Kelly z Beverly Hills 90210 slaví 50: Jennie Garth stále kamarádí s Tori Spelling, dokonce ji ukrývala před požárem

Kelly z Beverly Hills 90210 slaví 50: Jennie Garth stále kamarádí s Tori Spelling, dokonce ji ukrývala před požárem
Zdroj: Showpix
Zleva Tori Spelling, Shannen Doherty a Jennie Garth v době, kdy natáčely kultovní seriál Beverly Hills 90210. Jennie se díky postavě Kelly stala idolem milionů dospívajících mužů.Přátelství Tori Spelling s Jennie Garth pokračovalo i po skončení seriálu. Obě dámy se spolu často objevovaly ve společnosti.
A to vzdor faktu, že si záhy našly životní partnery a založily rodiny, čímž měly jiné starosti, než chodit na kafíčko s kamarádkou. Když pak Jennie krachlo manželství s otcem jejích tří dcer, Tori jí dělala vrbu.Dvojici kamarádek spojovaly i společné TV projekty. Například volné pokračování Beverly Hills 90210, kde se obě potkaly s bývalými kolegy Shannen Doherty (vlevo) a Ianem Zieringem (vpravo).+ 3 fotky+ 4 fotky

Představitelka Kelly z Beverly Hills 90210 Jennie Garth slaví v neděli 50. narozeniny. Zatímco v milostném životě máma tří dcer příliš štěstí neměla - je potřetí vdaná, na poli přátelství si stěžovat nemůže. Ať v životě zakoušela sebevětší nesnáze, vždy se mohla spolehnout, že ji podrží někdejší seriálová kolegyně a hlavně věrná kamarádka Tori Spelling (48).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 03. 04. 2022 09:30

Se seriálovou Donnou se Jennie seznámila coby osmnáctiletá právě během natáčení Beverly Hills 90210 a hned si padly do noty. Jejich přátelství tak trvá už více než 30 let. "Jde o opravdu silné pouto. Většina kamarádství z mladých let do čtyřiceti nebo padesáti rozhodně nevydrží," upozorňuje Tori.

Jennie Garth a Tori Spelling se nadále potkávaly pracovně

Jennie s Tori zůstávaly v kontaktu i po skončení natáčení. Vzdor faktu, že si každá našla životního partnera, se kterým založila rodinu, a tak měla úplně jiné starosti, než chodit na kafíčka s kamarádkou. Garth se vdala za kolegu Petera Facinelliho (48), se kterým má dcery Luku (24), Lolu (19) a Fionu (15). Tori našla osudového muže v herci Deanu McDermottovi (55), kterému postupně porodila pět dětí Liama (15), Stellu (13), Hattie (10), Finna (9) a Beaua (5).

Potkávaly se však často pracovně. Ať už ve volném pokračování seriálu Beverly Hills 90210 nebo v sitcomu televize ABC Mystery Girls. "Jennie je jednou z mých nejlepších kamarádek. Proto spolu rády pracujeme. Kamarádí se i naše děti a naše rodiny spolu tráví hodně času," ozřejmila loni pro magazín US Weekly Tori.

A byla to bezpochyby právě dcera zesnulého producenta Aarona Spellinga, komu Jennie brečela na rameni, když jí krachlo manželství s Facinellim i když v roce 2018 procházel krizí její současný vztah s hercem Davem Abramsem. Tori také přítelkyni utěšovala ve chvíli, kdy jí diagnostikovali nedomykavost mitrální chlopně na srdci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennie 💛 (@jenniegarth)

Tori našla u Jennie útočiště při evakuaci

Že jejich přátelství přestojí opravdu cokoli, dokázaly v roce 2018. V okolí Los Angeles tehdy řádily rozsáhlé požáry a Tori s rodinou hrozilo, že zachvátí i jejich dům. Zoufalá Tori proto musela s pěti dětmi a manželem opustit domov a hledat provizorní útočiště u známých. To jim poskytla právě seriálová Kelly. "Nikdy jí za to nepřestanu být vděčná. Nejsem člověk, který by si uměl říkat o pomoc, a jen skuteční přátelé toto vědí a sami se nabídnou," chválí Jennie.

Teď mají obě příjemnější věci ke sdílení. Jennie jakožto máma tří velkých holek připravuje Tori na to, co se bude dít, až její děti přijdou to puberty. "Jejím dětem je 15 a méně, takže zvolna vstupují do toho správného věku. Mám tady proto pro Tori spoustu rodičovských rad. Zvládla jsem pubertu se třemi holkami a rozhodně to není nic pro slabší povahy," směje se Jennie v rozhovoru pro magazín US Weekly.

Zdroje informací:

Thelist.com

USWeekly.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články