Hynek Čermák o rvačce s Jakubem Prachařem: Kdyby Kuba při natáčení nevážil 120 kilo, bylo by to lehčí

Hynek Čermák o bitce ve filmu Hádkovi: Překvapilo mě, že Jakub Prachař vážil snad 120 kilo
Zdroj: Se souhlasem Bontonfilm
Jakub Prachař a Hynek Čermák se sešli v novém filmu Hádkovi.Hynek Čermák říká, že v osobním životě se nehádá, ale dokáže třeba týden mlčet.Jakub Prachař podle Hynka Čermáka vážil během natáčení přes sto kilogramů.Váha Jakuba Prachaře prý trochu komplikovala natáčení velké rvačky.+ 8 fotek+ 9 fotek

Do kin vstupuje nový film Hádkovi a herec Hynek Čermák (49) odhalil, jak nesnadné pro něj bylo natáčení. Jeho bratra totiž hraje Jakub Prachař (38), který byl podle Čermáka v době natáčení těžší, než by člověk očekával. Filmová bitka s ním tak byla pro Hynka opravdu zatěžkávací zkouškou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 07. 2022 14:30

„Bylo by to mnohem lehčí, kdyby Kuba v té době nevážil 120 kilo. Teda 120 asi neměl, ale stovku určitě a to mě hodně překvapilo," vzpomíná Hynek Čermák, který rozhodně není žádné tintítko. V minulosti se živil jako vyhazovač a rvát se tedy umí velmi dobře.

V soukromí se Čermák do hádek nepouští

Nakonec rvačku vzdor Jakubově hmotnosti zvládli na jedničku.Točit rvačky je obor, který dělám celý život. Kuba je navíc vynikající herec a do jisté míry i docela slušný kaskadér, takže to zvládal bez problému," ujišťuje Hynek Čermák v rozhovoru pro Bontonfilm. Filmovou bitku si prý natrénovali podobně jako taneční choreografii.

Ač se Čermák prát umí, v soukromém životě se do hádek raději nepouští„Já jsem takzvaně mrznoucí typ. Když mě někdo tlačí do hádky, zmlknu a nemluvím třeba týden. Není to úplně nejlepší varianta, jak řešit problémy," přiznává otevřeně, „a o tom je také trochu ten film, je potřeba ve vztahu komunikovat. A já jsem typ, který nekomunikuje."

Vím, že bych o problémech měl mluvit, přiznává Čermák

Problémy tak kvůli jeho povaze neustupují, ale spíše se kupí. Vím, že bych měl umět o nich mluvit, ale nejdřív si je potřebuji vyřešit sám," vysvětluje Hynek svou komplikovanou povahu. „Říká se, že hádka čistí vzduch. Já si tím nejsem jistý, ale pokud hádka proběhne ve vzájemné lásce, tak možná jo, vyplavou pak třeba na svět témata, která měla být a nebyla vyřčena," přemítá herec.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články