Tento týden v Ulici: Skyler zabojuje o Františka polibkem, Mára se zhroutí z Karliny nevěry

Tento týden v Ulici: Skyler chce Františka zpátky, Mára se pořád nedokáže smířit s Karlinou nevěrou
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Karla se snaží dát dohromady vztah s Márou, ale není jisté, jestli se jí to povede.V jednu chvíli toho už je na Máru hodně......a všechno na něj dopadne plnou váhou.Skyler došlo, co všechno ztratila, když poslala Františka k vodě. Teď se to snaží napravit a znovu ho získat pro sebe.+ 4 fotky+ 5 fotek

V seriálu Ulice dojde na pořádné emoce. Skyler si uvědomuje, že k Františkovi pořád něco cítí a dá to najevo poměrně přímočaře. Mára se sice pokouší zapomenout na to, že mu Karla byla nevěrná, ale nejde to. Pak to na něj všechno dolehne a zhroutí se.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 14. 11. 2022 13:15

Člověk zahnaný do kouta někdy sáhne po krajním řešení. Šimon před pár dny vytáhl ve škole Hermanovu zbraň. Jenže nešokoval jenom kluky, kteří ho šikanují, ale způsobil poprask na celé škole. Tato událost vnesla trochu světla do toho, co Šimon v posledních týdnech zažíval. A navíc se objeví video, na kterém je zachycena šikana... Co se teď bude dít? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Manželství Máry a Karly je v troskách. I když ona se snaží všechno zachránit, možná už je příliš pozdě. Márovi pořád nejde do hlavy, proč si Karla začala s Jakubem. Jaký k tomu vlastně měla důvod? Když už se zdá, že jsou zraňující vzpomínky zažehnány, najednou to na Máru celé znovu spadne. Utrpení způsobené nevěrou zkrátka neustojí...

Středa v Ulici

Skyler si v posledních dnech uvědomuje, o co vlastně přišla, když odešla od Františka a dala přednost Dirkovi. František je báječný chlap a pro malého Chrise je skvělým tátou. A to není všechno, Skyler cítí, že ji opět začíná přitahovat. Ráda by se k němu vrátila, jenže František už chodí s Bárou. Co s tím? Přímočará Skyler mu dá najevo, co k němu cítí. Jak na to zareaguje František? Odolá jejímu kouzlu, kvůli kterému se do ní před lety zamiloval?

Čtvrtek v Ulici

Vzpamatovat se z rozchodu občas trvá docela dlouho. Kristýna dostala kopačky od Denise zrovna ve chvíli, kdy pro něj připravovala narozeninovou oslavu. Proto je pro ni překvapením, když se Denis ozve a chce se sejít. Kristýna se od něj dozví jednu překvapivou novinku. Ale to ještě není všechno. Denis se jí svěří s tím, jaký zmatek má ve svém srdci. A možná přizná i to, jak velkou chybu udělal, když se s ní rozešel. Dají se vrátit staré časy?

Pátek v Ulici

Prokop se v křesle ředitele nestihl ani pořádně ohřát a už čelí vážné krizi. Nejenže Šimon přinesl do školy zbraň, ale také byl již dlouho šikanován. Prokop teď musí čelit rodičům ostatních žáků, ale také úřadům, které případ vyšetřují. Do toho ho čeká jedno nemilé překvapení i doma. Koho najde těžce zkoušený Prokop u Magdy?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články