Adéla Gondíková otevřeně o Jiřím Langmajerovi: Zvládne v podpatcích i překážkovou dráhu, pokud si nezvrtne kotník

Adéla Gondíková otevřeně o Jiřím Langmajerovi: Zvládne v podpatcích i překážkovou dráhu, pokud si nezvrtne kotník
Zdroj: Herminapress
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer spolu chodí od roku 2011.Dvojice se brala v roce 2019.S Jiřím Langmajerem skvěle vychází také Adélina dcera Nela Brousková (vlevo). Fotografie pochází z premiéry filmu Po čem muži touží. Vpravo režisér Rudolf Havlík.Adéla Gondíková a Jiří Langmajer si spolu zřejmě začali notovat díky stejnému povolání.+ 6 fotek+ 7 fotek

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tvoří pár už přes 10 let, přesto pořád působí jako zamilovaní puberťáci. Někdo by si mohl myslet, že soužití dvou herců musí být zákonitě výbušné, Adéla ale prozradila, že její manželství s Jiřím je spíše pořádně kořeněné a někdy pálivé. Herec totiž propadl lásce k chilli papričkám.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 08. 2022 08:00

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tvoří už léta sehnanou dvojku, přesto do svého soukromí nechají nahlédnout jen málokoho. Pokud už něco chtějí zveřejnit, činí tak skrze sociální sítě, kterým v poslední době propadl především Jiří.

Adéla nově moderuje talkshow Můj muž to dokáže na televizi Prima a při té příležitosti prozradila, v čem vyniká právě její choť. Zvládl by určitě sníst poměrně hodně chilli papriček. Má to rád, pálí si úplně všechno," tvrdí Adéla v oficiálních materiálech televize.

Chilli ovšem podle ní není jediné, v čem Langmajer trhá rekordy. Myslím, že by zvládl i tu překážkovou dráhu na podpatcích, pokud by si nezvrtl nohu. Chůzi v podpatcích má díky filmům a divadlu docela zmáknutou," naráží Adéla na film Po čem muži touží 2, který měl nedávno premiéru. Asi by ale nezvládl zaplést cop malým holčičkám," dodává známá moderátorka. Že by Langmajerovi chyběla trpělivost?

O čem je show Můj muž to dokáže?

Především o humoru. Do studia přicházejí známé páry. My ženy máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Na muže čekají netradiční výzvy a jejich slavné ženy nebo partnerky na své polovičky vsází. Ten, jehož žena nasadí nejvyšší laťku, se pokusí splnit úkol, který pro něj bude v tu chvíli překvapením. Tenhle pořad je ale především velkým zdrojem humoru. Pro nás ženy obzvlášť. Jsem ráda, že se bavíme nejen my, ale i muži. Oni jsou pochopitelně i obdivováni, takže se s případným drobným ponížením snáze vyrovnávají.

Ponížením?

No… Pozorovat například manžela Evy Perkausové, svalovce, který na vysokých dámských podpatcích zdolává překážkovou dráhu, to se těžko popisuje, to se musí vidět!

Znala jste tuto show ze zahraničí?

Neznala. Před natáčením jsem se podívala na zahraniční verzi. Tam ale nevystupují známé tváře, tam soutěží běžní lidé. A vzhledem k tomu, že mohou vyhrát skutečně hodně peněz, jsou pro to ochotní udělat cokoliv, třeba si potetovat obličej a pomalu si i nechat vrtat koleno.

O co se hraje u nás?

Ani u nás není výhra malá, hraje se o sto tisíc korun. A i když s výhrou mohly páry naložit jakkoliv, všichni je věnovali na charitativní účely i přesto, že by se jim po koroně možná hodila.

Co je na show podle vás nejzábavnější?

Všechno. Řeči, které vedou ženy u stolu o svých partnerech, protože někdy se rozpovídaly víc, než by si možná jejich muži přáli. To, jak se muži zhostí výzev, protože většinou se znemožní (smích). Jejich ženy totiž někdy z už tak obtížných úkolů udělaly nesplnitelné tím, že se nechaly publikem vyhecovat a vsadily si třeba na to, že jejich protějšek sní deset chilli papriček.

Mezi soutěžícími jste měla i přátele. Zůstali vám dodnes?

Naštěstí ano. I když nějaké páry se ve studiu třeba i trochu pohádaly, nikdo nakonec neodcházel naštvaný. Naopak hodně žen mi pak i volalo, že si to všichni užili.

Vašemu muži se asi ulevilo, že show moderujete, a tudíž spolu nemůžete soutěžit, že?

Myslím, že by do toho v životě nešel. I když řadu úkolů by určitě zvládl.

Do jakých výzev byste ho poslala?

Zvládl by určitě sníst poměrně hodně chilli papriček. Má to rád, pálí si úplně všechno. Myslím, že by zvládl i tu překážkovou dráhu na podpatcích, pokud by si nezvrtl nohu. Chůzi v podpatcích má díky filmům a divadlu docela zmáknutou. Asi by ale nezvládl zaplést cop malým holčičkám.

A jak soutěživá jste vy? Vyšponovala byste sázky?

Já nejsem soutěživá vůbec! Ale vůbec! A Jirka soutěživý taky není, nepotřebuje si něco dokazovat.

Show Můj muž to dokáže moderujete společně s Ondřejem Urbanem. Na moderování ve dvojici jste zvyklá, kdysi po vašem boku stával bratr Dalibor. Teď máte vedle sebe mladíka, jak to jde?

Ondřej je mladý, ale není nezkušený. Několik let už vysílá v rádiu, a to je průprava k nezaplacení. V rádiu musíte pořád něco říkat, i kdyby to byla sebevětší hloupost. Takže to, že jsme spolu nikdy dříve nic nemoderovali, pro nás nebyl žádný problém. Pravda je, že když jsme moderovali něco s bratrem, byl to on, kdo si musel zapamatovat všechna data, fakta, sponzory a účinkující. Teď to bylo na mně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články