Iva Kubelková s dcerami v Karlových Varech: Krásná Natálie ohromila na přehlídce, Karolína předvedla vlny

Iva Kubelková s dcerami v Karlových Varech: Krásná Natálie ohromila na přehlídce, Karolína předvedla vlny
Zdroj: Herminapress
Iva Kubelková je na své dcery Natálii a Karolínu patřičně hrdá.Jen málokdy je nepřijede podpořit na jejich módní přehlídky. Tentokrát vzala do Varů dceru Karolínu, aby společně držely palce Natálii, která předváděla pro Beatu Rajskou.Natálie Jirásková už je zkušená modelka. Pro Beatu Rajskou chodí přehlídky docela pravidelně.Modeling ji sice baví, ale zatím nemá jasno, čemu by se jednou chtěla věnovat.+ 2 fotky+ 3 fotky

Známá moderátorka a modelka Iva Kubelková (45) nesměla chybět na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Nejela se tam ale procházet po červeném koberci, nýbrž podpořit svou starší dceru Natálii Jiráskovou (17), která zde měla exkluzivní pracovní závazek - byla hvězdou módní přehlídky Beaty Rajské.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 07. 2022 08:08

Natálie Jirásková, kterou Iva Kubelková vychovává s manželem, designérem Georgem Jiraskem (66), hrdě kráčí v máminých stopách. Nejenže se jí podobá jako vejce vejci, ale také má úspěšně rozjetou kariéru v modelingu.

Natálie Jirásková spolupracuje s Rajskou pravidelně

A velmi silné pouto právě s autorkou sobotní módní přehlídky„U Beaty jsem šla ve čtrnácti letech svoji vůbec první módní přehlídku a naše spolupráce úspěšně pokračuje. Čím častěji na mole jsem, tím se cítím komfortněji ve společnosti ostatních modelek i celého týmu. Vždy je to milé a jsem za to moc ráda,“ pochválila si Natálie v nedávném rozhovoru pro Lifee.cz.

Karolína Jirásková překvapila účesem

Na karlovarské přehlídce nesměla chybět její maminka Iva Kubelková. Na akci dorazila ve slušivém pudrově růžovém overalu a vzala s sebou i mladší dceru Karolínu (13). Ta všechny překvapila nezvyklým účesem "na pudlíka". Ač tentokrát seděla v publiku, za sebou už má také zkušenosti z modelingu, v dubnu šla například módní přehlídku Debbie Brown a předváděla také pro Beatu Rajskou.

Jak to všem třem dámám v Karlových Varech slušelo, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články