Jak ženy mění slavné muže: Hanychová udělala ze Soukupa influencera, Branišová nutí Jágra do domácích prací

Jak ženy mění slavné muže: Hanychová udělala ze Soukupa influencera, Branišová nutí Jágra do domácích prací
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Agáta Hanychová v polovině června oznámila, že chodí s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.Už spolu stihli i dovolenou a Soukup se pod jejíma rukama mění k nepoznání.Kdysi uhlazený muž (na snímku s boxerem Rostislavem Osičkou) se nyní často obléká velmi neformálně a rozhodl se opanovat sociální sítě. Stal se z něj, jak tvrdí, influencer.Po boku někdejší přítelkyně, herečky Kateřiny Brožové jsme ho přitom vídali výhradně v drahých oblecích a na vybraných akcích.+ 12 fotek+ 13 fotek

Není to jen mediální magnát Jaromír Soukup (53), kdo pod taktovkou nové partnerky prochází velkou proměnou. Jak se po boku Evy Burešové (29) změnil šéfkuchař Přemek Forejt (35)? A co teprve Jaromír Jágr (50), kterého modelka Dominika Branišová (27) nekompromisně zapojila do domácích prací?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 07. 2022 08:00

Žena má podivuhodně magickou schopnost dostat z muže přesně to, po čem touží, aniž by si toho pán tvorstva všiml. V poslední době to vidíme na několika ukázkových příkladech u našich celebrit.

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup prošel po boku modelky Agáty Hanychové (37) za posledních pár týdnů výraznou proměnou. Někteří tvrdí, že vypadá unaveně, jiní se diví jeho free oblečení, ale také jeho vystupování - rovnýma nohama se vrhnul do světa sociálních sítí. Jejich lásku teď můžeme sledovat prakticky v přímém přenosu, hezky on-line a s trefnými komentáři obou milenců.

Chováním milionáře je viditelně překvapená také matka Hanychové, herečka Veronika Žilková: „Nebudu komentovat Agátu, ale panem Soukupem jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. Já to ještě u žádného svého manžela nezažila. Nikdy žádný chlap u mě nebo u Agáty nádobí nemyl," prozradila Blesku.

Jaromír Jágr a Dominika Branišová

Legendární hokejista Jaromír Jágr zase před nedávnem šokoval své fanoušky domácím videem, na kterém ho krásná modelka Dominika Branišová nutí vyndávat nádobí z myčky„Můžeš vyndat nádobí z myčky?“ žádá nesmlouvavě energická brunetka. „Cože?!“ opáčí překvapený Jágr. „No, už nejsi v NHL. Měl by ses trochu zapojit,“ naznačuje Dominika, že zlatá éra jeho kariéry už dávno skončila.

Když tedy Jágr konečně vstane a poslušně začne plnit její pokyny, mladičká modelka si ještě přisadí: „Už bylo na čase!“ Na to už Jágr pouze rezignovaně konstatuje: „Nějak ztrácím kontrolu...“

Přemek Forejt a Eva Burešová

Nečekanou proměnou prošel po boku herečky Evy Burešové také šéfkuchař Přemek Forejt. Ten se podobně jako Jaromír Soukup pustil do zcela nového oboru. Odhodil vařečku a chopil se meče. Se svou těhotnou partnerkou totiž natočil videoklip Žena z oceli. Společně se také pustili do zpěvu.

Šéfkuchař přiznává, že by ho herectví lákalo: Je to poprvé, co držím meč v ruce, ale spíš to asi držím jako vařečku. V okamžiku, kdy se začalo točit, jsem si připadal jako pětileté dítě a začal si hrát na rytíře. Hraní mě moc baví, ale asi bych se tím nedokázal živit, obdivuju Evičku a tohle natáčení mi splnilo sen,“ tvrdí v oficiálních materiálech TV Prima nadšený Forejt.

Karlos Vémola a Lela Ceterová

Jistou proměnou prochází také zápasník Karlos Vémola (37). Jeho novomanželka Lela (33) mu porodila dvě děti, které tvrďáka rozněžnily a kvůli nimž dělá i věci, které by byly předtím nemyslitelné. Lelu Karlos podle všeho skutečně miluje, protože pár se k sobě vrátil i po sérii mediálně sledovaných rozchodů a ve čtvrtek si navíc řekli své ano.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články