25 českých VIP párů s velkým věkovým rozdílem: Komu to vyšlo a komu naopak ne?

25 českých VIP párů s velkým věkovým rozdílem: Komu to vyšlo a komu naopak ne?
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
1. Bohuš Matuš (48) má s manželkou Lucií (18) dceru Natálku. 2. Marie Rottrová (80) se v roce 2016 vdala za Milana Říhu, který je o 15 let mladší.3. Zpěvák Honza Nedvěd (75) si bral svoji Pavlínku před vyprodanou Lucernou. Dělí je 35 let. 
4. Zpěvačka Dáša Zázvůrková (40) žije s dirigentem Liborem Peškem (88).+ 24 fotek+ 25 fotek

Bohuš Matuš se svou o třicet let mladší manželkou Lucií není nic, nad čím bychom se měli pozastavovat. Český showbyznys nabízí věkově rozdílných párů mnohem víc. Petra Jandu dělí od manželky Alice rovnou čtyřicet let a oba září štěstím. Už Karel Gott věděl, že mladým člověk zůstane jedině po boku někoho stejně vitálního. Které další české věkově rozdílné páry jsou reklamou na štěstí?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 02. 2022 08:00

Svatbě Petra Jandy s o čtyřicet let mladší Alicí předcházel čtyřletý vztah a jak bouřlivák z kapely Olympic vzpomíná, velký věkový rozdíl ho nejprve opravdu trápil. Zlom nastal, když Alice odjela na jistý čas do Ameriky a vztah udržovali hlavně po telefonu. V tu dobu si zřejmě uvědomil, jak moc mu chybí.

Petr Janda byl po žádosti o ruku rozechvělý a začal pochybovat

Často si volali a během jednoho takového hovoru ji Janda požádal o ruku a řekl jí, že by s ní chtěl mít děti. Kateřině Brožové v pořadu Exkluziv prozradil, že potom dlouho váhal, zda to s vyznáním lásky nepřehnal. „Byl jsem z toho takový celý rozechvělý a začal zase pochybovat, jestli jsem to nepřehnal, jestli jsem to neměl nechat být. Věkový rozdíl v tom samozřejmě hrál roli,“ říká Janda. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a Janda se svou Alicí vychovává dvě dcerky Anežku (12)Rozárku (9).

Lucie Bílá se nechala dlouho uhánět

Podobně rozechvělé a nejisté byly také začátky vztahu Lucie Bílé (55) a fitness trenéra Radka Filipiho (38). Zpěvačka poznala urostlého Radka na večírku po obnovené premiéře muzikálu Carmen, když se za jeho statnou muskulaturu schovala před dotěrnými novináři. Chvíli to vypadalo, že našla osudovou lásku, a dokonce si změnila status na Facebooku.

Byl tak trpělivý, že mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho. Tedy mně, než jsem řekla: Tak jo. Ale jsem ráda, že byl trpělivý, protože to stojí zato. Cítím se moc dobře, užívám si teď život asi trochu jinak, než jsem to dělala v minulosti, a mám moc krásné období," uvedla zpěvačka v březnu 2017.

Rozchod s Radkem Filipim netrval dlouho

V listopadu už bylo všechno jinak. „Mám za sebou premiéru Sestry v akci, pustila jsem do světa nové vánoční album a včera skončilo hlasování do Českého slavíka. Jsem ráda, že se média soustředila jen na moji práci. Teď už s klidným svědomím můžu změnit svůj status na nezadaná," psala na Facebook.

Miluju svoji práci někdy až tak moc, že vyhraje nad partnerstvím. Musela jsem si vybrat, protože Radek Filipi je člověk, na kterého se můžu spolehnout. Stará se o mne, mám ho ráda. Zůstává dál členem mého pracovního týmu."

Jak to nakonec dopadlo, už dnes víme. Lucie znovu tvoří se svým road managerem pár. Všechny příběhy ale zdaleka tak šťastný konec nemají.

Které věkově rozdílné páry se rozešly?

Před nedávnem například oznámil rozpad desetiletého vztahu s Lenkou Chlupáčovou (32) zpěvák Petr Kolář (54) a ani herec Jiří Dvořák (55) už není s mladší přítelkyní Jitkou (34). František Janeček (77) se rozešel s muzikálovou divou Terezou Mátlovou (46), se kterou má dcerku Emily. Báře Basikové (59) zase před lety nevyšel vztah s mladším hercem Petrem Polákem (44), otcem jejího syna Theodora. A ani Felix Slováček (78) už prý neutíká k výtvarnici Lucii Gelemové (39).

Můžeme tedy jen spekulovat, zda láska je nebo není o věku. Dost možná je pouze o společném pohledu na svět, který když se změní, odejde spolu s ním také zamilovanost a touha.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články