Tento týden v Ulici: Vztah Magdy a Prokopa prochází zkouškou, Skyler se odmítá vzdát Františka

Tento týden v Ulici: Magdě se do života vrací Mirek, Skyler pořád zkouší ulovit Františka
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Seriál Ulice se vrátil s jarní sezonou a nebude nouze o dramatické situace.Šimon začíná kašlat na školu a Jirka mu bude muset vysvětlit, jaké jsou ty správné životní priority.Přestože jim na této fotce tváře prozářily úsměvy, ve skutečnosti mezi nimi panuje dusno. Skyler totiž touží po tom, aby se František vrátil k ní a Chrisovi. Bára už začíná něco tušit...Vanda se v posledních týdnech snažila dotlačit Luďka k žádosti o ruku. Jak to s ní dopadne? Nevypadá moc šťastně...+ 3 fotky+ 4 fotky

Seriál Ulice se vrací nejen s novými díly, ale dočkáme se i několika zajímavých návratů postav, které se na chvíli vytratily z obrazovek. Tonda Hložánek šokuje osazenstvo Ulice, když se najednou objeví v bistru a pořád je naštvaný na Lumíra. Toho to ale moc nezajímá, protože se mu konečně vrací Kateřina...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 03. 01. 2023 11:24

Rok 2023 začíná v Ulici zajímavými zvraty. K jednomu dojde i ve škole, kde Prokop zjistí, že Irena Landová v křesle ředitelky školy pro něj není zrovna dobrou zprávou. Každý z nich si totiž představuje novou spolupráci trochu jinak. A aby toho nebylo málo, kolem Magdy se začínají motat další muži. Jak to bude dál s Prokopem a Magdou? Nejen na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den v 18:25.

Úterý v Ulici

Žofce a její rodině nezačne nový rok právě nejlépe. Žofka jen těžko maskuje pláč před Michalem, za kterým dorazí na doučování. Ještě hůř na tom je její máma. Přijde za Ivou Klímovou kvůli zablokovanému krku. Pomalu se nemůže hnout, což je pro zkušenou Ivu signál obrovského stresu. Žofčina máma to nakonec přizná. A nejen to. Během terapie naznačí i důvod… Co se děje u Žofky doma? Proč se do její mámy pustí naštvaný Michal?

Středa v Ulici

Rozchody občas bývají hodně bouřlivé, zvláště pokud v nich dojde na zlomená srdce a zrušení svatby. Přesně tohle se stalo, když Mirek zjistil, že Magda stále miluje Prokopa. Mirek s oběma skončil, zrušil svatbu a odstěhoval se. Když za Magdou přišel po několika týdnech s omluvou i novou nabídkou k sňatku, ta již chodila s Prokopem. Zdálo se, že je to definitivní tečka za jejich vztahem. Teď se ale Mirek nečekaně vrací Magdě i Prokopovi do života… Proč? Čím je naprosto šokuje?

Čtvrtek v Ulici

Gábině a Jirkovi přeteče pohár trpělivosti. Šimon se totiž vykašlal na učení a místo toho trénuje na herní soutěž. Gábina mu sice počítač zakáže, ale on to poruší. Jirka proto dá Šimonovi poněkud svérázným způsobem najevo, že tudy cesta nevede… Čím Jirka pořádně naštve Šimona? Jak to ovlivní atmosféru doma?

Pátek v Ulici

Františka hryže svědomí. Přestože již dlouho chodí s Bárou, loni se znovu zapletl se Skyler. Ta by ho ráda získala zpátky, protože jí došlo, že ho pořád miluje. František se to rozhodne brát pouze jako románek, který už má za sebou. Jenže Skyler to vidí jinak. Co se rozhodne udělat, aby byl František jen její? A proč si o ni všichni dělají starost?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články