pouštěla staré epizody, aby napodobila Saru Sandevu, původní představitelku Skyler.

Michelle Hansen má dánského tatínka a českou maminku, jméno dostala podle písně Michelle od Beatles. Původně se připravovala na práci v médiích a chtěla být zpravodajkou na Blízkém východě. Dokonce se kvůli tomu učila skoro čtyři roky arabštinu. Jenže pak zkusila, jestli by se nedokázala uživit herectvím, které bylo jejím snem již od dětství. A když získala roli v Ulici, bylo rozhodnuto.

Je spousta věcí, ve kterých se s ní neztotožňuji," říká Michelle o Skyler. V první řadě bych asi své dítě nedokázala postavit na vedlejší kolej, zatímco pro Skyler často není mateřství prioritou. Měla Chrise v sedmnácti a ráda by si ještě splnila nějaký sen. Blízká mi není ani její prostořekost. Ale celkově mám pro ni pochopení. Skyler má mnoho vrstev, není dobrá ani špatná. Všechno, co dělá, má nějaký důvod," dodává herečka.

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články