Slunce, seno, erotika: Velebnosti, jdu blejt! Proč Kelišku hledala policie a jaké trable čekaly tlustého Josefa ve sprše?

Slunce, seno, erotika: Velebnosti, jdu blejt! Proč Kelišku hledala policie a jaké trable čekaly tlustého Josefa ve sprše?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
„Ježíš, to je prase!“„Toť, abych ještě na stará kolena chytla nějakej ten AIDS.“„Holt, mafiáni, ti jsou všude.“„Samice s tvrdým y!“+ 2 fotky+ 3 fotky

Poslední díl Troškovy trilogie Slunce, seno se odehrává ve slunné Itálii. Herce čekal příjemný výlet, který se však zvrtl v obavy z vězení a pátrání po nezvěstné osobě. A to nebylo vše. Jiří Růžička poznal na vlastní kůži, proč jsou ty Italky tak „placatý”.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 14. 02. 2021 16:00

Šimonova metoda dobývá svět. Tedy hlavně Itálii, kde jeho nápad nepatrně vylepšili. Mohla by z toho ale vzniknout pěkná spolupráce, zejména když užitek z výletu na jih nemá jen družstvo, nýbrž i ostatní obyvatelé Hoštic. Škopková si konečně koupila svetr na „normálního” člověka a farář Otík má zbrusu nový kompjůtr. A ani za něj nemusel platit ve zlatě. Na Slunce, seno, erotika z roku 1991 se můžete podívat dnes ve 20:20 na TV Nova.

Museli vyhlásit pátrání 

Značnou část jídelníčku Italů tvoří dary moře. Avšak takové potvory z moře vytažené nejsou pro každého. Představitelka Kelišky Marie Švecová věděla moc dobře, že by tam trpěla hlady, a tak si raději z domova přivezla hromadu řízků a vajec natvrdo. Jednou se měla dokonce v hotelu pozvracet, zřejmě na ni nějaká místní delikatesa mrkla, a utéct pryč. Jenže kam v cizí zemi a bez znalosti místního jazyka? Marii Švecovou přivedla zpět do hotela až policie.

Habaďůra na celníky 

Fakt, že Zdeněk Troška točil v Itálii bez povolení, je již notoricky známý. Jak se ale hercům podařilo přejet přes hranice? Podle vzpomínek Bernarda tedy Martina Dejdara, když se blížili ke stanovišti celníků, došlo mu, že je budou jistě zajímat dokumenty, které by měli mít připravené. 

Celou situaci zachránil Jiří Lábus alias živočichář Béďa, který začal před autobusem pět italské árie. V tomto úsilí jej podpořila Evík tedy Jaroslava Kretschmerová, která vystoupení oživila tancem. Řidič zatím pomalu popojížděl k hranici. Celníci tomu nevěnovali pozornost, neboť šli do kolen z neobvyklého vystoupení. Jakmile byl autobus za závorou, naskočili do něj i Evík s Béďou, zamávali na rozloučenou a odjeli.

Trable, kam se podíváš 

Své si v Itálii užil i Jiří, syn Heleny Růžičkové. Když se šel jednoho večera osprchovat, zjistil, že nemůže projít skrz dveře zpět do hotelového pokoje. Nakonec se mu to nějak podařilo, nicméně hrozilo, že se budou muset vylomit dveře a vybourat kus zdi. Vchod byl zřejmě navržen pro placaté Italky.

Další nepříjemný zážitek čekal Luďka Kopřivu, který si zahrál faráře Otíka. Vlastimil, otec Martina Dejdara, jinak též předseda italského JZD, mu totiž poradil, že jestli chce zbohatnout, ať přiveze do Itálie americké cigarety. Prý je tam nikdo nezná. A Kopřiva ho poslechl. Jenomže když to pak řekl vedoucímu hotelu, v němž byli herci ubytováni, dostalo se mu odpovědi, že to žádná vzácnost není. Z bohatství velmi rychle sešlo, ale na druhou stranu měl štáb Slunce, sena po celou dobu dostatek kuřiva.

Zdroje informací:

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články