10 osudových mužů Kylie Minogue: Svedla britského prince, drsného rockera i chronického nevěrníka

10 osudových mužů Kylie Minogue: Svedla britského prince, drsného rockera i chronického nevěrníka
Zdroj: Shutterstock
Jason Donovan byl první slavnou láskou Kylie. Chodili spolu jak v seriálu Neighbours, tak ve skutečnosti. Ovšem zatímco v seriálu se vzali, v reálu jejich láska šťastný konec neměla.
Od Donovana prchla Kylie k Michaelu Hutchenceovi (vpravo), který ji podle svých slov zkazil.S Lennym Kravitzem měla Kylie krátký románek po skončení vztahu s Hutchencem.Poté si užila nepříliš sledovaný poměr s francouzským hercem Stephanem Sednaouim.
+ 5 fotek+ 6 fotek

I když její náručí prošla hezká řádka mužů, australská zpěvačka Kylie Minogue (53) toho pravého stále hledá. Nejblíže k tomuto statusu má momentálně kreativní ředitel britské mutace časopisu CQ Paul Solomons (47). A kdo další výrazně vstoupil do života okouzlující pěnice?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 10. 2021 09:00

Kylie nebyla nikdy vdaná, ač k tomu minimálně jednou měla velmi blízko. Jenže britský herec Joshua Sasse (33) jí na poslední chvíli zahnul. Mezi jejími milenci najdeme zpěváka Lennyho Kravitze (57) i britského prince Andrewa (61). Nejvýrazněji do jejího života ale zasáhl herec Olivier Martinez (55), který jí pomohl překonat rakovinu prsu.

Jason Donovan (1984 - 1989)

Šlo doslova o splněný sen všech fanoušků australského seriálu Neighbours, když se tito dva dali dohromady. Jejich postavy Scott a Charlene spolu měli poměr i na televizních obrazovkách a díl, v němž se vezmou, patřil k nejsledovanějším epizodám celého seriálu.

Kylie a Jason spolu randili tři roky, než se roku 1989 rozešli. Donovan z odstupem let přiznal, že mu Minogue zlomila srdce. "Byl to hodně bolestivý rozchod. Trvalo mi opravdu dlouho, než jsem se z toho vzpamatoval. Doslova roky," řekl deníku Daily Mirror.

Michael Huthence (1989 - 1991)

Kylie podle všeho opustila Jasona kvůli frontmanovi skupiny INXS Michaelu Hutchenceovi. Ani tato romance ale neměla šťastný konec. Michael se přiznal, že jeho největším hobby bylo "kazit Kylie" a po dvou letech jí dal kopačky kvůli modelce Heleně Christensen (52). Přesto až do muzikantovy tragické smrti v roce 1997 zůstali přáteli.

Lenny Kravitz (1991)

Kylie evidentně dlouho netruchlila, podle dobře informovaných zdrojů prožila roku 1991 žhavý románek se zpěvákem Lennym Kravitzem.

Stephane Sednaoui (1996 - 1998)

O tomto vztahu se moc neví, Kylie v tu dobu nebyla zrovna na vrcholu popularity, a tak si mohla nerušeně užívat své lásky. S francouzským hercem, režisérem a fotografem strávila dva roky.

James Gooding (2000 - 2003)

Potkali se v březnu 2000 v zákulisí Brit Awards a chodili spolu tři roky. Žádná idylka to ovšem nebyla. Model James později přiznal, že Kylie v jednom kuse podváděl. Mezi jeho milenky patřily Sophie Dahl, Davinia Taylor a Martine McCutcheon.

Olivier Martinez (2003 - 2007)

Po bouřlivém vztahu s Jamesem našla Kylie klid v náručí francouzského herce Oliviera Martineze. Strávili spolu pět let a právě Olivier byl Kylie největší oporou v době, kdy bojovala s rakovinou prsu. Rozešli se stejně harmonicky, jako spolu žili. "Došli jsme k závěru, že bude lepší, když se naše cesty rozdělí. Zůstáváme nadále dobrými přáteli," informoval pár ve svém prohlášení. Olivier následně přesídlil k Halle Berry (55), se kterou byl ženatý v letech 2013 - 2016.

Andrés Velencoso (2008 - 2013)

Kylie potkala modela Andrése během natáčení reklamy na svůj parfém. Chodili spolu pět let a rozešli se kvůli velkému pracovnímu vytížení. Zpráva přišla pouhý rok poté, co se Kylie zapřísahala, že "Andrés je ten pravý".

Joshua Sasse (2015 - 2017)

Na veřejnosti to spíš vypadalo, že tím pravým bude o devatenáct let mladší Joshua Sasse. Britský herec při každé příležitosti vychvaloval svou přítelkyni až do nebes a roku 2016 přiznal, že se zasnoubili. "Nazýval ji svou snoubenkou a vtipkoval, že teď se konečně dostane bez problémů na každý večírek," tvrdil zdroj.

Pár pak společně vydal prohlášení, že se nevezme, dokud v Austrálii nebudou legalizované sňatky párů stejného pohlaví. Místo veselky ale následoval rozchod. Údajně kvůli Joshuově nevěře.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený HELLO! Russia (@hello__ru)

Princ Andrew (2017 - 2018)

Zlomené srdce si Kylie léčila v protekční náruči. S princem Andrewem se znali už dlouho, teprve po rozchodu s Joshuou se ale jejich vztah na nějakou dobu změnil podle zlých jazyků v milenecký. Ani jeden to ale nepotvrdil.

Paul Solomons (2018 - dosud)

Kylie přiznala poměr s kreativním ředitelem britské mutace časopisu GQ na své padesáté narozeniny. V únoru letošního roku hrdličky vyvracely spekulace o tom, že se zasnoubily poté, co se Kylie během pandemie covidu nastěhovala k Paulovi. Letos v říjnu se ovšem zpěvačce zastesklo po rodině a přesídlila do Austrálie. Sama. S Paulem prý zkusí vztah na dálku. Inu, hodně štěstí!

Zdroje informací

the-sun.com

Heatworld.com

Dailymail.co.uk

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články