Oslava MDŽ v Ulici: Producent rozdal květiny a prozradil tajemství úspěchu seriálu

Oslava MDŽ v Ulici: Producent rozdal květiny a prozradil tajemství úspěchu seriálu
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Představitelka seriálové Karly, herečka Markéta Stehlíková, byla květinou překvapená a ráda ji přijala.Návštěva Michala Reitlera v ateliérech seriálu Ulice se neobešla bez emocí.Několikanásobný držitel Českého lva přišel na plac pogratulovat hlavním představitelkám.Květiny se toho dne dočkaly všechny ženy. Mnohé z nich byly dojaté.+ 4 fotky+ 5 fotek

Úterní Mezinárodní den žen nečekaně oslavili také v ateliérech seriálu Ulice. Televizní producent Michal Reitler přinesl přítomným ženám květinami. Herečky, respektive jejich hrdinky, to během let neměly a nemají v seriálu lehké, projít si musely například eutanazií, rakovinou, alkoholismem nebo domácím násilím. V čem podle Reitlera tkví kouzlo seriálu, který se stal fenoménem?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 03. 2022 10:35

Ulice stojí na silných ženách a zároveň je každý den advokátem silných žen. Proto jsem ženám přišel poděkovat za podporu, za to, že s námi mají trpělivost a jak bojují za své životní role," nechal se pro TV Nova slyšet několikanásobný držitel Českého lva a současný ředitel vývoje obsahu televize Michal Reitler.

Seriál Ulice ženám radí: Myslete na sebe včas

Právě nelehký ženský úděl podle něj vždycky hrál v seriálu Ulice hlavní roli a za celé ty roky jsme měli možnost sledovat nespočet příběhů žen ve složitých životních situacíchAť už to byly alkoholismus, domácí násilí, odchod ze života, eutanázie nebo obhajoba lesbického vztahu v šedesáti letech. Vždy nás zajímalo, jak se ženě stane, že se do těžké situace dostane a jaké cesty z ní vedou," zamýšlí se Reitler, aktuálně řešíme otázku rakoviny a chceme ženám předat informaci, aby na sebe myslely včas."

Producentka Ulice nese osudy seriálových postav velmi těžce

Květinu od Michala Reitlera s radostí přijala představitelka Karly, herečka Markéta Stehlíková, nebo kreativní producentka Silvia Klasová. Právě ona intenzivně prožívá osudy svých seriálových postav.

„Od začátku tohoto roku jsem žila příběhem Blanky. Něco podobného se totiž odehrává za zavřenými dveřmi mnohých domácností. Linda Rybová s Vasilem Fridrichem to ztvárňují naprosto realisticky. Situace, které zažívají, jsou až mrazivé. Člověk si uvědomí, že takové věci se skutečně dějí," vzkazuje Silvia Klasová.

„Teď také hodně prožívám Gábinu a její chorobu, hodně jí fandím. Mám syna v podobném věku jako její seriálová postava. Člověk se pak do toho víc vžívá," myslí si kreativní producentka.

Jak probíhala v ateliérech seriálu Ulice oslava Mezinárodního dne žen? Podívejte se v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články