Lucie Vondráčková o nové image: Vlasy jsem si ostříhala nad dřezem a zamilovala si barevné kostýmy

Otevření nové prodejny oblečení využila Lucie jako příležitost vynést do společnost něco nového - a fialová barva jí opravdu sedla!Lucie Vondráčková překvapila kratších účesem a fialovým kalhotovým kostýmem, který splňuje její nároky na outfit - tramvaj by v něm jistě doběhla.Barevné kalhotové kostýmky si Lucie v poslední době oblíbila.Nedávno jsme ji mohli vidět v tomto zeleném.+ 11 fotek+ 12 fotek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) se stala jednou z tváří prodejny oblečení, přestože se jí často stává, že namísto butiku skončí při nákupech v knihkupectví. Vyznává sportovní eleganci a nejvíce ocení, pokud v outfitu nemá problém doběhnout tramvaj. O svém vztahu k módě se sympatická zpěvačka rozpovídala v rozhovoru pro Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 10. 2022 08:00

Šatník zpěvačky Lucie Vondráčkové zrovna nepraská ve švech, i proto jej nemusí tak často třídit nebo oblečení vyhazovat. Vystačí si s bílou pánskou košilí a džínami„Několikrát se mi stalo, že jsem si říkala, že bych si opravdu už měla koupit něco na sebe, protože nosím pořád stejné věci a je to nuda," připouští oblíbená zpěvačka. A stejně jsem se přistihla, jak jdu z knihkupectví. To je má celoživotní tendence," směje se Lucie, která na večírku překvapila znatelně zkrácenými vlasy.

Jaký je váš styl oblékání?

Myslím, že pořád velmi podobný. Jsem ráda sportovně elegantní, někdy možná moc rozdrbaná, ale v poslední době jsem si hodně oblíbila kalhotové kostýmy. Celý život se to tak prolíná.

Váš dnešní kalhotový kostým je celý fialový. Podle čeho jste jej vybírala?

Je ze ZOOT, abych byla stylová. Líbí se mi na něm, že je sportovní a jdou k němu boty bez podpatku. Myslím, že v něm můžu klidně i doběhnout tramvaj.

Jaký je váš nejčastější outfit, co ráda nosíte?

Budou to džíny a bílá pánská košile, nebo černé sako, černé tílko a džíny.

Je vůbec něco, v čem se necítíte dobře?

Víte co, herci se musejí cítit dobře ve všem. Když vám dají brýle a na hlavu dredy, tak se v tom musíte cítit, abyste to hezky odehráli. Vlastně nemám problém s žádnou historickou etapou naší planety.

Stalo se vám někdy, že jste na společenskou akci přišla nevhodně oblečená?

Já na tolik akcí nechodím, což je asi nejlepší varianta - když člověk nemá dobrý den, tak nikam nejde. To já dělávám. Dress code jsem programově snad nikdy neporušila. Někdy jsem se třeba minula v tom, pro co byla konkrétní akce určená. Já módu nikdy moc neřešila, řešila jsem spíš jiné věci - třeba ekologii. Ale když už někam jdu, tak se ráda hezky obléknu.

Narážíte na ekologii, jak to máte se svým šatníkem? Nakupujete zodpovědně, třídíte často oblečení?

Nemám proč třídit, protože v mých skříních toho moc nepřibývá. Když je společenská akce typu Zlatý slavík, tak si šaty půjčím. Ale určitě nemusím tunu věcí vyhazovat. Obecně nemám vyhazování ráda, ať už se to týká potravin nebo přátel. Jsem věrná.

Kdy naposledy vám někdo řekl, že vám to sluší?

Dneska mi to tady lidé říkají a je to příjemné. Protože já jsem ta rozlítaná matka, která jde z kroužku svých dětí na zkoušku do divadla, takže se třeba pár dní vůbec nevidím v zrcadle. Potom se zahlédnu v nějaké výloze a je to šok.

Máte vůbec čas nakupovat oblečení?

Já moc nenakupuji. Teď, díky dnešní akci, doufám, že se mi skříň naplní. Bylo by to fajn. Oni se nebojí barev, kterých já se vždycky bála. Bývala jsem věrná černé a černo-bílé. Je hezké vidět, že pořád vznikají pěkné nové věci. Já spíš vždycky koukám, co je nového v knihkupectví. Tam se vyznám víc, než v oděvech.

Jako že jdete o dům vedle?

Několikrát se mi stalo, že jsem si říkala, že bych si opravdu už měla koupit něco na sebe, protože nosím pořád stejné věci a je to nuda. A stejně jsem se přistihla, jak jdu z knihkupectví. To je má celoživotní tendence.

Jak oblékáte své syny? Už mají svůj vlastní styl?

Těm je to také jedno! Hlavně, aby se jim v tom dobře běhalo a měli dobré plavky na závody. Jinak je jim to úplně fuk.

Máte nějaký trik v oblékání, jak kamuflovat nedostatky postavy? Někdo si třeba prodlužuje nohy kalhotami s vysokým pasem.

Ty zrovna nemám ráda. Móda vysokých pasů se mi vůbec nelíbí, mám ráda bokovky. Teď když kupuji džíny, jsou nedostatkovým zbožím. Proto jsem ráda, že nejsem ten typ, co by vyhazoval oblečení, a mám je pořád doma. Budu čekat, až se zase vrátí do módy. Nikdy jsem se žádným kouskům nevyhýbala, ani není proč. Pořád sportuju, tancuju a chodím pěšky. Možná s tím někdy bojovat budu, ale zatím jsem to řešit nemusela.

Máte nový účes. Proč jste se rozhodla zkrátit vlasy?

Kvůli roli v jednom seriálu mi dělali krepaté vlasy a už jsem cítila, že by potřebovaly nějaký booster. Tak jsem je malinko zkrátila. Ale taky to moc neřeším. Ostříhala jsem si je nad dřezem a šla!

Související články

Další články