Kvůli Krajčovi se Frühlingová vzdala kariéry ve Francii: Psal mi básničky, to já žeru, zavzpomínala zpěvačka

Iva Frühlingová se kvůli Krajčovi vzdala kariéry ve Francii
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Iva Frühlingová začínala ve čtrnácti letech jako modelka, o pár let později už ve Francii rozjela úspěšnou kariéru zpěvačky.Iva Frühlingová přijala pozvání Milušky Bittnerové do pořadu Na kafeečko.Zde mimo jiné promluvila také o svém prvním manželství se zpěvákem Richardem Krajčem. Rozvod přišel už půl roku od svatby.Iva Frühlingová se svou maminkou na archivním snímku.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zpěvačka Iva Frühlingová zavzpomínala na svůj návrat do České republiky, do které odešla za láskou v roce 2004. Jejím vyvoleným byl tehdy zpěvák a herec Richard Krajčo. Ač jejich manželství trvalo velmi krátce, na dobu, kdy se do sebe zamilovali, vzpomněla v pořadu Na kafeečko.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 06. 2022 08:00

Iva Frühlingová (40) se v roce 2005 provdala za frontmana kapely Kryštof, Richarda Krajča (45). Manželství se bohužel rozpadlo už po půl roce. V talkshow Miluše Bittnerové Na kafeečko promluvila zpěvačka o romantických začátcích jejich vztahu, a také o tom, proč se vzdala úspěšné kariéry ve Francii.

Iva Frühlingová vyprodávala haly

Iva Frühlingová sice pochází z Litvínova, ale v zahraničí se v mládí prosadila nejen jako modelka, ale také jako zpěvačka. Ve Francii se na její koncerty stály fronty a ona se svým hlasem vyprodávala velké haly. Jak Milušce Bittnerové prozradila, úspěch si sama nedokázala vysvětlit. „Je to spíše takové, že nevíš, co se děje. Děje se to jako ve snu. Myslím, že je mnohem větší psycho z toho vystoupit, než v tom být. Najednou ti to zpětně všechno dojde. Vystoupíš z toho - a co teď?"

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Iva Fruhlingova (@iva_fruhlingova)

Iva Frühlingová a Richard Krajčo

Zlom nastal, když ve svých 22 letech přijela zpět do Česka v rámci svého promo týdne a poznala svého budoucího manžela Richarda Krajča. „Říkali, že je tady nějaký zpěvák. A já jsem vůbec nevěděla, co se tady děje, nebo kdo tady zpívá. Prý, že se mnou chce natočit duet," vzpomínala zpěvačka, která se následně ve studiu do Richarda Krajča zamilovala.

„On mě nejdřív uháněl. Psal mi romantické SMSky v básničkách, to já žeru, protože miluju texty," říká Frühlingová, která jeho stylu okamžitě podlehla - a na zprávy mu celý měsíc odpovídala rovněž ve verších. Dnes tuto poblázněnost připisuje naivnímu mládí. Vzdala se kariéry ve Francii a rozhodla se zůstat v Česku. „Jsem takový člověk, který žije momentem. Žije tím, co je teď. Já neplánuju věci, takže když se mě bude někdo ptát na to, co budu dělat - já ani nevím, co budu dělat zítra."

Šokovala černými svatebními šaty

Svatba proběhla v roce 2005 v zahradách zámku v Českém Krumlově. Iva oblékla černé šaty od návrhářky Denisy Nové. Zatímco to celé republice přišlo výstřední nebo minimálně zvláštní, Iva říká, že ji podobné výstřelky baví dodnes. „Tyhle věci mě hrozně baví! Třeba naše wifina se doma jmenuje Addams family," pobavila zpěvačka Milušku Bittnerovou svým vkusem.

Vzápětí vysvětlila, proč tomu tak je. „Baví mě mít nějakou svoji temnou stránku. Vždycky jsem to takhle měla. A když je možnost se s tím prezentovat, o to lépe. Víš, tak jako na chvilku, trošku," dodala rošťácky zpěvačka, která dnes žije poklidným rodinným životem s manželem, pilotem Janem Veselým, kterému před sedmi lety porodila syna Adama. Své černé havraní vlasy odbarvila na blond a fanoušky baví na svém profilu na Instagramu, kde ji sleduje více než 17 tisíc lidí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články