Jaká tajemství skrývají kabelky slavných žen: Hüttnerová v ní má nožík, Batulková papírový mozek

Jaká tajemství skrývají kabelky slavných žen: Hüttnerová v ní má nožík, Batulková papírový mozek
Zdroj: Lifee/Renata Bušková
Iva Hüttnerová, Jana Švandová a Dana Batulková diskutují o kabelkách.Jana Švandová si oblíbila modely cross body.K večerním šatům ovšem volí minikabelky.Jana je milovnicí malých subtilních kabelek pro společenské události.+ 16 fotek+ 17 fotek

Zeptali jsme se pětice známých žen, co nesmí chybět v jejich kabelce. Malířka Iva Hüttnerová (74) v ní například nosí starožitný nožík, herečka Dana Batulková (65) papírový mozek, tedy diář, a Jana Švandová (75) z domu nevyjde bez hřebenu. Proč některé dámy nekupují drahé kabelky? A udržují si v nich pořádek?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 03. 2023 08:00

Herečka Dana Morávková (51) se netají tím, že je velkou milovnicí kabelek. Stala se z toho doslova závislost. „Já jsem kabelkami posedlá. Manžel mi kabelky kupovával, ale od té doby, co spolupracuji s Elegou, tak nemusí. Takže Petr je šťastný, protože ušetří," pochvaluje si herečka. Které nezbytnosti nosí v kabelce její kolegyně a kamarádky?

Iva Hüttnerová má v kabelce nožík

Malířka Iva Hüttnerová považuje kabelku za třešničku na dortu každého outfitu. „Loni jsem si koupila kabelku, která má mátovou barvu - krásně zelenkavou. A protože ráda chodím celá v černé, tak tahle kabelka je takový něžný bod k tomu celku. Kabelku se snažím sladit se zbytkem oblečení, ale musím na to mít čas, protože mi vadí to věčné přendávání věcí z jedné do druhé," vypráví známá malířka.

„V mé kabelce nechybí jelení lůj, pudřenka a také starožitný nožík - ten se hodí, když je potřeba. Dále je to hřeben, kapesníčky a parfém," svěřila se. Drahé kabelky si nekupuje. „Preferuji střední cestu - nemám ráda levné kabelky, protože je na nich brzy vidět, že zestárly. Ale ty za sto tisíc také nenosím," poukazuje.

Romana Pavelková dbá na pořádek

Modelka Romana Pavelková se těší na den, kdy si svoji vlastní kabelku navrhne, jako to dělá Dana Morávková. Také Romana u kabelky řeší cenu. „Na cenu koukám. Buď mám kabelku na denní užívání, a tam koukám, aby cena nebyla moc vysoká. Když ale vezmu vycházkovou kabelku, jsem schopná do ní více zainvestovat. Ale popravdě - jsem radši, když mi ji někdo koupí," směje se. „Chybět v ní nesmí mobil, klíče od auta a od bytu a moje červená rtěnka, kterou nosím velmi často," vysvětluje.

Romana také patří mezi malé procento žen, které si v kabelce udržují pořádek. Mám pořádek ve všem, kromě svého života!"

Dana Batulková má papírový mozek

Herečka Dana Batulková řeší u kabelky především její praktickou funkci. „Mám období, kdy kabelku vůbec nenosím a mám jen jednu velikosti A4. Nejsem prototyp ženy - milovnice kabelek. Když se mi to líbí a hodí se to k mému sportovnímu stylu oblékání, je mi jedno, co je to za značku," říká herečka. „V kabelce nesmí chybět rtěnka, klíče od auta, papírový mozek a spousta naprostých zbytečností, které za celý měsíc nevytáhnu - ale co kdyby, že?"

Jana Švandová miluje batůžky

To herečka Jana Švandová je skutečnou sběratelkou kabelek. „Mám několik šuplíků plných kabelek a už jsem si říkala, že bych to mohla obnovit. Když už kabelky nenosím, dávám je svým mladším sestrám nebo je rozdávám, ale musejí být v takovém stavu, aby je ještě někdo mohl nosit," prozrazuje Jana. V poslední době si oblíbila kabelky cross body nebo batůžky.

„Je to pohodlné a vejde se do toho všechno, mám ráda volné ruce. Mívám problém s velkými společenskými akcemi, protože do těch psaníček se nic nevejde. Potřebuji mít u sebe mobil, rtěnku, hřeben, peníze, malý parfém a klíče," vysvětluje herečka. Ohledně cen má také jasno. Mám několik dražších kabelek a jsou stejně zničené jako levnější," směje se.

Gabriela Partyšová o kabelku přišla

V kabelce Gabriely Partyšové nesmí chybět mobil, pudr a kreditní karta. „Na ceny se vždycky dívám a přehnaně drahé kabelky nekupuji. Občas tedy takové dostávám, ale já sama neutrácím peníze, které mi za kabelku přijdou neadekvátní," míní moderátorka. „Když jsem byla hodně mladinká a jezdila z Brna do Prahy, tak jsem se jednou probudila v dálkovém autobusu a kabelku jsem neměla," přidala k dobru dramatickou historku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články