Eva Holubová vyrazila na Prague Fashion Week 2022: Který model v ní vyvolal vzpomínky na dětství?

Eva Holubová vyrazila na Prague Fashion Week 2022: Který model v ní vyvolal vzpomínky na dětství?
Zdroj: Herminapress
Herečka Eva Holubová chodí na pražský Fashion Week především kvůli atmosféře a společnosti přátel. Na snímku s Lukášem Loskotem, kreativním ředitelem týdne módy, a majitelem restaurace Cafe Cafe Richardem Hrádkem.Společnost dělal Evě Holubové také partner dcery Karolíny, model Matěj Paprčiak.Jak Eva Holubová prozradila webu Lifee.cz, letos ji zaujala především módní přehlídka Liběny Rochové.Ta se nesla v duchu pověsti o Brunclíkovi.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herečku Evu Holubovou (63) vídáme na pražském Fashion Weeku každoročně. Tentokrát vyrazila do společnosti v doprovodu své dcery a jejího partnera Matěje Paprčiaka. Webu Lifee.cz prozradila, jaké vzpomínky se jí honily hlavou při pohledu na módní přehlídku značky LAFORMELA a na které módní návrháře nedá dopustit.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 04. 2022 12:00

Herečka Eva Holubová navštěvuje pražský Fashion Week s železnou pravidelností. Nejde jí však ani tak o samotné modely, jako o atmosféru a přátele z řad organizátorů. Letos herečka dorazila v doprovodu dcery Karolíny (26) a jejího partnera, modela Matěje Paprčiaka (30), který se nedávno objevil v reality show Survivor.

Plizované sukýnky vrátily Evu Holubovou do dětství

Jak Eva Holubová zhodnotila večerní módní přehlídku značky LAFORMELA? Nic z toho by mi nebylo. V jistém věku vás tolik nezajímají modely, které si na sebe nemůžete obléknout. Ale holky se mi moc líbily, chodily krásně," chválí herečka přehlídku. „Přála bych si je vidět stát, jak to dělávala Coco Chanel, hezky v řadě na schodech. Tady se jen prošly, to je trochu škoda," konstatovala.

Módní policii a jakékoliv hodnocení oblečení jiných lidí prý z duše nenávidí. Při pohledu na přehlídku se jí nicméně vybavily vzpomínky z dětství. Když jsem zahlédla plizované sukýnky, vzpomněla jsem si sama na sebe v osmé třídě. Podobnou jsem si ušila. Je fajn, že se to vrací," kvituje herečka.

U Evy Holubové vítězí Liběna Rochová

Eva Holubová přiznává, že víc než modely ji do společnosti lákají kamarádi a také atmosféra Fashion Weeku. Přehlídek zvládá navštívit více a také už má jasno, která pro ni letos byla ta top. Často a ráda se chodím dívat na přehlídky paní profesorky Liběny Rochové. Ani dnes jsem si ji nenechala ujít," říká herečka, celé se to odehrávalo ve stylu pověsti o Brunclíkovi. Bylo to krásné a je mi to jako herečce samozřejmě blízké."

K srdci Evě Holubové nejvíce přirostla legendární návrhářská jména, jako Yves Saint Laurent, Coco Chanel nebo Dior. Jejich původní historické róby ji fascinují a na novoty si nepotrpí. „Konkrétně u značky Chanel například nevyhledávám modely pana Lagerfelda, ale mám na mysli návrhy přímo Coco Chanel," uvádí na pravou míru.

V běžném životě dává Eva Holubová přednost praktičnosti

Jednoduchost a eleganci si oblíbila také v osobním životě. Nepotřebuji výstřednost, oceňuji spíše praktičnost," poukazuje na fakt, že většinu extravagantních modelů není možné nosit denně. „Přijde mi zvláštní, že na ulicích nevidím, že by v těchto modelech lidé chodili. Vídám extravaganci jen na Fashion Weeku," pozastavuje se Eva Holubová„u Coco Chanel to bylo naopak. Modely, které se předváděly, se také kupovaly. Padesátá nebo šedesátá léta jsou proto mému srdci blízká."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články