Dcera Leoše Mareše Alex slaví 5 měsíců: Nad dojemnou fotografií fanoušci spekulují, komu je podobná

Dcera Leoše Mareše Alex slaví 5 měsíců: Nad dojemnou fotografií fanoušci spekulují, komu je podobná
Zdroj: Herminapress
Leoš Mareš se s Monikou seznámil v roce 2015.Monika Marešová se živila jako módní redaktorka v časopisu.Styl Leoše Mareše a jeho ženy některým připomíná manžele Beckhamovy.Monika Marešová je dnes uznávanou módní ikonou a také influencerkou.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátor Leoš Mareš zásobuje své fanoušky roztomilými fotografiemi své dcerky Alex. Holčička teď oslavila pět měsíců a podle toho, jak se s ní hrdý tatínek chlubí světu, je jasné, že ho má zcela omotaného kolem prstu. Někteří tvrdí, že si Leoš udělal svoji malou kopii, jiní zase holčičku nečekaně přirovnávají ke slavnému komikovi.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 08. 2022 14:30

Leoš Mareš (46) tráví srpnové dny s manželkou Monikou ve španělské Marbelle. Zde také jejich dcerka Alex oslavila pět měsíců.

Holčičku Leoš zvěčnil po koupání zabalenou do modré osušky a kromě fanoušků poslal fotku také své mamince. O snímek dcerky se podělila na sociálních sítích také Leošova manželka Monika, která jinak obrázky Alex často nesdílí.

„Moc ti děkuju, už je zase jiná. Ta mění podoby," odepsala moderátorovi maminka a vystihla tak pocity všech, kteří holčičku sledují.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Fanoušci spekulují, komu je nejvíc podobná

Komu je tedy pětiměsíční Alex více podobná? Fanoušci mají jasno. „Celý tatínek v menším provedení," píšou někteří. Malá Leošinka," přezdívají holčičce další. „Za chvíli si vezme kožich a půjde na pódium," gratulují moderátorovi.

Ta je boží, vidím v ní Štěpána Kozuba," přirovnávají zase jiní fanoušcci malou Alex ke známému komikovi - prý kvůli jejímu účesu. Ten Štěpán Kozub má prsty všude," smějí se fanoušci. Podoba se Štěpánem Kozubem čistě náhodná?" dodávají jiní a slavného komika dokonce neváhají pod příspěvkem označit. Ten se k tomu zatím nevyjádřil.

Lovestory Leoše a Moniky Marešových

Leoš Mareš se s manželkou Monikou, tenkrát ještě Koblížkovou, seznámil 13. června 2015 na svatbě jejich společného známého, stylisty Filipa Vaňka.

Zásnuby proběhly o dva roky později a byla to jedna velká romantika. Moderátor se nejprve ve Dvoře Králové zeptal Moničina tatínka, zda může jeho dceru požádat o ruku, a potom s nic netušící přítelkyní odjel do hotelu v Mariánských Lázních. Po večeři následoval ohňostroj na terase a rozezněla se jejich oblíbená píseň od Coldplay.

„Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mi pak řekla, že jí to vůbec nedošlo. Viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No a pak už jsem klečel…,“ popisuje událost Mareš na své Instagramu. Svatba proběhla v roce 2018, v piaristickém kostele na zámku v Litomyšli.

Klokan přiletěl v březnu

Těhotenství Moniky oznámil Leoš Mareš na svých sociálních sítích a také v přímém přenosu své ranní show. „Klokan přiletí v březnu,“ napsal výstižně v říjnu loňského roku a připojil obrázek čápa nesoucího miminko.

Holčička Alex přišla na svět 10. března letošního roku. Pouhé tři měsíce po porodu už se Monika objevila ve společnosti a překvapila perfektní figurou: „Je neuvěřitelné, co všechno tělo dokáže. Za mnohé určitě vděčím genům. A myslím, že svůj podíl na tom má také kojení,“ prozradila v rozhovoru pro Super.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články