Dcera Gwyneth Paltrow vyrostla do krásy: Nesmělé Apple je osmnáct a už má jasno v ženských otázkách

Dcera Gwyneth Paltrow vyrostla do krásy: Nesmělé Apple je osmnáct a už má jasno v ženských otázkách
Zdroj: Profimedia
Chris a Gwyneth přivítali dcerku Apple na svět v květnu 2004 v Londýně. Porod byl dlouhý a náročný, ale herečka ho zvládla na výbornou.Své děti ukazuje Gwyneth na sociálních sítích jen velmi zřídka a ani s nimi nechodí na společenské akce. Fanoušci je tak praktiky mohou zahlédnout jen na paparazzi snímcích, jako je tento z roku 2007. Nesmělá Apple měla tehdy z fotografů nahnáno.Nyní už se blonďatá kráska tolik nestydí a i když před fotoaparáty nechodí, s maminkou se občas na její sociální sítě vyfotit nechá.Jde ale spíše o zřídkavé snímky.+ 4 fotky+ 5 fotek

Herečka Gwyneth Paltrow (49) se začátkem září podělila se svými fanoušky o sérii fotografií z letních prázdnin. A ti se nestačili divit. Mezi snímky totiž nechyběla podobizna hereččiných dvou téměř dospělých dětí a jak se ukázalo, z její osmnáctileté dcery Apple Martin je kočka jako hrom!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 10. 09. 2022 09:00

Hrdinka filmu Sedm má s exmanželem, frontmanem skupiny Coldplay Chrisem Martinem (45), dvě děti - šestnáctiletého syna Mosese a osmnáctiletou dceru Apple. Zatímco Moses je věrným obrazem svého otce, Apple se díky dlouhým blond vlasům a blankytně modrým očím velmi podobá mamince, navíc se pyšní plnými rty. Zkrátka vražedná kombinace.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Metro Society (@metrosocietyph)

Osmnáctiny oslavila Apple v květnu

Apple Martin, kterou si z dob Gwynethiny největší slávy pamatujeme jako nesmělou blonďatou holčičku schovávající se za maminkou, oslavila osmnáctiny letos v květnu"Nějak dnes ráno marně hledám slova. Tak moc jsem hrdá na to, jaká žena z ní vyrostla. Jsi můj splněný sen. Moje srdce přetéká emocemi, které nejdou vyjádřit slovy. Jsi mimořádná a doufám, že to víš. A že víš, jak moc jsi prozářila životy všem, kdo měli tu čest tě poznat. Včetně mě. Narodila jsem se ve chvíli, kdy ses narodila ty. Miluji tě, máma," napsala dojatá Gwyneth Paltrow na Instagramu, kde také po delší době zveřejnila fotku své dcery.

Dcera ví, že má nárok na totéž, co muži, libuje si Gwyneth

Ačkoliv se herečka s Chrisem rozvedla v roce 2016, stále zůstávají přáteli, a dokonce nedaleko sebe bydlí v Los Angeles, aby se mohli společně starat o děti. Gwynie nedávno ozřejmila, proč se rozhodla dceru pojmenovat Apple, tedy v překladu jablko. "S tím jménem přišel její otec a já se do něj zamilovala. Působilo na mě originálně a cool. Neumím si představit, že bychom ji pojmenovali jinak," přiznala Paltrow na Instagramu.

Herečka je na dceru pyšná i v jiném ohledu. Když ji vídá s kamarádkami, těší ji, jak zdravé názory na život má. "Cítí, že má nárok na totéž, co muži. Vůbec ji nenapadne, že by měla v něčem slevovat ze svých snů jen proto, že je žena," poukázala známá feministka Patrow v rozhovoru se šéfkou marketingu firmy Adobe Ann Lewnes.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Eonline.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články