V Česku máme vlastní Jane Fondu i Kate Moss. Které hvězdy se nápadně podobají těm zahraničním?

V Česku máme vlastní Jane Fondu i Kate Moss. Které hvězdy se nápadně podobají těm zahraničním?
Zdroj: Se souhlasem TV Prima/Showpix
Herečku Julii Roberts prý připomínají české herečky Denisa Nesvačilová (vlevo) a Hana Vagnerová (vpravo).Herec Martin Kraus je od začátku své herecké kariéry označován za českého Belmonda. Divíte se?Moderátorka pořadu Na kafeečko, Miluše Bittnerová, opravdu nemá do legendární Marilyn Monroe daleko. Zde vysekla i stejnou pózu.Mladý zpěvák Simon Opp (vpravo) si zakládá na své podobnosti s hercem Jamesem Deanem. Někteří v něm ovšem vidí také mladého Leonarda DiCapria. No, posuďte sami.+ 4 fotky+ 5 fotek

Herečka Jana Švandová prozradila, že se u své postavy v seriálu ZOO inspirovala vzhledem své slavnější zahraniční kolegyně Jane Fonda. Herečky Denisu Nesvačilovou a Hanu Vagnerovou zase lidé označují jako české kopie Julie Roberts. Která česká modelka je takřka identickým dvojčetem topmodelky Kate Moss? A proč se herec Martin Kraus nebrání srovnávání s Belmondem?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 05. 2022 14:30

Český Belmondo, Kate Moss, Salma Hayek nebo Julia Roberts? Web Lifee.cz si posvítil na české celebrity, které svým vzhledem nápadně připomínají své slavnější zahraniční kolegy a kolegyně. Přesvědčit se můžete v naší fotogalerii, kde jsme pro vás připravili jejich velké srovnání. Dáte nám za pravdu?

Jana Švandová jako Jane Fonda

Sledujete seriál ZOO? Koho vám zde připomíná herečka Jana Švandová (74)? Jak prozrazuje v oficiálních materiálech televize Prima, inspiraci pro vzhled své postavy hledala u slavné herečky Jane Fondy. „Měla jsem představu o tom, jak by ta Sidonie měla vypadat. Vzpomněla jsem si na Jane Fondu, která v jednom seriálu střídala paruky, a ten nápad se mi líbil. S hlavním maskérem Pavlem Bauerem jsme tak zkoušeli a hledali. Už to vypadalo, že zůstanu jen ve svých vlasech, až jsme sehnali tuto,“ popsala v tiskových materiálech Jana Švandová okolnosti vzniku image své seriálové postavy, bohaté Sidonie Novotné. „Zkrátka jsem chtěla být jiná!“

Denisa Nesvačilová jako Julia Roberts

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Denisa Nesvačilová (@denisanesvacilova)

Herečka Denisa Nesvačilová (30), která před nedávnem nadchla televizní diváky v show Tvoje tvář má známý hlas, bývá často označovaná za českou Julii Roberts. Široký úsměv a rozevláté zrzavé vlasy, to všechno jejím fanouškům připomíná ikonickou Pretty woman. A protože to Denisa zřejmě slyší často, rozhodla se na toto téma také udělat na svém profilu na sociální síti anketu, kde se svých fanoušků zeptala, kterou slavnou herečku jim připomíná. Druhý den neváhala přidat vtipné video, ve kterém je její tvář vmontovaná do slavných scén z tohoto filmu. A fanoušci šli do kolen.

K Julii Roberts ostatně někteří přirovnávají také herečku Hanu Vagnerovou (39). Mají pravdu? A která z hereček se jí podobá více? Přesvědčte se v naší fotogalerii, kde najdete jejich srovnání.

Martin Kraus je celý Belmondo

Srovnávání se celý svůj profesní život nevyhne ani herec Martin Kraus (39). Ten zase divákům připomíná francouzského krasavce ze starých černobílých filmů, Jeana-Paula Belmonda. Martin se srovnávání vůbec nebrání, naopak tvrdí, že mu to lichotí a Belmondo, který loni v září zemřel ve věku 88 let, je jeho velkým vzorem.

„Po střední průmyslové škole jsem odjel s kamarádem do Anglie na zkušenou. Pracovali jsme tam u koní v několika stájích. Měl jsem tam s sebou knihu o Jeanu-Paulu Belmondovi, kterého jsem už od dětství miloval. Hltal jsem jeho autobiografii jedním dechem. A právě ta kniha mě přiměla k tomu, zkusit se dát cestou herectví,“ prozradil herec v rozhovoru pro magazín Chvilka pro tebe.

Miluška Bittnerová připomíná Marilyn

Ne náhodou se moderátorce talkshow Na kafeečko, Milušce Bittnerové (44), přezdívá česká Marilyn Monroe. Podobnost musí vidět snad každý - blond vlny, široký úsměv, zvonivý smích a ženské křivky, to všechno má Miluška s touto legendární femme fatale společné. Nevěříte? Podívejte se do naší galerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články