Tento týden v Ulici: Skyler doufá, že má u Františka šanci, Adam bude mít doma dusno kvůli Jarce

Tento týden v Ulici: Skyler doufá, že se k ní František vrátí, Adam musí bojovat o lásku k Jarce
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Skyler nedávno svedla Františka a myslela si, že se k ní vrátí.Jenže on je šťastný ve vztahu s Bárou. Nebo ne?Novinář Tomášek se pořád motá kolem Gábiny.I když se mu Gábina snaží pravdivě vysvětlit, co všechno Šimon prožil, vypálí to trochu jinak.+ 2 fotky+ 3 fotky

Skyler je v posledních dnech zoufalá, neboť je nejen daleko od svého syna Chrise, ale vzdaluje se jí také František. Do nepříjemné situace se v seriálu Ulice dostane také Adam. I když je dospělý a rád by si o svém životě rozhodoval sám, jeho rodina na to má jiný názor...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 12. 2022 19:45

Mikuláš je velkou událostí hlavně pro děti, které se těší na nadílku. Zároveň mají i trochu nahnáno kvůli čertovi, jenž si prý ta největší zlobidla bere s sebou do pekla. Letos to bude opravdu stát za to. V hospodě se totiž sejdou hned dva Mikuláši najednou, kteří si budou rozumět až podezřele dobře. Kdo se ukrývá pod maskami Mikulášů, čerta a anděla? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Skyler má hlavu v smutku. Chybí jí syn Chris, který teď žije s jejími rodiči v Amsterdamu. Když svedla Františka a domnívala se, že se k ní vrátí, nepovedlo se. Rozhodl se zůstat s Bárou. Teď se ukáže, že možná ještě má jistou naději. Co přiměje Skyler věřit, že má u Františka šanci? A kdo se dozví pravdu o jejich vztahu?

Středa v Ulici

Adam je vysokoškolák a je mu dvaadvacet let. To je čas, kdy by měl být samostatný a rozhodovat o svém životě. On si to také myslí, jenže jeho rodiče na to mají jiný názor. Domnívají se, že by se měl naplno věnovat škole a ne své lásce Jarce. A najednou je v rodině dusno, jaké tam už dlouho nepanovalo. Aby toho nebylo málo, zhorší se vztahy i v Blančině ordinaci, kde Jarka pracuje. Co všechny zaskočí? Kdo se ujme složité role a zkusí dát rodinu opět dohromady?

Čtvrtek v Ulici

Novinář Tomášek se až příliš horlivě hrabe v soukromí Gábiny a její rodiny. Začne to přehánět a vymýšlet věci, které nejsou pravdivé. Když se mu Gábina snaží vyložit pravdu, vlastně se všechno kolem Šimona ještě zhorší. Jaká je Tomáškova verze Šimonova příběhu? A lze se vůbec bránit zájmu médií, kterým jde hlavně o senzaci?

Pátek v Ulici

S firmou Vítka a Miloše to šlo z kopce, proto se opět obrátili na Ditu. Jenže tato atraktivní žena se zase nelíbí jejich manželkám. Miloš pozve Ditu přímo do hospody a už je oheň na střeše. Uvidí je tam totiž Petr Kaštan, který je vyhlášená drbna. Situaci, ve které najde Miloše s Ditou, si vyloží po svém... Co vlastně Kaštan uvidí? A jak to nakonec dopadne?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články