Lucie Borhyová o dceři Lindě (8): Je to prý moje kopie. Možná mě jednou nahradí za moderátorským pultem

Lucie Borhyová o dceři Lindě (8): Je to prý moje kopie. Možná mě jednou nahradí za moderátorským pultem
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Lucie Borhyová si oblíbila světlé barvy, v černé ji potkáte málokdy.Lucie Borhyová se nebojí výrazných barev, které si jako blondýnka může s přehledem dovolit.Takto Lucie zazářila na letošním předávání cen Český slavík.Nikdo nevypadá v červené barvě lépe než blondýnky.+ 5 fotek+ 6 fotek

Moderátorka Lucie Borhyová (44) je mámou třináctiletého Lucase a osmileté Lindy, tváře svých potomků ale důsledně tají. V rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, jak moc jí je dcerka podobná a zda by ji v budoucnu mohla nahradit v Televizních novinách.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 11. 2022 08:00

Lucie Borhyová si v Lindě podle všeho pěstuje šikovnou nástupkyni. Jak nám sympatická moderátorka TV Nova prozradila, dcerku velmi zajímá její profese a snaží se ji také ve všem napodobovat. A jistá podobnost je tam prý i fyzická.

„Mám jedny známé, kteří jsou přesvědčení, že Linduška je moje kopie. A ti se těší, až mě jednou vystřídá za moderátorským pultíkem a bude místo mě hlásit zprávy," směje se sympatická moderátorka. Prý by si toho snad ani nikdo nevšiml a snad by to bylo i poprvé v historii. U modelek je to jinak, tam na to molo chodí máma s dcerou společně," přemítá Lucie.

Nedávno jste se objevila na jedné akci, kde byla kapela Lollipopz, a mnozí by se mohli domnívat, že jste se zde fotila se svou dcerou Linduškou.

Byla jsem křtít nový pokojíček vycházející hvězdě Chiaře Nelle Kekrt. Je to šikovná holčička, která zpívá, koncertuje, hraje v divadle a má různá youtube videa. Byly tam i Lollipopz, což jsou holčičky ve věku Lindušky, které mají dívčí kapelu. Moje Linduška je má moc ráda. Ale dcerku jsem s sebou nevzala - bylo to v době školy, to zaprvé. A zadruhé, já tváře svých dětí zatím důsledně chráním, takže je nikdo nezná.

Můžete tedy alespoň naznačit, zda je vám Linduška fyzicky podobná?

Když spolu v cizině někam jdeme, tak se všichni smějí, že přišla malá a velká. Lidé říkají, že je to moje kopie. Já to samozřejmě až tolik posoudit neumím, protože to nevidím. Má blonďaté vlásky a modré oči, takže to jsou rysy, které má stoprocentně po mně. Můžu soudit jen podle reakcí okolí nebo lidí, kteří nás neznají. Mám jedny známé, kteří jsou také přesvědčení o tom, je Linduška moje kopie. A ti se těší, až mě jednou vystřídá za moderátorským pultíkem a bude místo mě hlásit zprávy.

Kdo ví, třeba se toho jednou opravdu dočkáme.

Prý by si toho ani nikdo nevšiml a snad by to bylo i poprvé v historii. U modelek je to jinak, tam na to molo chodí máma s dcerou společně. Ale u dětí je tohle nevyzpytatelné, já bych hlavně chtěla, aby mé děti v životě dělaly to, co je baví. Sama vím, že když člověk dělá něco s láskou a radostí, výsledek je potom úplně jiný. Proto také chci, aby si mé děti vybíraly kroužky samy. Luky chodil na fotbal, ten ho potom přestal bavit, a já nejsem ten typ rodiče, který by ho nutil.

Vaše dcera se prý ale tanci a zpěvu také věnuje, stejně jako její oblíbenkyně z Lollipopz. Je to tak?

Ano, ona to vidí u mě. Připravuji se na různé vstupy, herecké výkony, pokud mám něco v seriálu, nebo když někde vystupuji. A občas někde tančím. Na tohle ona kouká a myslím, že se v tom vidí. Zhlédla se v tom a také ji to baví. Takže si tancuje a zpívá před zrcadlem, má to ráda. Myslím, že se touhle cestou možná také někdy vydá.

Navštěvuje tedy nějaké konkrétní kroužky, dramaťák nebo tancování?

Navštěvuje. Má hodiny klavíru, zpěvu a občas chodí na hodiny tance. Od baletu přes step až po všeobecné tance.

Váš syn Lucas má podobné umělecké sklony jako Linduška?

Ano. Hraje na kytaru, na klavír, doma si skládá muziku díky různým aplikacím. Občas si něco zpívá nebo rapuje. Trošku s tím uměleckým světem koketuje. Točí si také různá youtube videa, na tohle on je moc šikovný.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články