Dylan z Beverly Hills by dnes oslavil 54. narozeniny: Kvůli seriálu celý život trpěl. Po smrti se ještě stihl rozloučit se svou kolegyní

Luke Perry
Zdroj: Showpix
Luke Perry byl americký filmový a seriálový herec. Nejvíce se proslavil rolí Dylana v Beverly Hills 90210. Paradoxně mu však přinesla spíše smůlu.
Vadilo mu, že nikoho nezajímá Luke Perry, každý chtěl jenom Dylana.
Minulý rok prodělal mrtvici. Traduje se, že neunesl reboot Beverly Hills.
V nemocnici byl uveden do umělého spánku, ze kterého se již neprobudil. 
+ 2 fotky+ 3 fotky

Dnes by herec Luke Perry oslavil čtyřiapadesáté narozeniny. Nejvíce se proslavil rolí hezouna Dylana v seriálu Beverly Hills. Přesto pořad nenáviděl a nemohl se smířit s tím, že se minulý rok obnovil. Skutečně tak zemřel na mrtvici, nebo za to mohlo psychické vypětí?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 11. 10. 2020 08:00

Coy Luther “Luke” Perry se narodil 11. října 1966 v Ohiu. Kromě Beverly Hills 90210 jsme jej mohli také vidět v hororovém seriálu Buffy, přemožitelka upírů či ve filmu Pátý element. Poslední dva roky se angažoval v mysteriózním dramatu Riverdale.

Ani jedno pěkné slovo

O tom, že Luka Perryho proslavila role Dylana, není pochyb. On sám však nedokázal seriálu přijít na jméno. A když se na stanici Fox objevil minulý rok reboot, rozžhavilo ho to doběla. “Připadá mi to naprosto zbytečné,” nechal se slyšet. Raději  by prý začal brát drogy, než aby se znovu ukázal v Beverly Hills, které mu mělo zničit život.

Kvůli čemu vlastně začal Luke Perry v seriálu hrát? Údajně ho vzali kvůli jeho bujným vlasům. Jak sám později uvedl, nic jiného v tom nebylo. Když se tak dozvěděl o tom, že se bude zase točit ve starém složení, zřejmě to nerozdýchal. Takto alespoň vypadá teorie jeho fanoušků. “Neuměl si představit, že by znovu prožil to, co na začátku kariéry,” dodal zdroj blízký jeho rodině.

Pro všechny byl Dylan

Luke Perry viděl největší příkoří v tom, že po Beverly Hills nikoho nezajímalo, kdo je Luke, pro všechny byl stále “ten” Dylan. Svou roli považoval za hotové prokletí. Minulý rok se pak začal svěřovat svým známým, že by raději zemřel, než aby se zase stal Dylanem. Zvláštní však je, proč si to bral tak osobně, když se s ním v pokračování vlastně ani nepočítalo.

Nutno však dodat, že ačkoli byla jeho kariéra působivá, neboť se objevil v mnoha seriálech a filmech, vždy se hovořilo o další roli Dylana z Beverly. A přes to se nikdy nedokázal přenést. Nebyla tak nakonec mrtvice vyvolána velkým stresovým vypětím?

Poslední rozloučení

Mrtvici Perry prodělal 27. února minulého roku ve svém domě v Sherman Oaks. Byl převezen do nemocnice, kde ho lékaři uvedli do umělého spánku. Bohužel se již neprobudil. Mezi jeho poslední projekty patřil seriál Riverdale, kde ztvárnil Freda Andrewse, otce hlavního hrdiny Archieho. Jeho smrt se řešila i v jednom z dílů, kde vzdali herci jeho postavě hold.

Několik dnů před jeho nedožitými narozeninami se jeho kolegyně z Riverdale, Lili Reinhart, svěřila s velmi podivným zážitkem. “Včera v noci se mi zdálo, že jsem ho viděla,” uvedla na sociální síti. “Objala jsem ho, plakala a řekla mu, že nám moc chybí.” Přišel se snad Perry doopravdy rozloučit, když to před svou smrtí nestihl? Anebo šlo jenom o pouhý sen?

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Luke Perry

Twitter: Lili Reinhart

TV Fox: Beverly Hills 90210

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články