Dcery slavných maminek: Lucii Neumannové vadí srovnávání, Viktorie od Zory Jandové šla dobrovolně do televize

Dcery slavných maminek: Lucii Neumannové vadí srovnávání, Viktorie od Zory Jandové šla dobrovolně do televize
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Dcera Adély Gondíkové Nela (vpravo) vyrazila do kina s dcerami Jiřího Langmajera Julií a Terezou.Nela Brousková působila v dětství ve společnosti spíše stydlivým dojmem.Dcera moderátorky Kristiny Kloubkové Jasmína.Cvičitelka Hanka Kynychová pořídila svým patnáctiletým dvojčatům Alexandře a Sofii klisnu Ornellu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Dcery známých osobností to nemají snadné. Jsou součástí showbyznysu, aniž by o to stály, a srovnání s mámami se nevyhnou. Dcera Kateřiny Neumannové Lucie nám například na rovinu řekla, že jí to vadí, a s dcerou se nerada srovnává také herečka Kateřina Brožová. To dcera Zory Jandové Viktorie se loni dobrovolně stala hvězdou televizní soutěže a miláčkem diváků.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 01. 2023 17:00

Magazín Lifee.cz pro vás vyzpovídal 7 známých maminek a jejich dcer. Mnohé mladé dámy jako by svým mámám z oka vypadly, ne všechny ale touží být na očích veřejnosti.

Dcera Adély Gondíkové a Otakara Brouska Nela se například ve společnosti objevuje sporadicky a působí velice plaše. Oproti tomu dcera Sabiny Laurinové a Josefa Vojtka Valentýna loni maturovala na Ježkově konzervatoři a dost možná půjde ve šlépějích svých rodičů.

Kateřina Neumannová (49) a Lucie (19)

Lucie Neumannová je sympatická slečna, která se věnuje tomu, co ji baví nejvíce – sportu. Atletice obětuje každou volnou minutu. Proto ji také mrzí, když se veškerá pozornost veřejnosti soustředí jen na její vztah se slavnou mámou.

„Všichni se mě ptají na maminku, ale přeci jen – už jsem dospělá a věnuji se svým vlastním aktivitám. Není příjemné být všemi nahlížena jen jako dcera,“ vypráví zcela otevřeně Lucie, která se ráda pochlubí svými úspěchy ve sportu.

S mámou, bývalou běžkyní na lyžích a olympijskou vítězkou z Turína, má mnoho společného. „Můžeme spolu vyrazit na kolo, jít si zaběhat, ale vyrážíme společně třeba i do města na nákupy nebo na dobré jídlo. Samozřejmě, že se vzájemně dokážeme i vytočit – mámu třeba nejčastěji naštve, když doma něco neuklidím. Ale to je asi normální. Žádný vztah není bez mráčků," přiznává Lucie v našem rozhovoru.

Zora Jandová (64) a Viktorie (31) s Esther (21)

Zpěvačka a skladatelka Zora Jandová je mámou Esther a Viktorie. V rozhovoru pro Lifee.cz říká, že jí obě dělají radost. „Jsem hrdá na obě své dcery, protože ta mladší sklízí velké úspěchy v divadle a ta starší se proslavila chytrostí. Viktorie je teď na očích veřejnosti, ale jen díky své bystrosti," naráží Zora Jandová na zábavnou televizní soutěž Na lovu.

Sama pořad sleduje a dceři fandí„Já se vždycky zeptám Viktorky, jestli vyhrála, nebo prohrála. Naštěstí má vysoké skóre výher. Dokonce jsem byla na jednom natáčení, a přestože jsem ten díl potom viděla v televizi, tak jsem se přistihla, že stejně napjatě čekám, jak to dopadne. Byla jsem hrůzou bez sebe," směje se Zora, která je právě díky dceři Viktorii babičkou čtyřleté Madlenky.

Sabina Laurinová (50) a Valentýna (19) s Majou (13)

Herečka Sabina Laurinová má dvě krásné dcery, starší Valentýnu, jejímž otcem je zpěvák Josef Vojtek, a mladší Maju se stomatologem Karlem Kameníkem.

Ač mají Valentýna a Maja hodně ze svých tatínků, Sabina Laurinová vnímá, že jsou ve spoustě věcí podobné i jí. Člověk si říká: ,Vždyť já vidím sebe, ona se teď chová úplně jako já!‘ Nebo: ,Teď se zatvářila jako já!‘,“ svěřila se webu Lifee.cz.

Jsme holčičí rodina a to dá docela zabrat. Každý věk přináší něco jiného. Myslím, že doba covidu všechno zbrzdila. Je mi líto mladých lidí, protože je utnula společensky, přátelsky, kulturně. Teď se konečně všechno vrací," míní Sabina, jejíž starší dcera Valentýna loni maturovala na Ježkově konzervatoři v oboru muzikál. Zřejmě se tak vydá ve stopách svých rodičů.

Kateřina Brožová (54) a Kačenka (21)

Otcem Kačky Tomanové je podnikatel Zdeněk Toman. Jak nám herečka Kateřina Brožová prozradila, aktuálně studuje druhým rokem prestižní vysokou školu, její vášní je jezdectví a v budoucnu se hodlá věnovat obchodu a podnikání.

Připouští, že v dceřině postavě a blond vlasech vidí jistý odraz sebe sama, nesouhlasí však s tím, když ji lidé s půvabnou dcerou srovnávají. „Každý člověk je originál,“ usmívá se herečka. „Kačka je dlouhovlasá vysoká štíhlá blondýnka, ale je modrooká – já jsem zelenooká. Myslím, že tam nějaká podoba určitě je," připouští Kateřina, která s dcerou ráda vyráží na nákupy, během kterých si občas dopřejí pauzu na lehké víno s bublinkami.

Kristina Kloubková (45) a Jasmína (10)

Desetiletá dcera Kristiny Kloubkové Jasmína prý krásně maluje, proto bude zkoušet přijímačky na prestižní výtvarnou školu. „Je to střídavé – jednou řekne, že chce být veterinářka, a když jí řeknu, že se na to musí učit, tak chce být raději fotbalistka, aby potkala Cristiana Ronalda,“ směje se sympatická moderátorka. Otcem holčičky je Kristinin bývalý partner Karel Moravec.

„Je jí teprve deset let a já jí říkala, co bude, proboha, dělat za tři roky? Ale puberta prý existuje proto, aby se rodiče tak naštvali, že už děti nechtějí mít doma,“ dodává Kloubková se smíchem.

Hanka Kynychová (54) a Sofie s Alexandrou (15)

Patnáctiletá dvojčata cvičitelky Hanky Kynychové Sofie a Alexandra mají hobby, které jim leckdo může závidět. Po přestěhování do nového bydliště za Prahou jim máma pořídila klisnu Ornellu. „Jsem matkou patnáctiletých puberťaček a neustále jsem měla strach, aby nespadly do něčeho špatného. Tahle stáj to vyřešila za mě,“ vysvětluje Hanka.

„Máme perfektní trenérku Andy, která je obě vede na drezurách, a učí se o koně také postarat. Není to o tom, že by přišly a hned si jako hraběnky sedly do sedla – přijdou a musejí vykydat hnůj, když je potřeba, čistí kopyta a dělají všechno, co k tomu koňskému světu patří," říká známá cvičitelka, která má ještě dospělého syna Filipa (21).

Adéla Gondíková (49) a Nela (18)

Dceru herečky Adély Gondíkové Nelu jsme potkali v kině na premiéře filmu Po čem muži touží 2. Doprovod jí dělaly dcery jejího otčíma Jiřího Langmajera Julie a Tereza, se kterými se stydlivá brunetka přátelí.

„Chtěla jsem si dnes vzít šaty, ale potom jsem zjistila, že jsem je někde ztratila, tak jsem šla do kalhot,“ přiznala nám bez okolků okatá Nela, jejímž otcem je herec Ondřej Brousek. Jak to dospělé dceři Adély Gondíkové sluší, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články