Špunti na cestě: Jiří Langmajer konečně hraje blbce, pochvalují si diváci

Špunti na cestě: Jiří Langmajer konečně hraje blbce, pochvalují si diváci
Zdroj: se souhlasem České televize
Špunti na cestě: Když rodině Veselých ztroskotá plán na léto u moře, zamíří na cestu po České republice. Jednu větev rodiny Veselých tvoří Igor (Jiří Langmajer), právník, který neumí lhát, a těhotná Nela (Tatiana Dyková). Už mají dvě dcery - Báru (Veronika Divišová) a Kláru (Ella Dvořáková).Tatiana Dyková si v seriálu Špunti na cestě zahrála Nelu. Má dvě dcery a třetí těhotenství neprožívá zdaleka tak vypjatě jako manžel. Přesto s ní občas hormony dělají svoje...Igorův bratr David (David Novotný) má s Alicí (Anna Polívková) čtyři děti - Vojtu (Antonín Holoubek), Matese
(Viktor Antonio), Kubu (Filip Antonio) a Kačenku (Jolana Jirotková).+ 6 fotek+ 7 fotek

Špunti na cestě, nový rodinný seriál České televize, přitáhli k televizním obrazovkám 1,7 milionu diváků. Patrně za to může hlavně atraktivní obsazení na čele s Miroslavem Donutilem, Tatianou Dykovou či Jiřím Langmajerem. Divácké reakce jsou totiž trošku rozpačité.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 14. 01. 2022 12:00

Seriál Špunti na cestě: Když rodině Veselých nevyjde dovolená v Chorvatsku, vydají se na pouť po České republice. Jak to dopadne, když se tři generace sejdou ve starém autobusu a někdy i v pořádné divočině? Seriál Špunti na cestě pokračuje epizodou s názvem Smlouva dnes večer ve 20:10 na ČT 1.

Špunti na cestě a Jiří Langmajer

Trošku divný, když v celý hodinový epizodě je nejvtipnější dvousekundová scéna, kdy jde děcko s kýblem na hlavě k doktorovi... Chudák Langoš musí hrát idiota, proč? Však to byla doména Lišky, ne?!" ptá se daleba na filmovém webu ČSFD.cz.

A není sám, kdo si všímá, že Jiří Langmajer má ve Špuntech na cestě trochu jinou roli, než jsme v posledních letech zvyklí. Třeba Anet21 píše: „Langmajer a Dyková, Novotný a Polívková, to kdo je vybíral? Ti lidé se k sobě vůbec charizmaticky nehodí, jediné pozitivum je, že Langmajer asi po dekádě konečně hraje i nějakého blba, a ne jenom ty machovské role."

I podle dalších diváků patří Jiří Langmajer v seriálu Špunti na cestě k těm lepším prvkům. Zaujal ještě David Novotný nebo slovenská herečka Jana Kvantiková, kterou jsme mohli vidět také v seriálu Marie Terezie.

Špunti na cestě a reakce diváků

Seriál Špunti na cestě má být hlavně rodinnou komedií, co na tuto stránku projektu České televize říkají diváci? „Vtipe vylez!" píše Coleator. Další diváci seriálu vyčítají to, že vtipy jsou blbé, nebo tak neobratně podané, jako když někdo vypráví historku, ale neumí to. A nikoho kolem to nebaví.

Do rolí dětí, které vychází z deváté třídy obsadili 17 a 18leté herce, tedy herce, no, Filip Antonio jen odříkává text a Amélie Pokorná je sice hezká, ale to je vše a i ostatní dětské výkony jsou naprosto hrozné. Nový Tomáš Holý se asi ještě nenarodil," popisuje milos.bradik další neduh seriálu.

Ne všechny diváky ale první epizoda Špuntů na cestě odradila. Někteří jsou zvědaví, jak to bude pokračovat dál. „Po dlouhé době jsem se pěkně bavila u komediálního seriálu z produkce ČT. Dobrý začátek, jsem zvědavá, jak se to vyvine," píše natykarb.

Zdroje informací:

Česká televize: Špunti na cestě

ČSFD.cz: Špunti na cestě

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články