10 slabostí čerstvé maminky Moniky Marešové: Jaké šperky miluje a čím rozmazluje svého psa?

10 slabostí čerstvé maminky Moniky Marešové: Jaké šperky miluje a čím rozmazluje svého psa?
Zdroj: Herminapress
Monika Marešová s maminkou, podnikatelkou Helenou Harabinovou.Stylista Filip Vaněk patří mezi nejbližší rodinné přátele Leoše a Moniky. Na jeho svatbě se také v roce 2015 seznámili.Monika Marešová má slabost pro šperky Tiffany. Do kolekcí této značky se zahalila například na filmovém festivalu v Karlových Varech.Šperky Tiffany jsou luxusní záležitostí. Jejich cena sice začíná na pár tisících korun, ale šplhá k miliónovým částkám.+ 9 fotek+ 10 fotek

Ve čtvrtek oznámil moderátor Leoš Mareš radostnou novinu - jeho žena Monika se poprvé stala maminkou. Jméno dcerky zatím nejsledovanější pár Česka tají. My jsme si posvítili na uhrančivou Moniku a objevili deset věcí, které kromě svého muže a čerstvě narozené holčičky zbožňuje.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 03. 2022 09:20

Manželka moderátora Leoše Mareše Monika si své první dítě prakticky nadělila k 41. narozeninám, které oslavila 7. března. Redakce Lifee.cz se připojuje k dlouhému zástupu gratulantů a sestavila seznam deseti nezbytností, bez kterých by Moničin život nebyl kompletní. Pro co má krásná bruneta slabost, komu důvěřuje, díky čemu září a kdo jí zahřívá postel?

Maminka Helena Harabinová

Maminkou Moniky Marešové je podnikatelka Helena Harabinová. Šmrncovní dáma se úspěšně pohybuje v módním průmyslu a má vlastní značku oblečení My.pléd, kterou Monika ráda podporuje. Na fotografiích vypadá Helena jako Moničina starší sestra, přestože již oslavila šedesátiny. Nejspíš právě po mamince zdědila Monika svůj sexappeal, charisma a také vášeň pro módu a kosmetiku. Paní Harabinová je zkrátka žena hodná následování. Její fotografii naleznete v galerii pod článkem.

Stylista Filipa Vaněk a jeho rady

Se stylistou Filipem Vaňkem je Monika dlouhé roky dobrá kamarádka, patrně už od dob, kdy dělala módní redaktorku v časopisu Story. Právě na jeho svatbě se Monika v létě roku 2015 seznámila s Leošem Marešem. „Začalo to nevinně, na svatbě dvou kluků...,“ zpívá ostatně moderátor v jednom ze svých hitů. Filip Vaněk se záhy stal blízkým rodinným přítelem a také dvorním stylistou Leoše a Moniky.

Dokonce se nechal slyšet, že pro jejich miminko má připravený luxusní dárek až z Paříže„Letím do Paříže pro dudlík Dior. V Praze se sehnat nedá. Chci jim ho dát jako dárek. Každému blízkému, kterému se narodí dítě, dávám dudlík Dior," prozradil Vaněk webu Super.cz.

Francouzský buldoček Manny

Roztomilého francouzského buldočka Mannyho si Monika pořídila ještě se svým bývalým přítelem. Stal se z něj její nejlepší kamarád a parťák, který má podle fotek na Moničině Instagramu vyhrazeno čestné místo v manželské posteli. Leoš s Monikou berou Mannyho na své výlety po republice, a dokonce ho čas od času rozmazlují ve specializovaném psím salónu nebo lázních.

Píseň od Coldplay

V roce 2017 ji požádal Leoš Mareš o ruku na terase hotelu v Mariánských Lázních. Nechyběl ohňostroj připravený na písničku Fix You od jejich oblíbené kapely Coldplay. Její koncert pár ostatně také osobně navštívil, když hrála v Mnichově. Leoš tenkrát od Moniky dostal lístky k výročí.

Minimalismus

Módní redaktorka Monika Marešová miluje čistý a jednoduchý styl, a to nejen v oblékání. Do puristického a čistého designu ladí také svůj účet na Instagramu, kde ji sleduje téměř půl milionu lidí. Mezi nejčastější barvy, ve kterých můžeme Moniku potkat, patří černá, bílá nebo hnědá.

Šperky Tiffany

Šperky americká firmy Tiffany, která v Praze sídlí v luxusní Pařížské ulici, patří mezi Moničiny must have kousky. Často je vynáší na společenské události, zahalila se do nich například na filmovém festivalu v Karlových Varech. Butik v Pařížské patří také mezi místa, kde můžeme Moniku poměrně často zastihnout, protože si nenechá ujít žádnou novou kolekci. Cena za tyto kousky se pohybuje v neskromných částkách. Jen jejich ikonický náramek Tiffany T se v základní verzi bez diamantů cenově pohybuje v desítkách tisíc korun.

Cestování

Monika Marešová cestuje ráda a nemá problém si dopřát dovolenou třeba jen s kamarádkou. V exotických destinacích tráví čas několikrát do roka. Nejde přitom o obyčejné dovolenkové resorty. Jedna noc v místě, kam Leoš s Monikou létají, je srovnatelná s běžným měsíčním platem průměrného člověka.

Šťávy a smoothie

Superštíhlá Monika si (nejen) ke snídani ráda dopřává ovocná a zeleninová smoothie, která hýří všemi barvami. Je velkou fanynkou zdravého životního stylu, proto do jejího jídelníčku patří velké množství ovoce a zeleniny, dostatečný pitný režim a samozřejmě také pravidelný pohyb. Kromě návštěv posilovny, kde cvičí pod dohledem fitness trenérky Evy Krausové, je to například tolik oblíbený běh.

Film Avatar

Leoš Mareš své Monice říká Avísek. Přezdívka vznikla jako odkaz na film Avatar. Modré bytosti z filmu prý Leošovi Moniku vizuálně připomínají.

Kvalitní péče o pleť

Monika je dlouhé roky módní a kosmetickou redaktorkou. Péči o pleť tedy věnuje poměrně dost času. Svoji denní rutinu a oblíbené produkty s fanoušky pravidelně sdílí na Instagramu, své tipy ale odhalila také časopisu Elle.

Pleti Monika věnuje zvýšenou pozornost ráno i večer a každý druhý den používá masky, které volí podle aktuálních potřeb a stavu pokožky. „Pravidlo číslo jedna - na obličej patří pouze studená voda, teplá vám rozšiřuje póry a snáze se pak do ní dostávají nečistoty. Veškeré pleťové produkty aplikuji jak na krk, tak dekolt," radí Monika.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články