Jsem příliš marnivá, říká Jane Fonda: O jakém muži sní legendární Barbarella?

Jsem příliš marnivá, říká Jane Fonda: O jakém muži sní legendární Barbarella?
Zdroj: Wikimedia Commons/Ted Eytan from Washington, DC, USA, CC BY-SA 2.0

Jane Fonda je 83 let. Rozhodně na to nevypadá. A vedle mladistvého vzhledu a elánu si dodnes zachovala otevřenost, se kterou se vyjadřuje třeba o svém intimním životě.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 23. 08. 2021 16:00

Jane Fonda je i přes pokročilý věk klimatickou aktivistkou, dokonce ji na přelomu let 2019-20 několikrát zatkla policie. Stihla také pomluvit módní průmysl kvůli dopadům na planetu a litovat, že šla na plastickou operaci.

Rande s Jane Fonda

Když se Wmagazine.com podíval na to, jak dnes žije Jane Fonda, ukázalo se, že 83letá legendární herečka si stěžuje jenom na jednu věc - nedostatek intimity. „Smířila jsem se ale s tím, že jsem single. Nechci být znovu ve vztahu, v sexuálním vztahu. Nepociťuji tu touhu,“ řekla Fonda.

Není to poprvé, co se herečka vyjadřuje k tomuto tématu. „Zavřela jsem obchod tam dole,“ tvrdila v roce 2018. A naznačila, že s randěním už skončila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jane Fonda (@janefonda)

Je ale stále lidskou bytostí a ženou, život v ní zkrátka pořád ještě hoří. Když nedávno došlo na otázku, jestli má nějaké nerealizované představy, jedna se našla.Chci potkat profesora nebo výzkumníka, někoho, kdo je opravdu schopný ženu milovat a pečovat o ni s láskou, abych se mohla otestovat a zjistit, jestli můžu ještě něco zažít."

Muž pro Jane Fonda

A jaký by měl být muž, o němž sní Jane Fonda? Rozhodně by se chtěla zaplést s někým mladším. „Myslím, že teď bych mohla, ale problém je v tom, že bych chtěla mladšího muže. Není to hrozné? Chtěla bych mladšího muže a jsem příliš marnivá.

Na druhou stranu Jane Fonda říká, že je velmi vděčná za to, že se už nikdy nemusí před nikým obnažovat. Dokonce ani při svíčkách. „A pokud ano, myslím v mých představách, ten muž je mladší než já, takže by to bylo ještě těžší. Jsem naprosto upřímná. Přála bych si, aby to nebyla pravda..."

Zdroje informací:

Wmagazine.com: Jane Fonda’s One Fantasy Involves a Younger Man: “I’m Too Vain”

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články