Martin Zounar zhubl osmnáct kilo: Zeptali jsme se ho, jak to dokázal

Martin Zounar zhubl osmnáct kilo: Zeptali jsme se ho, jak to dokázal
Zdroj: Showpix, Herminapress/koláž Lifee
Martin Zounar před a po...
Ve hře Dva nahatý chlapi šokoval Martin Zounar svým objemnějším tělem.Teď se Martin Zounar vedle kolegy Martina Krause vůbec nemusí stydět převlékat v šatně.Na představení zrekonstruovaných prostor Divadla Metro nechyběl herec Martin Písařík, který kolegům Filipovi Blažkovi a Martinovi Zounarovi něco velkého vysvětloval.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herec Martin Zounar míval pěkných pár kilo navíc. V posledních měsících šel ale do sebe a dost možná to souvisí s jeho novou láskou Kateřinou. Zounar už rok a půl cvičí pod vedením osobního trenéra Jakuba Prchala, který stojí také za proměnou Ivy Pazderkové. Jak herec prozradil v rozhovoru pro Lifee.cz, brzy se dostane pod magickou hranici stovky. Co pro to dělá?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 02. 2022 08:00

Herec Martin Zounar je jako vyměněný. Potkali jsme ho na představení zrekonstruovaných prostor Divadla Metro a rozdával úsměvy na všechny strany. Aby také ne. Po roce a půl pravidelného cvičení s osobním trenérem je o osmnáct kilo lehčí. Zeptali jsme se ho, jak na to.

Jím i po jedenácte večer, říká Martin Zounar

Když jsem začínal, měl jsem 120 kilo. Teď mi zbývají poslední kila, abych pokořil stovku," usmívá se Martin a hladí se spokojeně po břiše. „Žádnou dietu nedržím, jen se pravidelně hýbu a snažím se dobře jíst. Můžu se dokonce přiznat, že jím i po jedenácté večer. Když se vrátím pozdě v noci ze zájezdu, tak musím," překvapil herec a možná tím dokonale zboural dietní představy všech nadšenců hubnutí.

S jeho trenérem cvičí Noid i Pazderková

„Naopak je nesmysl třeba od pěti hodin večer vůbec nejíst. Takže když se vrátím domů, klidně si dám i rohlík s plátkovým sýrem a se šunkou. K tomu jablko nebo hlávkový salát. Opravdu se najím. Netrpím hlady," vysvětluje Martin Zounar hlavní klíč k úspěchu. Hercův trenér Jakub Prchal je juniorským mistrem světa v kulturistice a pod jeho vedením cvičí Václav Noid Bárta, Iva Pazderková nebo Kaira Hrachovcová.

Nové představení s Filipem Blažkem

„Ze začátku je samozřejmě potřeba dodržovat jídelníček, aby si na ten zápřah tělo zvyklo. V základu ale můj trenér říká: Pojďme se k tomu hýbat, normálně fungovat a jíst, abychom neměli hlad. Mít radost z toho, co se s naším tělem děje. Je to o hlavě a když máte hlavu v pořádku, tak jde všechno," dodává Zounar a provádí nás zákulisními prostory nově zrekonstruovaného Divadla Metro, přímo v srdci pražské Národní třídy. Vzpomínáme, jak ve hře Dva nahatý chlapi Zounar těžkopádně skrýval své tělo pod kouskem prostěradla. Teď už se stydět nemusí.

„Máte pravdu, tuhle hru zde také hrajeme. S Filipem Blažkem teď mám také nazkoušenou divadelní hru Úvěr," vypráví Zounar a vysvětluje děj. „K řediteli banky přijde pán žádat o úvěr a nemá nic, čím by ručil. Tak se rozhodne, že pokud mu ředitel ten úvěr nedá, blíže se seznámí s jeho ženou. Je to takový náš herecký koncertík," usmívá se herec.

Co nechybí v šatně Martina Zounara

Prostory nově zrekonstruovaného Divadla Metro na pražské Národní třídě voní novotou. V minulosti zde vystupovaly herecké legendy jako Boris Rössner, Jiří Štěpnička či Stella Zázvorková. Martin Zounar tady bude mít vlastní šatnu.

„Přinesu si hrníček na kávu, potom misku, abych si mohl udělat polívku, příbor, slipy, tričko, ponožky, deodorant, hřeben a ručník. Jo a takové ťapky, abych mohl do sprchy. A samozřejmě okopírované texty, abych měl jedny doma a jedny v divadle. Pak fotku své ženy, dětí, motorky a psů. Prostě zabydlet to,“ prozradil agentuře Herminapress, čím si šatnu hodlá zútulnit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články