Uhrančivá Eva Green: Francouzská herečka si udržuje krásu pomocí pilates a ignorováním diet

Do role Sibylly byla Eva Green obsazena pouhý týden před začátkem natáčení.
Zdroj: se souhlasem Prima COOL
Království nebeské: Prostý kovář Balian (Orlando Bloom) se shodou okolností stane obráncem Jeruzaléma. Dokáže ochránit Svaté město před nájezdem muslimů?Orlando Bloom má štěstí na kováře, jednoho si zahrál i ve filmové sérii Piráti z Karibiku.Pracovní název filmu Království nebeské zněl Křižáci.Podle historiků král Balduin IV. žádnou masku nenosil. Šlo o pouhý efekt pro film Království nebeské.+ 2 fotky+ 3 fotky

Království nebeské zaujímá ve filmografii francouzské herečky Evy Green významné místo. Je to totiž její první hollywoodský film. A rozhodně ne jediný. Díky svému nespornému talentu a uhrančivému pohledu získala spoustu rolí, které jí mohou kolegyně jen závidět. V čem tkví tajemství její krásy?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 25. 03. 2022 11:00

Království nebeské: Pro kováře Baliana (Orlando Bloom) jsou války ve Svaté zemi na hony vzdálené, přesto je jednoho dne vtažen do dramatu nedozírných rozměrů. Zamiluje se do Sibilly (Eva Green), vdané krásky a královy sestry, a stane se vůdcem středověkého Jeruzaléma, který bude muset ochránit před zdrcující silou nepřítele. Na historické drama Království nebeské z roku 2005 se můžete podívat dnes ve 20:15 na Prima COOL.

Sestra Evy Green

Málokdo ví, že herečka Eva Green má dvojvaječné dvojče, sestru Joy, která se narodila o něco později. A možná právě proto mají obě zcela rozdílné povahy. Sblížit se jim podařilo až s přibývajícím věkem. Zatímco Eva chodila pravidelně do kina a pokukovala po herecké kariéře, Joy zase zajímaly čísla, a tak nastoupila na obchodní školu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Green Web (@evagreenweb)

Obě dívky se od sebe odlišovaly i vzhledem. Joy měla blond vlasy, Eva si je naopak od patnácti let barvila na černo. Jiným směrem se ubíral i jejich soukromý život. Joy se provdala za italského hraběte, se kterým se věnuje vinařství a chovu koní. Eva je zase ve vztazích spíše zdrženlivá. Její milostný život byl vždy tak trochu záhadou.

Nesplněná přání Evy Green

Během studií na vysoké škole se chtěla stát egyptoložkou. Navedla ji k tomu návštěva Louvru. Po absolvování hereckých kurzů v Evropě a USA si však uvědomila, že ve skutečnosti ji víc láká kariéra herečky. K dosažení tohoto cíle jí pomohla i její matka Marlene Jobert, která je také herečkou.

Poprvé na talent Evy Green upozornil italský režisér Bernardo Bertolucci, který ji obsadil do filmu Snílci (2003). Agenti mladé herečky se však svou svěřenkyni snažili odradit od role v tomto snímku. Maria Schneider, která se objevila v Bertolucciho slavném filmu Poslední tango v Paříži (1972), totiž skončila jako narkomanka se sebevražednými sklony. Eva Green se ale takovému konci úspěšně vyhnula.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Green Web (@evagreenweb)

Recept na krásu podle Evy Green

Jakožto rodilá Francouzka je přirozeně krásná. A kdyby se jí někdo zeptal na recept na věčné mládí, odpověděla by, že v jejím případě to je minimum make-upu, každodenní ranní pilates, kouření a ignorování jakýchkoli diet. K duševní pohodě samozřejmě přispívá i pobyt v romantické Paříži, kterou však někdy vymění za ponurý Londýn. Taková už je Eva Green...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Eva Green

Vintage-celebrity.com: 10 Little-known Facts About Eva Green That Will Surprise You

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články