Daniela Písařovicová sleduje v Survivoru kamarádku Andreu Bezděkovou: Je mi jí hrozně líto, už na ní počítám žebra

Daniela Písařovicová sleduje v Survivoru kamarádku Andreu Bezděkovou: Je mi jí hrozně líto, už na ní počítám žebra
Zdroj: Herminapress
Modelka Andrea Bezděková a moderátorka Daniela Písařovicová jsou kamarádky a společně chodí běhat.Takhle jim to slušelo na filmové premiéře dokumentu Karel.Do společnosti si spolu vyrazily také na premiéru muzikálu Slunce, seno, jahody v Hudebním divadle Karlín.Málokdo dnes ví, že také Daniela před lety zkoušela štěstí v modelingu.+ 4 fotky+ 5 fotek

Moderátorka Daniela Písařovicová (44) promluvila pro magazín Lifee.cz o tom, jak jí chybí kamarádka, modelka Andrea Bezděková (29), se kterou chodila běhat. Česká Miss z roku 2016 totiž aktuálně soutěží v Dominikánské republice v reality show Survivor. Podle moderátorky už její parťačka na ostrově zhubla tolik, že jí dokáže spočítat žebra.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 03. 2023 09:00

S modelkou Andreou Bezděkovou pojí Danielu Písařovicovou velké přátelství. Ostatně jsme je mohli společně potkat už na několika akcích. „Dlouhou dobu jsem běhala s Andreou Bezděkovou, ale ta mi odešla do Survivoru, takže doufám, že to přežije a vrátí se mi zpátky," říká známá moderátorka, která před lety rovněž zkoušela štěstí v modelingu.

Daniela Písařovicová fandí Andree Bezděkové

Reality show z exotického ostrova teď Daniela začala naplno sledovat. „Dívám se na to jenom kvůli ní. Ze začátku jsem ty díly projela jen s tím, že jsem hledala záběry, kde je Ája, aby mi náhodou něco neuteklo. Ale potom jsem dospěla k tomu, že vlastně neznám kontext a začala jsem se na to koukat," přiznává moderátorka, které kamarádčin osud pochopitelně není lhostejný.

Andrea Bezděková na ostrově viditelně zhubla

„Strašně to prožívám. Je mi jí hrozně líto, počítám jí žebra. Přijde mi, že i ty elasťáky, které na sobě měla upnuté, jsou jí volné. Je mi líto, že tam takhle strádá. Ale věřím, že to bude zkušenost k nezaplacení," míní Daniela, podle které jsou soutěžící v Dominikánské republice vystaveni velkému fyzickému i psychickému tlaku a nikdo z nás si dost dobře neumí představit, co prožívají. Andree tato zkušenost bezpochyby změní život. Zpevní vám to životní základy a uvědomíte si, co je pro vás důležité. Zapřemýšlíte sám nad sebou. A to je prospěšné pro každého," soudí.

Daniela Písařovicová běhá s Ondřejem Brzobohatým

Jisté je, že než Andrea Bezděková ostrov opustí, ať už jako vítězka s jedním milionem korun v kapse, či coby poražená, bude muset Daniela běhat sama nebo s partnerem Ondřejem Brzobohatým„S partnerem si občas také vyběhneme, ale není to jeho favoritní disciplína. Mám pocit, že má raději silovější sporty. Ale ano, i Ondřej mi je občas parťákem, takže to je fajn. Nevadí mi běhat ani samotné, pustím si nějaký podcast nebo hudbu a vystačím si sama se sebou," dodává štíhlá moderátorka.

Související články

Další články