Ceny Thálie: Fialové rozbil fotograf sošku, Písařovicovou podpořil Brzobohatý, Kubařová byla za královnu

Ceny Thálie 2022: Fialové rozbil fotograf sošku, Pisařovicová předvedla úctyhodný výkon, Daňhelová odvážný rozparek
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Moderátorkou slavnostního večera se na poslední chvíli stala Daniela Písařovicová, protože Ondřej Kepka musel zůstat doma s covidem.Outfitu Daniely Písařovicové vévodily výrazné zapůjčené šperky.Ondřej Brzobohatý zasedl v publiku a po přenosu své partnerce vysekl poklonu.Hana Fialová cenu dostala za titulní roli v muzikálu Květiny pro paní Harrisovou, uváděné v Národním divadle moravskoslezském. Cenu Thálie jí jeden z fotografů nedopatřením rozbil bezprostředně po přenosu.+ 20 fotek+ 21 fotek

V sobotu se v Národním divadle rozdávaly divadelní Ceny Thálie. Sošku za obor činohra si odnesl Saša Rašilov, v oboru muzikál zase zazářil Lumír Olšovský. Pomyslného černého Petra si letos vytáhla herečka Hana Fialová, které cennou sošku bezprostředně po přenosu rozbil jeden z fotografů. A jak to hvězdám na červeném koberci slušelo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 10. 2022 12:00

Hana Fialová dostala Thálii za titulní roli v muzikálu Květiny pro paní Harrisovou, který uvádí Národní divadlo moravskoslezské. Herečka se nechala slyšet, že s cenou už téměř nepočítala, protože jednu už doma má - Thálii získala už v roce 2014 za roli Edith Piaf v inscenaci Edith a Marlene.

Hanu Fialovou si ani nestihli se soškou vyfotit

Jako by herečka tušila, že vlastnit sošku je záležitosti navýsost křehká. Bezprostředně po přímém přenosu jí totiž Thálii omylem roztříštil jeden z fotografů. „Nejspíš měl přes rameno brašnu od foťáku… Prý jen pokrčil rameny, dělal že nic a ani se neomluvil… ani jsme ji (Hanu Fialovou - pozn. red.) se soškou nestačili vyfotit," prozradila Lifee jedna z fotografek, která byla u incidentu.

Hana Fialová napodobila Absolonovou a Neužila

„Já to bohužel neviděla, zrovna jsem fotila Danielu Písařovicovou a jen jsme slyšely ránu… nechala bych ho to zaplatit," myslí si o chování dotyčného fotografa jeho kolegyně. Herečku Fialovou může jen těšit, že zřejmě dostane náhradu. Prý dostane novou. Hned za ní běžela paní a řekla jí to," dodává náš zdroj.

Cenné sošky Thálie se rády ztrácejí nebo rozbíjejí. Hana Fialová se tak zařadila po bok notorické smolařky Moniky Absolonové nebo Václava Neužila. Absolonové rozbil Thálii syn Tadeáš, Neužil si ji poškodil sám.

Daniela Písařovicová jako elegantní večernice

A jak to během slavnostního večera v Národním divadle slušelo přítomným umělcům? Daniela Písařovicová musela narychlo zaskočit za původně plánovaného moderátora Ondřeje Kepku, který zůstal doma s covidem. Za úctyhodných 48 hodin tak stihla přípravu, a to včetně outfitu.

Oblékla elegantní černé šaty bez ramínek, jež byly v dolní části průhledné, a doplnila je zapůjčenou sadou výrazných šperků, které vévodily visací náušnice. Coby moderátorka tak na sebe nestrhávala veškerou pozornost, ale naopak dala během přenosu vyniknout těm, kteří si sošky přicházeli přebírat.

Sněhová královna Veronika Kubařová

Herečka Veronika Khek Kubařová ten večer předávala sošky Thálie svým kolegům a kolegyním z kategorie činohry a všechny okouzlila něžnou bílou róbou z dílny Beaty Rajské. Šaty doplnila působivým účesem s mokrým efektem.

Výrazná róba Kristýny Daňhelové

Nejvýraznější róbu večera zvolila herečka Kristýna Daňhelová, jedna z nominovaných, která však na sošku letos nedosáhla. Zelený satén sice neodhaloval paže ani výstřih, ovšem dráždivě svůdným se ukázal vysoký rozparek, kterým se pochlubila přítomným fotografům.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články