Temná tajemství Angeliny Jolie: V mládí čelila šikaně i pokusu o sebevraždu

Temná tajemství Angeliny Jolie: V mládí čelila šikaně i pokusu o sebevraždu
Zdroj: se souhlasem Paramount Network
Pan a paní Smithovi: Láska na první pohled a brzká svatba je fajn, ale když po několika letech zjistíte, že vás ten druhý nudí, musíte si život něčím okořenit. Třeba zakázkou na nájemnou vraždu...Aby ve svých rolích působili věrohodně, museli Brad Pitt 
a Angelina Jolie navštěvovat lekce střelby a školení ve speciálních operacích.Původně si měla po boku Brada Pitta zahrát Nicole Kidman, když z toho sešlo, chtěl skončit i on. Po příchodu Angeliny Jolie si to ale rozmyslel.Angelina Jolie a Brad Pitt zamilovanost nehráli, v průběhu natáčení snímku Pan a paní Smithovi mezi nimi přeskočila jiskra.+ 2 fotky+ 3 fotky

Akční komedie Pan a paní Smithovi byla zejména pro Angelinu Jolie šitá na míru. Stejně jako její postava, i ona má několik tajemství, které se pojí hlavně s obdobím dospívání. A nutno dodat, že to opravdu neměla lehké.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 04. 06. 2022 11:00

Pan a paní Smithovi: Jane (Angelina Jolie) je mladá a krásná odbornice na obnovování počítačových systémů. John (Brad Pitt) je zase úspěšný v oblasti nemovitostí. Jejich životy se prolnou na dovolené a zamilují se do sebe tak vášnivě, že se brzy koná svatba. Po šesti letech manželství je ale vše jinak. Do vztahu se začíná vkrádat nuda. Když náhodou o sobě zjistí, že jsou nájemnými vrahy, život zase nabere na obrátkách. A místo rozvodu se začnou dít opravdu divoké věci. Na romantický akční snímek Pan a paní Smithovi se můžete podívat dnes ve 20:00 na Paramount Network.

Problematické dospívání Angeliny Jolie

Slavná herečka nenáviděla svého otce Jona Voighta. Nikdy mu totiž neodpustila, že svými nevěrami prakticky zničil rodinu. Vždy tvrdila, že ač on sám měl vzkvétající hereckou kariéru, ona se k filmu dostala díky své matce, se kterou shlédla spoustu hollywoodských trháků. Než se ale tak stalo, musela překonat jednu velmi těžkou překážku - střední školu.

Střední škola je buď nebe, nebo peklo. Pro Angelinu Jolie to byla přímo noční můra. Mezi spolužáky v Beverly Hills vůbec nezapadla a rychle se stala terčem posměchu. Její rodina nebyla zrovna bohatá, a navíc byla velmi vychrtlá a nosila rovnátka. Vše vyústilo až v přestup na novou školu. Tam došlo k její celkové proměně, která však byla pro spoustu spolužáků spíše děsivá.

Rebelka Angelina Jolie

Na nové škole si zakládala na image punkové rebelky. Oblékala se jen do černé a snila o tom, že jednou bude mít vlastní pohřební ústav. Takzvaně na hraně to bylo i v oblasti vztahů. Jejím prvním přítelem se stal Antony Schneider. Její matka mu sama nabídla, aby šel bydlet k nim, myslela si, že tím předejde nechtěným problémům.

Angelinu ale život připomínající manželství přestal v šestnácti letech bavit. Opustila ho, odešla ze střední školy, pronajala si byt a vrhla se na studium herectví. V té době ale začala trpět depresemi. Aby se nežádoucích pocitů zbavila, uchýlila se k sebepoškozování. To samozřejmě nepomohlo, ba naopak. Dovedlo ji to k mnohem horším věcem.

Závislosti Angeliny Jolie

Kromě sebepoškozování začala Angelina trpět poruchou příjmu potravy a nespavostí. To ji dohnalo až do náručí drog. Údajně vyzkoušela všechna možná narkotika pod sluncem. Navíc se k ní v tomto těžkém období otočil otec zády. To již psychicky nevydržela a rozhodla se pro to nejhorší řešení - sebevraždu.

O tu se pokusila v devatenácti letech. Smrti unikla jen o vlásek. Světlo na konci tunelu tvořily castingy, i když tehdy prý na nich působila až moc pochmurně. Naštěstí se jí podařilo své problémy zvládnout a stala se hereckou megastar.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Angelina Jolie

Factinate.com: Dark Facts About Angelina Jolie, Hollywood Resilient Queen

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články