20 let Harryho Pottera: Jak dnes vypadá Tom Felton alias Draco Malfoy a další dětští herci

20 let Harryho Pottera: Jak dnes vypadá Tom Felton alias Draco Malfoy a další dětští herci
Zdroj: Profimedia/Showpix/koláž Lifee
Pamatujete na malou Ginny Weasleyovou v podání Bonnie Wright?Takto vypadá Bonnie Wright alias Ginny Weasleyová dnes.Bonnie Wright se vedle herectví věnuje také modelingu. V roce 2019 propagovala plavky vyrobené z recyklovaných plastových lahví.Jessie Cave si v sérii filmů o Harrym Potterovi zahrála Levanduli Brownovou, která chvíli chodila s Ronem.+ 20 fotek+ 21 fotek

Když začali natáčet filmy o Harrym Potterovi, bylo hercům jako Daniel Radcliffe, Emma Watson, Tom Felton a dalším kolem jedenácti let. Přešly dvě dekády a dnes jsou z nich dospělé ženy a muži, mnozí založili rodiny. Jak teď vypadají dětští herci z Harryho Pottera?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 12. 02. 2022 09:00

Malí čarodějové a čarodějky z příběhů Harryho Pottera již nejsou tak malí. Ostatně od roku 2001, kdy přišel do kin první díl s podtitulem Kámen mudrců přešlo už hodně let...

Vyrůst z Harryho Pottera

Popravdě to moc nejde, zejména dětští potterovští herci budou již navždy spjati s rolemi, které hráli na přelomu dětství a dospělosti. Daniel Radcliffe se snažil smýt image malého kouzelníka třeba v představení Equus, kde se objevil nahý. V podivném dramatu Švýcarák (2016) zase hrál prdící mrtvolu...

Přesto bude patrně navždy vnímán jako chlapec, který přežil. Daniel Radcliffe, stejně jako jeho kolegové, ovšem má jednu výhodu - čas. Pokud se podíváte do naší galerie, možná zjistíte, že většina dětských herců z příběhů o Harrym Potterovi ve skutečnosti své filmové postavy už moc nepřipomíná. Jednoduše z nich vyrostli.

Dospívání s Dracem Malfoyem

Tom Felton, který hrál zlovolného Draca Malfoye, se původně snažil získat roli Harryho Pottera nebo Rona Weasleyho. „Jsem velmi vděčný, že jsem vůbec ve filmu," cituje Feltona magazín Looper. „Ale ještě vděčnější jsem za to, že jsem dostal postavu Draca."

Felton dodává, že jeho život by byl „velmi jiný“, kdyby byl nucen vypořádat se se zákulisním tlakem, kterému čelili Daniel Radcliffe a Rupert Grint. Takto mohl vyrůstat lehce pod radarem, chodit v klidu na procházky se psem a setkávat se s kamarády, které má ještě z let před natáčením potterovských filmů.

Není bez zajímavosti, že filmy o Harrym Potterovi viděl jenom na premiéře, a pak už nikdy. „Odkládám si to na posvátný den. Moje vize je, že to udělám se svými dvěma dětmi, až budu trochu starší," řekl v roce 2018 pro People. Felton zatím děti nemá, takže na potterovský maraton si musí počkat.

Zdroje informací:

Looper.com: The Untold Truth Of Tom Felton

People.com: Tom Felton Reveals the 'Sacred' Reason Why He Won't Re-watch the Harry Potter Movies

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články