Kelly a Donna z Beverly Hills 90210 se přátelí už přes 30 let: Jennie Garth a Tori Spelling mají i podobný vkus

Kelly a Donna z Beverly Hills 90210 se přátelí už přes 30 let: Jennie Garth a Tori Spelling mají i podobný vkus
Zdroj: Profimedia
Jennie Garth a Tori Spelling se spolu často objevují ve společnosti. V lednu si vyrazily na procházku a pokec do New Yorku, kde je načapali fotografové. Nutno podotknout, že to dámám společně sluší a většinou nezapomenou dokonale sladit outfity.Jako například u příležitosti zářijového festivalu iHeartRadio Music v Las Vegas. Zatímco Jennie Garth předvedla dekolt v nápaditém černém overalu s transparentními nohavicemi, Tori Spelling vsadila na šaty z téhož materiálu. Obě se pak pochlubily zvlněnými účesy.Šik a sladěně vypadají i ve chvíli, kdy se chystají si pořádně protáhnout tělo.Ať se děje cokoli, Tori Spelling a Jennie Garth si mají pořád co povídat. Sdílejí spolu nejen radosti, ale i strasti života.+ 3 fotky+ 4 fotky

Nerozlučné kamarádky ztvárnily Jennie Garth (50) a Tori Spelling (49) nejen v ikonickém seriálu Beverly Hills 90210, ale jsou jimi i ve skutečnosti. A to vzdor faktu, že od natáčení uplynulo už 23 let. Dokázali to naposledy o víkendu, kdy se spolu s dalšími seriálovými kolegy představili na festivalu 90s Con.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 22. 03. 2023 13:46

Slavné blondýnky z Beverly Hills 90210, které obdivovala celá jedna generace diváků, se na akci setkaly s představitelkou Brendy Shannen Doherty (51), jež se momentálně nachází ve finálním stadiu rakoviny prsu, seriálovým Stevem Ianem Zieringem (58) a Jasonem Priestleym (53) alias Brendonem Walshem. Společně pak zapózovali fotografům a zavzpomínali na natáčení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennie 💛 (@jenniegarth)

Vzájemně se držely nad vodou v těžkých chvílích

Jestli si ale ten večer měl opravdu kdo s kým povídat, byly to právě Jennie a Tori. Ty se skamarádily hned roku 1990, kdy se seriál začal natáčet, a v intenzivním kontaktu jsou dodnes. Není například žádným tajemstvím, že Spelling pomáhala seriálové Kelly přenést se přes rozvod s exmanželem Peterem Facinellim (49) a Jennie zase na oplátku držela nad vodou v nejtěžších chvílích Tori. A že těch chvil v životě těžce zkoušené blondýnky nebylo málo - srdeční vada, nevěry manžela Deana McDermotta (56), dramatická těhotenství, šikana dětí ve škole a v neposlední řadě dluhy, se kterými se rodina dlouhodobě potýká.

"Je to opravdové přátelství," nechala se před devíti lety slyšet Tori při prezentaci sitcomu Mystery Girls, kde si s Jennie zahrály. "Začaly jsme se spolu kamarádit v pubertě a vydrželo nám to do čtyřiceti. To už něco znamená," dodala s tím, že mají s Garth mnoho společného včetně toho, že jsou obě mámy. Představitelka Kelly má dcery Luku (25), Lolu (20) a Fionu (16), Tori s manželem dokonce pět dětí - syny Liama (16), Finna (10) a Beaua (6) a dcery Stellu (14) a Hattie (11).

Kruh se uzavřel, kamarádí spolu už i jejich děti

Ačkoliv se seriál Mystery Girls vysílal jen jednu sezonu, herečky se znovu daly pracovně dohromady v roce 2019, kdy spoluvytvořily revival Beverly Hills 90210 s názvem BH90210. "Nevím, jestli umění kopíruje život nebo život umění, ale Jennie je moje nejlepší kamarádka už 30 let," prozradila Spelling v květnu 2019 týdeníku Entertainment.

Herečku těší hlavně fakt, že si skvěle rozumějí i jejich děti. "Ty moje minulý týden přespaly u Jennie, tím se kruh uzavřel," tetelila se herečka v roce 2020. A Jennie jí dává za pravdu. "Každý den si voláme. Mám ji ráda a moc ji uznávám jako matku. Odvádí skvělou práci," smekla před kamarádkou.

Že jejich přátelství přestojí opravdu cokoli, dokázaly v roce 2018. V okolí Los Angeles tehdy řádily rozsáhlé požáry a Tori s rodinou hrozilo, že zachvátí i jejich dům. Zoufalá Tori proto musela s rodinou opustit domov a hledat provizorní útočiště u známých. To jim poskytla právě seriálová Kelly„Nikdy jí za to nepřestanu být vděčná. Nejsem člověk, který by si uměl říkat o pomoc, a jen skuteční přátelé toto vědí a sami se nabídnou,“ chválí Jennie.

Zdroje informací:

Usmagazine.com

Dailymail.co.uk

People.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články