Jak dnes žije Kelly z Beverly Hills 90210: Jennie Garth málem krachlo třetí manželství, nad vodou ji drží dcery

Jak dnes žije Kelly z Beverly Hills 90210: Jennie Garth málem krachlo třetí manželství, nad vodou ji drží dcery
Zdroj: Profimedia

Kluci ji milovali a holky chtěly vypadat jako ona. Když se u nás v 90. letech začal vysílat americký seriál ze studentského prostředí Beverly Hills 90210, stala se Jennie Garth (49) skutečným idolem teenagerů. Jak se dnes vede seriálové Kelly?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 09. 2021 09:00

Ač byla díky blonďatým vlasům, štíhlé postavě a milé tvářičce snem mnoha mužů, štěstí v lásce Jennie nikdy neměla. Krachla jí hned dvě manželství a i to třetí mělo ještě nedávno na kahánku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennie 💛 (@jenniegarth)

Bleskové manželství s Clarkem

Ještě v době, kdy ji svět znal spíš jako Kelly Taylor, se Jennie vdala za muzikanta Daniela B. Clarka (49). Jejich svazek ale neměl dlouhého trvání. Už po dvou letech požádali po vzájemné dohodě o rozvod, který dotáhli do konce roku 1996.

Osudový muž Facinelli

To už krásná herečka randila se svým kolegou Peterem Facinellim (47), kterého potkala při natáčení dramatu An Unfinished Affair. A byla to láska jako trám! Když ji fešný brunet při jedné noční koupačce v jejich soukromém bazénu požádal o ruku, neváhala říct ano. "Byla to nádherná noc. Všude kolem klid a ticho. Jednalo se o naprosto spontánní rozhodnutí," zavzpomínal na romantický akt Facinelli.

Svatba se konala 20. ledna 2001. To už měl pár tříletou dceru Luku, k níž později přibyly další holčičky Lola a Fiona. Vše se zdálo zalité sluncem. Po jedenácti letech manželství ale přišel blesk z čistého nebe - rozvod.

Divoký svazek s Abramsem

Po několika nepovedených aférkách se Jennie podařil nevídaný kousek. Při rande naslepo se seznámila s hercem Davem Abramsem (40) a přeskočila mezi nimi tak mohutná jiskra, že se za půl roku vzali. Jenže pohádkový příběh se nekonal. Už po dvou letech manželství dvojice oznámila rozchod a Abrams brzy nato požádal o rozvod.

Ten se ovšem nakonec nekonal. "Museli jsme jít od sebe. A jakmile jsme se zklidnili, zase jsme se začali vídat. Dave prostě potřeboval být nějaký čas sám, aby si utřídil myšlenky," přiznala Jennie v rozhovoru pro magazín People.

"Ani já netušila, jak se situací naložit. To hezké bylo najednou pryč... Manželství není pohádka. Je to proces, na kterém je potřeba stále pracovat," naznačila seriálová Kelly. A to se, zdá se, povedlo. Na červencové šesté výročí sňatku se totiž Jennie pochlubila na Instagramu svatební fotografií a textem: "Vděčná za to, že jsme se našli." Tak snad to tedy do třetice vyjde...

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennie 💛 (@jenniegarth)

Dcery ji vždy držely nad vodou

Ať už to s muži v jejím životě vypadalo jakkoli, Jennie se vždy mohla a může spolehnout na podporu svých dcer. Luca (24), Lola (19) i Fiona (15) mají s mámou krásný vztah, a navíc kráčejí v jejích šlépějích. Všechny tři už za sebou mají první zkušenosti před kamerou.

Zdá se, že rozvod rodičů je nikterak nepoznamenal. Hodně času tráví i s tátou a podle serveru TMZ.com se těší bohaté finanční podpoře od Jennie i Petera. Ti jim dokonce založili účet, kam jim pravidelně posílají dohodnutý obnos. Kéž by všechny hollywoodské rozvody dopadly takto růžově!

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Usweekly.com

People.com

Wikipedia.org

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články