Identický bratr Emmy Watson: Zazářil jako kometa v modelingu, pak se po něm slehla zem

Identický bratr Emmy Watson: Zazářil jako kometa v modelingu, pak se po něm slehla zem
Zdroj: Profimedia
Emma Watson na archivním snímku s mladším bratrem Alexem a tátou, anglickým právníkem Chrisem Watsonem. Obě děti se narodily v Paříži, kde jejich rodiče jeden čas pobývali.Alex doprovodil v roce 2007 starší sestru na premiéru jejího filmu Harry Potter a Fénixův řád. Tou dobou ještě velmi toužil po kariéře v showbyznysu.Chtěl podobně jako sestra hrát ve filmech, a protože byl fotogenický, brzy si ho všimly modelingové agentury.A tak v roce 2010 nafotil spolu s Emmou kolekci pro jaro/léto značky Burberry.+ 4 fotky+ 5 fotek

Mladší bratr herečky Emmy Watson (32) Alex (30) zaujal v roce 2010 dokonalou podobou se svou sestrou a jako kometa vletěl do světa modelingu. Zdálo se, že jeho zářné budoucnosti ve světě showbyznysu nestojí nic v cestě. Jenže pak přišel zlom.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 03. 2023 09:00

Když Emma Watson začátkem nového tisíciletí vystoupala na vrchol slávy díky postavě Hermiony ve filmech a Harrym Potterovi, objevoval se na společenských akcích po jejím boku sympatický mladík. Svou podobou se slavnou herečkou nenechal nikoho na pochybách, že je pojí příbuzenské vztahy.

Alex Watson a kampaň pro Burberry

Šlo o jejího mladšího bratra Alexe, který měl podobné sny jako filmová Hermiona. Lákal ho svět showbyznysu, herectví a v neposlední řadě modeling. Do něj také fotogenický mladík úspěšně pronikl, když s Emmou nafotil kolekci značky Burberry pro jaro/léto 2010.

"Zpočátku to byl dost zvláštní zážitek. Každý na vás kouká a navíc všechny ty reflektory... Rozhodně bych ale v téhle branži chtěl chvilku zůstat," citoval tehdy list Daily Mail rodáka z Paříže, na něhož byla pyšná nejen slavná sestra, ale také rodiče. Později se Alex stal tváří futuristických brýlí Silhouette a zdálo se, že jeho kariéru v showbyznysu nic nezastaví.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alex Watson (@alexwatson_)

Před showbyznysem dal Alex Watson přednost studiu

Jenže podobně jako Emma, která mezi natáčením filmů o Harrym Potterovi vystudovala anglickou literaturu na Brownově univerzitě, i pohledný mladík měl ještě jednu ambici, a to absolvovat vysokou školu. Učení mu totiž šlo vždycky na jedničku, a ať v životě dělal cokoli, studium vždy bylo jeho prioritou. Teprve až s univerzitním diplomem v kapse plánoval, že se do showbyznysu vrátí. To se ale nestalo.

Po třicetiletém muži jako by se slehla zem. Podle některých médií vystudoval na univerzitě v Bristolu politologii a filosofii. Ostatně to by bylo v souladu s jeho dětským snem, kterým bylo stát se televizním reportérem se zaměřením na politiku. Naposledy se fotografům podařilo mladíka zachytit v březnu roku 2015 na procházce se slavnou sestrou. Ze snímku bylo jasné, že Alex už rozhodně není žádný model, ale spíše obyčejný kluk odvedle, kterého byste snadno přehlédli.

K módě neměl Alex Watson nikdy vztah

"Emma mi vždycky říká, co si mám vzít na sebe. Třeba prohlásí: 'Vypadáš zanedbaně, v tomhle nepůjdeš na akci, že ne?'" smál se Alex před lety v rozhovoru pro Daily Mail. Je tedy zřejmé, že díky modelingu zažil svých 15 minut slávy, ale doopravdy k módě nikdy vztah neměl a zřejmě ani nemá. Ta tam je evidentně také jeho touha proniknout do světa filmu. Ono není divu. Žít ve stínu slavnější sestry není žádný med...

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Nickiswift.com

Independent.co.uk 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články