Tento týden v Ulici: Karla se rozejde s Jakubem, Lumír se dozví špatné zprávy, Bedřich překvapí rodinu

Nové díly Ulice: Karla nedokáže opustit své děti, Lumíra čeká smutné léto, Bedřich se odstěhuje
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Magda a Prokop si dělají plány na léto.Jenže se ukáže, že Prokop pojede do Portugalska. Výlet naplánoval ještě se svou bývalou přítelkyní...Ustojí to jejich vztah?Lumír měl spoustu plánů s Kateřinou, ale ona míří za dcerou do Itálie. A kvůli cenám letenek se rozhodne odejít prakticky hned.+ 10 fotek+ 11 fotek

Seriál Ulice čeká letní pauza, proto je posledních 5 dílů doslova nabitých událostmi. Karla pochopí, že vztah s Jakubem nemá budoucnost. Magdu s Prokopem čeká krize kvůli jeho výletu do Portugalska. A co si osud nachystal pro chudáka Lumíra?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 20. 06. 2022 13:35

Tajný románek Karly (Markéta Stehlíková) a Jakuba (Jan Mansfeld) trvá již několik již několik měsíců. Přestože ji zakázaná láska ničí, nedokáže odolávat. Jenže teď dojde na finální rozhodnutí. Karla dá přednost svým dětem. Proč ale skončí v nemocnici? Odpověď na tuto otázku nabízí seriál Ulice, který vysílá Nova každý pracovní den od 18:25.

Léto v seriálu Ulice

Magda (Veronika Čermák Macková) a Prokop (Ondřej Studénka) jsou v úplně jiné situaci, vztah jim klape na jedničku. Ovšem brzy se objeví první mráček. Prokop totiž přizná, že cestu do Portugalska, kterou naplánoval ještě se svou ex, zatím nezrušil. Magda si ale malovala léto úplně jinak. Jak to přijme? A jaké bude nakonec léto Magdy a Prokopa?

Lumír (Václav Svoboda) a Kateřina (Martina Randová) jsou do sebe pořád zamilovaní. Proto se nechtějí od sebe vzdálit ani na vteřinu. Ale osud, a Lumírova maminka Vilma Nyklová (Jaroslava Obermaierová), jsou proti. Povede se Lumírovi přesvědčit ji, aby vzala Kateřinu na milost? A jak prožije zamilovaný pár odloučení, které potrvá téměř celé léto?

Rodinu Liškových čeká velké loučení

Bedřich (Adrian Jastraban)pro svou rodinu velkou novinu. Všechny pozve do hospody, aby si promluvili. Zatímco se už nemůžou dočkat, co jim řekne, vymýšlejí různé teorie. Požádá Bedřich Aničku (Ljuba Krbová) opět o ruku? Miloš (Jiří Štrébl) si tím je takřka jistý.

Jaké ale bude jeho překvapení, když Bedřich nakonec řekne něco nečekaného? Rozhodl se totiž odstěhovat do Opavy a začít novou kapitolu svého života. Jak proběhne loučení s Bedřichem?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články