10 nejodvážnějších outfitů slavných těhulek: Rihanna se zahalila do záclony, Krejčíková do mikro topu

10 nejodvážnějších outfitů slavných těhulek: Rihanna se zahalila do záclony, Krejčíková do mikro topu
Zdroj: Herminapress, Showpix
1. Rihanna své těhotenství oznámila světu prostřednictvím série fotek z romantické procházky ulicemi newyorského Harlemu, kam vyrazila s partnerem, rapperem A$AP Rockym.

Její outfit se okamžitě stal hitem mezi nastávajícími maminkami. Rihanna se nafotila v růžové bundě značky Chanel, kterou nechala ležérně rozepnutou a na bříško jí volně splývala bižuterie stejné značky. O velký rozruch se barbadoská zpěvačka postarala začátkem března na pařížském týdnu módy, kde by mohla z fleku konkurovat chytré horákyni.
Takto fotografové načapali Rihannu v únoru v Hollywoodu.
V únoru se Rihanna objevila na akci Fenty Beauty a své těhotenské bříško tentokrát oblékla do třpytivého outfitu od The Attico. Provokativní komplet topu a kalhot se skládal ze zelených a fialových flitrových pramenů.+ 10 fotek+ 11 fotek

Zpěvačka Rihanna (33) nedávno rozpoutala vášnivou debatu na téma těhotenské módy. Slavná rebelka, která brzy přivítá na svět svého prvního potomka, neváhá ukázat rostoucí bříško v mnohdy značně výstředních outfitech. Pozadu ale v tomto směru nezůstávají ani další celebrity. V minulosti ukázaly těhotenské bříško v netradičním oděvu třeba zpěvačka Ewa Farna nebo herečka Aneta Krejčíková. Které další slavné tváře patří mezi průkopnice stylového těhotenského oblečení?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 03. 2022 08:00

Barbadoská zpěvačka Rihanna způsobila svou ležérně rozepnutou růžovou bundou značky Chanel skutečnou hysterii (nejen) mezi těhotnými milovnicemi módy. Od stejné luxusní značky pocházela také masivní blýskavá bižuterie, kterou zpěvačka bříško kreativně ozdobila. Podle údajů z vyhledávače Google vzrostl pouhou hodinu od zveřejnění těchto fotografií počet vyhledávání anglického slova „pearl necklace“, tedy perlový náhrdelník, o extrémních 237 %.

Michaela Tomešová Rihanně virtuálně tleská

Fotografie Rihannina ozdobeného bříška, které roztomile vykukuje z rozepnuté bundy, zaujala také muzikálovou herečku Michaelu Tomešovou. Své kolegyni proto na Instagramu virtuálně zatleskala. Michaela patří mezi známé české osobnosti, které svoji vášeň pro módu nehodlaly krotit ani během těhotenství.

Miminko čekala dvakrát, s rostoucím bříškem často chodila do společnosti a její outfity za všech okolností hrály pestrými barvami nebo překvapovaly zajímavým vrstvením materiálů. Herečka si žádné meze neklade ani v módních doplňcích. Když už někam výjimečně vyrazila v černých šatech, domov neopustila bez velké mašle ve vlasech a masivního náhrdelníku. Hvězda pražského Divadla Kalich se nechala slyšet, že jí konvenční těhotenská móda přijde nudná, a proto vlastní jen dvoje „maminovské" kalhoty.

Aneta Krejčíková z Ulice se nikdy nestyděla

Herečka Aneta Krejčíková, kamarádka Michaely Tomešové, na svých sociálních sítích provokuje ženskými křivkami. Ráda je halí jen do krajkového spodního prádla. Těhotenské bříško se před čtyřmi lety nestyděla odhalit ani na tiskové konferenci televize Nova, na níž vládlo srpnové horko.

Krejčíková přišla v minisukni a holé bříško "zakrývala" jen volným květovaným topíkem končícím těsně pod prsy. Herečka je toho názoru, že když je žena těhotná, neměla být to skrývat. Oblečení by podle ní mělo být pohodlné, hlavně ať nikde netlačí nebo nepřekáží. My v redakci Lifee.cz s ní souhlasíme a dnes už dvojnásobné mamince můžeme jen závidět ženské fluidum.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Ewa Farna a její slavičí overal

Ani čerstvá maminka, zpěvačka Ewa Farna, nezůstávala během těhotenství pozadu. Na listopadovém předávání cen Český slavík se těhotenské bříško rozhodla v plné parádě předvést v originálním hnědém overalu z dílny návrhářky Moniky Vaverové. Kombinace hned několika materiálů včetně koženého topu působila až vesmírným dojmem, který ještě umocňovalo extravagantní řasení ramenou a rukávů.

Overal si u Moniky Vaverové nechala Ewa ušít na míru a podle svých slov se do poslední chvíle bála, zda jí bude sedět. Těhotenské bříško se jí totiž každým dnem viditelně zvětšovalo. „Bála jsem se, aby mi to bylo, protože jsme začali už před měsícem. Ale je to krásná příležitost na takovou věc a řekla jsem si, že to bude snazší, než se snažit dostat do něčeho z půjčovny," svěřila se webu Super.cz.

Jaké šokující modely ještě vynesly slavné těhulky a kdo nás zaujal mezi zahraničními hvězdami? Inspirujte se v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články