Hosté inaugurace Petra Pavla: Dagmar Havlová v rudých šatech s pelerínou, Morávková s Čvančarovou v modrém

Hosté inaugurace Petra Pavla: Dagmar Havlová v rudých šatech s pelerínou, Morávková s Čvančarovou v modrém
Zdroj: Herminapress
Dagmar Havlová si nenechala ujít inauguraci prezidenta Petra Pavla.Na nádvoří Pražského hradu přišla v rudých šatech se zajímavě řešenými rukávy.Dagmar Havlová při příjezdu zdravila přihlížející dav.Dagmar Havlová se kompletně sladila do rudé barvy.+ 29 fotek+ 30 fotek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová si nenechala ujít slavnostní inauguraci nového prezidenta Petra Pavla. Vynesla pro tuto příležitost červené midi šaty s pelerínou a účes zvolila tradiční - elegantní drdol. Mezi dalšími pozvanými hosty nechyběli například herec Jiří Dvořák s dcerou Annou, herečky Dana Morávková, Jitka Čvančarová a Bára Kodetová nebo módní návrhářka Liběna Rochová.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 03. 2023 19:53

Inaugurace nového prezidenta Petra Pavla byla událostí měsíce března a mezi pozvanými hosty nechyběly ani známé tváře. O tom, jak to slušelo ve dvou outfitech nové první dámě Evě Pavlové, jste se u nás už dočetli, ale jaké modely zvolili ostatní?

Červený model Dagmar Havlové

Bývalá první dáma Dagmar Havlová přijela na inauguraci v konzervativních červených šatech s pelerínou v midi délce. Červená barva symbolizuje život a vášeň, zřejmě i proto si Havlová oblékla takto výraznou barvu. Šaty pocházely z dílny české návrhářky Beaty Rajské a paní Dagmar je doplnila červenými střevíčky na nižším podpatku a jako šperky zvolila perly. 

Modré odstíny na modelech Čvančarové a Morávkové

Vzhledem k tomu, že fotografové se pohybovali ve venkovních prostorách Pražského hradu, nevidíme u známých osobností celé modely. Posoudit ovšem můžeme svrchníky, které nebyly pouze tmavé. Herečka Jitka Čvančarová má na snímku, který najdete v galerii, nádherný kabát s modrými akcenty, které doplňovaly i náušnice v barvě královské modři. Umělkyně měla účes ze salonu Michala Zapoměla uzpůsobený tak, aby seděl k módnímu baretu.

Mezi hosty nechyběla ani Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem. I oblíbená herečka sáhla po modrém kabátu, který byl oproti modelu Čvančarové zářivější. Pod ním prosvítaly i stejně zbarvené šaty, ke kterým si Dana jako doplněk zvolila světle růžovou kabelku.

Danuše Nerudová v růžovém kostýmku

Ač byla modrá během prezidentské kampaně barvou neúspěšné kandidátky Danuše Nerudové, ta pro inauguraci zvolila světle růžový kostýmek, který doplnila velmi decentními šperky.

Na to, jak to slušelo hostům inaugurace, se můžete podívat do galerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články