Bohuše Matuše (49) s manželkou Lucií (19) čeká stěhování do většího: Chceme další miminko, nejlépe chlapečka

Bohuše Matuše (49) s manželkou Lucií (19) čeká stěhování do většího: Chceme další miminko, nejlépe chlapečka
Zdroj: Herminapress
Zpěvák Bohuš Matuš má o třicet let mladší ženu Lucii a dcerku Natálku, která v prosinci oslaví druhé narozeniny.Bohuš Matuš s manželkou, která kvůli rodinným povinnostem přerušila studium konzervatoře.Takto to rodince sluší v kalendáři Nadačního fondu Šťastná hvězda pro rok 2023.Svatba Bohuše Matuše a Lucie proběhla v zábavním parku Krtkův svět.+ 7 fotek+ 8 fotek

Dcera Bohuše Matuše Natálka oslaví v prosinci druhé narozeniny. Oslava podle zpěváka proběhne na stejném místě, kde se brali s manželkou Lucií, a v prosinci navíc čeká rodinu stěhování do nového. Bohuš magazínu Lifee.cz také prozradil, kdo doma častěji vaří a proč se Lucie zatím nechystá dokončit konzervatoř nebo nastoupit do práce.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 11. 2022 12:00

Rodina zpěváka Bohuše Matuše stráví letošní Vánoce v novém bytě, který si prý Lucie vysnila. „Je to 3+1 po rekonstrukci. Žena chtěla úplně nový byt, aby to nebylo po někom. Sháněli jsme jej dlouho, ale podařilo se," vypráví zpěvák, který byt také kompletně vybavuje.

„Máme se docela dobře, tak chci, aby to měly ty moje dvě princezny hezké. Já jsem skromnější, ale chci, aby dceruška žila v krásném prostředí a aby byla šťastná," vysvětluje Bohuš, který už s o třicet let mladší manželkou plánuje druhého potomka.

V prosinci oslaví Natálka druhé narozeniny. Jak se na to připravujete?

Jasně, že jí chceme udělat krásnou oslavu. Bude tam mít jednu dětskou zpěvačku, kterou moc miluje - to bude hlavní překvapení. Dále spousta kamarádů a známých, dostane krásný dort a hodně dárků. Oslavu budeme pořádat u mého kamaráda, kde jsme se také brali.

Má už Natálka nějaké preference ohledně dárků? Co ji nejvíc baví?

Ona má hodně plyšáků, proto jsme všechny požádali, aby plyšáky nenosili. Žena má nějaký wish list, který hostům posílala.

Baví Natálku třeba hudba? Potěšily by ji hudební nástroje?

To ona všechno má. Ráda si hraje s panenkami a má ráda také modelínu.

Podědila po vás lásku k hudbě?

Rozhodně. Když jedeme autem, musí být zapnutá muzika, kterou má ráda, a sama si určuje písničky, jež chce pustit. Také velmi ráda zpívá a tancuje. Natynka chodí na spoustu kroužků, na cvičení nebo na hudební. Snažíme se ji rozvíjet, proto má kroužky třikrát do týdne. Chceme, aby byla s dětmi, ona je ve společnosti moc ráda.

Jak to máte doma rozdělené s péčí o Natálku?

Snažíme se oba, ale já často vyjíždím, takže nejvíc práce zastává má žena.

Máte nějaké společné rituály?

Uspáváme oba - když je žena unavená, tak jdu já, nebo naopak. Ale častěji manželka, Natálka je na ni zvyklá. Natynka je hodná, takže usíná bez problémů. Vždycky si dá předtím něco dobrého, ráda papá.

Kdo si u vás vaření víc užívá?

Já hrozně rád vařím a dělám různé dobrůtky, ale žena vaří také. Dělá polévky a dceři zdravé jídlo. Já vařím spíše ty nezdravé pokrmy.

Co to znamená?

Natynka třeba nesmí kořeněná jídla, takže se jí vaří kuřátko, brambory, ale moc se to nesolí. Taková dietní strava. My, oproti tomu, si děláme, na co máme zrovna chuť. Dokážu uvařit skoro všechno. Když chce žena rajskou, uvařím rajskou.

Prý se budete stěhovat.

Ano, už máme byt! Ještě v něm nebydlíme, zrovna nás čeká stěhování. Od prosince tam budeme žít, takže Vánoce strávíme v novém. Je to 3+1 po rekonstrukci. Žena chtěla úplně nový byt, aby to nebylo po někom. Sháněli jsme jej dlouho, ale podařilo se.

Co je před vámi nového pracovně?

Mám radost, že to stále nějak funguje, i když doba je horší. Listopad celkem ušel, ale prosinec má asi každý umělec nabitý - mám tam každý den něco. Od ledna je to slabší, ale ono to zase přijde. Dělám jeden muzikál, Lásku nebeskou, a v Divadle Broadway jsme měli nedávno vyprodaný koncert s Marianem Vojtkem. Mám radost, že to funguje.

Máte o Vánocích nějaké zvyky, které dodržujete?

Já dělám salát a kapra, žena zdobí byt pro princeznu Natálku. Teď jí připravujeme pokojíček a nakupujeme všechno nové - třeba postele. Máme se docela dobře, tak chci, aby to měly ty moje dvě princezny hezké. Já jsem skromnější, ale chci, aby dceruška žila v krásném prostředí a aby byla šťastná. Včera jsme byli na rodinném focení.

Hodlá se vaše paní už někde profesně uplatnit, nebo chcete další miminko?

Chceme další miminko, nejlépe chlapečka. Ale znáte to, jak to bude, tak to bude. Manželka má přerušenou konzervatoř a řekl bych, že ještě nějaký čas na mateřské zůstane. Ono se to s dalším miminkem prodlouží.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články