Sladký život Rajeshe z Teorie velkého třesku: V tomhle hnízdečku lásky si užíval s krásnou Nehou

Sladký život Rajeshe z Teorie velkého třesku: V tomhle hnízdečku lásky si užíval s krásnou Nehou
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Kunala Nayyara znají všichni jako astrofyzika Rajeshe ze sitcomu Teorie velkého třesku.Během natáčení se seznámil, a později také oženil, s indickou modelkou Nehou Kapur.Neha je také bývalá královna krásy. V roce 2006 vyhrála soutěž Femina Miss India.Původně to nevypadalo na delší záležitost, Kunal se chtěl s Nehou jenom vyspat. Alespoň takto to řekl pro magazín Vogue India.+ 2 fotky+ 3 fotky

Kunal Nayyar a Neha Kapur se do budoucího hnízdečka lásky nastěhovali koncem roku 2011. Proč budoucího? Protože je čekal velký úkol, upravit téměř 500 metrů čtverečních velké sídlo tak, aby se tam cítili jako doma. Kunal měl sice zprvu o tak rozlehlém domě pochyby, ale novomanželka Neha si se vším hravě poradila.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 05. 2021 14:00

Odpovídající dům našli až po několika prohlídkách. Španělská hacienda z roku 1948 jim padla do oka prakticky ihned. Neobvyklý trojúhelníkový půdorys domu v nich vyvolal vzpomínky na domov, hlavně u Nehy. V indické kultuře totiž takový tvar přináší štěstí. A přesto dům minulý rok prodali. Proč a za kolik?

Jenom gauč a televize

Novomanželé si tehdy s sebou do nového domova přinesli pouze gauč a televizi. Celých šest měsíců fungovali bez nábytku. Jako první si pořídili dvě lampy značky Murano. „Nejprve jsem protestoval, byly přece jenom trochu drahé,” prozradil Kunal magazínu Architecturaldigest.com. „Po několika rozhovorech s ženou, jsem ale nakonec souhlasil. Díky tomu se mi otevřel zcela nový svět. Miluju je já i ona. Jsou krásné.” 

Vybrat správného designéra jim pomohli až scénáristé Teorie velkého třesku, který je dodnes stálicí vysílání Prima Cool. Ti je představili skutečným profesionálům ve svém oboru, Lory a Mattovi Johanssonovým. „Záhy se z nás stali velcí přátele. Netlačili na nás a snažili se vyslechnout naše přání,” řekla Neha. Hlavním úkolem bylo, aby si dům zachoval auru dobrosrdečnosti. Jinými slovy, že pro jejich přátele zde budou navždy otevřené dveře dokořán. Tomu měla pomoci všudypřítomná zeleň a sochy Buddhy. Jde o ohromný posun v porovnání s první domem, v němž se Kunal v roce 1999 zabydlel v Portlandu po příjezdu do USA.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kunal Nayyar (@kunalkarmanayyar)

Dům jako malé dítě

Neha považovala dům za své vlastní dítě, které se neustále rozvíjí a mění. Bylo pro ni důležité, aby bylo na první pohled znát, že je to jejich domov.

„Nesmíme zapomenout na to, odkud pocházíme. Musí v něm být znát naše kořeny. Nikdy ho neprodáme. Bude nám patřit po celé generace,” dušovala se Neha. Jenomže člověk míní a život mění. V současnosti je všechno jinak.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kunal Nayyar (@kunalkarmanayyar)

Kunal a Neha bydlí u slavného herce

I přes všechna tvrzení o věčném domově se Kunal a Neha minulý rok rozhodli svou haciendu prodat, a to za krásných 3,9 milionu dolarů. Nabídka na prodej se objevila přesně rok poté, co se v televizi odvysílala poslední epizoda Teorie velkého třesku. A za pouhých jedenáct dnů si dům našel nového majitele.

Kdo jej koupil? Mary Fitzgerald a Jason Oppenheim, hvězdy reality show Makléři z Hollywoodu, kterou je možné sledovat na Netflixu. Nemusíme se ale bát, že by z Kunala a Nehy byli bezdomovci. Přestěhovali se do domu v Hancock Parku v Los Angeles, který si pořídili před dvěma lety za 7,5 milionu dolarů. Jde o bývalou nemovitost Nicholas Cagea.

Zdroje informací:

Architecturaldigest.com: Tour Kunal Nayyar and Neha Kapur’s House in Los Angeles

People.com: The Big Bang Theory Star Kunal Nayyar sells l.a. home for $3,9M – and there’s a selling sunset twist!

Nickiswift.com: Where does Big Bang Theory’s Kunal Nayyar live and how big is his house?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články