10 prošedivělých mužů, které milujeme: Čím nás okouzlil Jiří Bartoška, Roman Zach nebo David Koller?

10 prošedivělých mužů, které milujeme: Čím nás okouzlil Jiří Bartoška, Roman Zach nebo David Koller?
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Herec Jiří Bartoška (75) je prototypem muže, který zraje jako víno.Šediny ale po čertech sluší také mladším ročníkům, jak dokazuje herec Roman Zach (48).Muzikant David Koller (61) z legendární kapely Lucie je dokonalým magnetem na ženy. Ať už má šediny, či nikoli. Herci Petru Štěpánkovi je 73 let, ale sexappealu má stále na rozdávání. + 6 fotek+ 7 fotek

Zatímco ženám šediny většinou přidávají léta a ubírají na sexappealu, u mužů je to často naopak. Skvělým důkazem je hollywoodský idol George Clooney (61), který se teprve poté, co lehce prošedivěl, stal idolem žen a dívek po celém světě. Charismatické muže se šedinami ale najdeme i mezi tuzemskými celebritami. Web Lifee.cz pro vás vybral desítku těch nejatraktivnějších.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 05. 2022 08:00

Žebříčku vládne prezident karlovarského filmového festivalu, herec Jiří Bartoška (75), který už tři generace okouzluje ženy a dívky svým lišáckým úsměvem, vtipem a vystupováním lázeňského šviháka - s nezbytným cigárkem mezi prsty. Za pozornost stojí také zpěvák Peter Nagy (63).

Šediny mužům přidávají charisma

Může to být vůči ženám až nespravedlivé, ale některým mužům přidávají šediny notnou dávku charismatu a sexappealu. Není proto divu, že po nich často touží i dívky ve věku jejich dcer či vnuček. Ze zahraničních krasavců stojí za zmínku herec George Clooney, který s věkem zraje jako víno. A pozadu nezůstává ani Richard Gere (72).

Peter Nagy na barvení rezignoval

V domácích vodách se k šedinám nedávno hrdě přihlásil zpěvák Peter Nagy (63), když se přestal barvit. „Vždycky jsem záviděl ty rozevláté bílé vlasy Petru Hapkovi a je to tady. Patří to k mému věku," uvedl pro Super.czChlap by měl být na své roky hrdý. A já jsem rád, že jsem se v této branži dožil tak vysokého věku,“ dodává.

Kteří další slavní muži zrají jako víno? Podívejte se na fotografie Jaromíra Hanzlíka (74), Karla Heřmánka staršího (74), Romana Zacha (48) nebo Josefa Cardy (66), který nedávno zaujal fanynky elegantním šedivým plnovousem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články