Dojemné setkání finalistů první SuperStar: Jak dnes žijí a vypadají Martina Balogová a Julián Záhorovský?

Dojemné setkání finalistů první SuperStar: Jak dnes žijí a vypadají Martina Balogová a Julián Záhorovský?
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee.cz
Setkání Martiny Balogové s Juliánem Záhorovským bylo opravdu vřelé.Martina Balogová chvíli nevěděla, zda pláče, nebo se směje.Martinu Balogovou a Juliána Záhorovského spojila účast na akci Nadačního fondu Time for Help, který se angažuje v boji s rasismem a xenofobií.Martinu Balogovou na akci doprovodil přítel František, který ji v listopadu požádal o ruku. + 12 fotek+ 13 fotek

Vzpomínáte na rok 2004 a první řadu reality show České hledá SuperStar? Její finalisté Julián Záhorovský (37) a Martina Balogová (43) se po osmnácti letech setkali na společné akci a webu Lifee.cz prozradili, jak se jim daří. Kdo z nich je čerstvě zasnoubený? A šli by dnes do některé z televizních reality show?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 02. 2022 13:00

Jak webu Lifee.cz prozradil Julián Záhorovský, s kolegyní z první řady SuperStar Martinou Balogovou si mají pořád co říct. Na večírku Nadačního fondu Time for Help si hned také přisedl k ní a k jejímu příteli Františkovi, se kterým se zpěvačka v listopadu zasnoubila.

Jak Julián s Martinou vzpomínají na někdejší slávu?

„Byla to velká škola. Šli jsme do té soutěže úplně nepolíbení, nevěděli jsme o tom vůbec nic. Možná proto to byl tenkrát takový boom. Šli jsme tam na férovku a děj se vůle boží. Kdybych věděl, že tam je hvězdná pěchota, tak bych tam ani nešel. Tenkrát nebyl Instagram ani Facebook, bulvár se také moc nenosil. Ty děti, které jsou tam dnes, už dobře vědí, do čeho jdou," myslí si s odstupem 18 let Julián.

Julián Záhorovský a jeho cesta k České poště

Ten zůstal v oboru a kromě hudby se dlouhé roky věnoval marketingu a komunikaci. Tiskového mluvčího dělal například České poště. Momentálně znovu rozjíždí hudební kariéru a jak sám říká, kruh se symbolicky uzavírá. Vrátil se k firmě, která vydávala jeho první desku, a letos na jaře chystá druhou. Vyjít by měla společně s filmem Po čem muži touží 2, ke kterému opět napsal titulní píseň.

Martina Balogová by do Survivora nešla

„Dnes už by si člověk musel opravdu věřit, aby do takové soutěže šel. Možná se to v televizi může zdát jako legrace. Ale je to drsný mlýnek na maso. Na druhé straně je to pořád o zpěvu, ne o tom nechat se zavřít do vily a chlastat," naráží Julián na reality show typu Like House.

Martina Balogová s ním souhlasí. „Já bych do toho dneska asi už nešla. Jedině, že bych to vyhrála," směje se zpěvačka a dodává, že by ji nezlákala ani účast v aktuálně ostře sledovaném Survivoru. „Jsem špatný plavec a vůbec nemám ráda moře. Mám fóbii z hloubky a kdyby kolem mě něco proplavalo, tak to by byla moje smrt. A už vůbec bych nedokázala plnit ty úkoly," připouští Balogová.

Po letech Martinu Balogovou stále poznávají na ulici

Martina dnes učí zpěv na Mezinárodní konzervatoři v Praze a říká, že lidé ji i po letech poznávají na ulici, stejně jako její studenti. Jasně, že se ptají na SuperStar. Jaké to bylo a jestli tam mají jít také. Nějaké ty rady jim dávám," říká v rozhovoru pro Lifee.cz. Díky práci na konzervatoři se jí také výrazněji nedotkly výpadky příjmů spojené s pandemií covidu-19. A jak zdůrazňuje, nepatří mezi umělce, kteří by žádali o dotace.

Do svatby by Martina Balogová chtěla pár kilo zhubnout

Martinu Balogovou jsme ve společnosti občas vídali, a to díky společným duetům s kolegou Sámerem Issou„Jsme sice v kontaktu, ale teď nic nového nemáme. Když se něco takového najde, bránit se tomu nebudeme," dodává čerstvě zasnoubená Martina, která i po osmnácti letech vypadá pořád stejně.

Kriticky ale přiznává, že by do svatby ráda shodila pár kilo. „Strašně nerada cvičím, jsem lenivá. Mívám stavy, že půjdu do fitka a koupím si permanentku. Nakonec se spokojím s tím, že budu držet dietu, méně jíst a víc se hýbat. Někdy se to nedaří, protože doma rádi jíme. Pár kilo nahoře mám," líčí bez vytáček.

Jak vypadalo setkání Juliána Záhorovského s Martinou Balogovou? Podívejte se v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články