Premiéra hry Krasavci na chmelu: Elegán Milan Peroutka se představil v roli, jakou byste od něj nečekali

Premiéra hry Krasavci na chmelu: Elegán Milan Peroutka se představil v roli, jakou byste od něj nečekali
Zdroj: Herminapress
Crazy komedie Krasavci na chmelu pobavila diváky vtipnými převleky.Nutno dodat, že Milan Peroutka má v minisukni pěkně tvarované štíhlé nohy.Otázkou ale zůstává, jak se mu to v dámském kostýmu líbí. Grimasy, kterými zásoboval fotografy, působily všelijak.Zde už Milan Peroutka pózuje po děkovačce. Říká, že má rád kontaktní divadlo a legrace mu při pandemii covidu-19 také chyběla. + 11 fotek+ 12 fotek

Nedávno nás svou proměnou v ženu šokoval herec a zpěvák Roman Tomeš (34). Teď se na prknech, která znamenají svět, objevil další pohledný muž v paruce a sukni. Napovíme vám, že jeho tatínek byl bubeníkem v legendární kapele Olympic. Už víte, kdo se skrývá pod silnou vrstvou líčidel? Ano, je to Milan Peroutka (31)!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 02. 2022 12:00

Nemusíte mít strach, opravdu nejde o žádnou travesti show. To se jen herec a zpěvák Milan Peroutka přihlásil do volby Miss. Ovšem pouze na divadelních prknech ve hře Krasavci na chmelu. Jak sám říká, kontaktní divadlo má rád. Je pouze otázkou, zda se s ním v tomto převleku budou chtít kontaktovat diváci.

Václav Upír Krejčí chtěl lidem vrátit úsměv

Crazy komedii Krasavci na chmelu napsal Václav Upír Krejčí a tento týden měla premiéru v pražském Divadle U Hasičů. Za nápadem na netradiční představení prý stojí pandemie covidu-19, v jejímž důsledku herci dlouho zkoušeli bez diváků a po psychické stránce strádali. Chyběl jim právě kontakt s živým publikem. Václav Upír Krejčí se proto rozhodl napsat hru, která bude veselá, ztřeštěná a lidem vrátí úsměv na tvář.

Chlapi v sukních a volba hospodské Miss

Hra se odehrává v jedné krachující maloměstské hospůdce, výmluvně nazvané U krasavce, na niž si brousí zuby zákeřní developeři. Aby nedošlo k jejímu prodeji, rozhodnou se místní štamgasti uspořádat on-line volbu Miss. Jenže kde v takové páté cenové kategorii vzít pohledná děvčata? Obléknou proto sukně a paruky a za finalistky soutěže krásy se převléknou sami. Jak to celé dopadne? Můžeme vám prozradit, že podle ohlasů na premiéru je komedie Upíra Krejčího nadmíru povedená.

Vojtěch Drahokoupil podpořil svoji přítelkyni

Kromě Milana Peroutky a samotného Václava Upíra Krejčího můžete v nové divadelní hře vidět Miroslava Šimůnka, Braňo Poláka, Jaroslavu Stránskou, Barboru Rajnišovou a Anetu Vrzalovou.

A právě Anetu přišel na premiéru podpořit její přítel Vojtěch Drahokoupil, zpěvák a účastník reality show Survivor, který ten večer vypadal nadmíru spokojeně. Podívejte se do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články