Michaela Dolinová prozradila recept na spokojené manželství: Žena by měla být moudřejší a muži vyjít vstříc

Michaela Dolinová prozradila recept na spokojené manželství: Žena by měla být moudřejší a muži vyjít vstříc
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Michaela Dolinová prozradila, že letos do plavek hubne díky vyřazení pečiva z jídelníčku.Manželem Michaely Dolinové je soudce Jan Sváček.Michaela Dolinová letos zasedá v porotě soutěže Muž roku, stejně jako herečky Eva Hrušková (uprostřed) nebo Monika Fialková (vpravo).Nezbytnou součástí představení letošních finalistů Muže roku jejich prezentace po boku známých osobností. Také Michaele byl jeden z nich přidělený. + 3 fotky+ 4 fotky

Moderátorka Michaela Dolinová zasedla už po desáté v porotě soutěže Muž roku. Při pohledu na jejich vyrýsovaná těla prozradila webu Lifee.cz, jak se ona sama udržuje v kondici. Jak shodila pár kil, která nabrala během pandemie? A co radí ženám, které by po letech rády oživily nebo utužily svá manželství?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 06. 2022 15:00

Moderátorka Michaela Dolinová (58) shodila před létem do plavek hezkých pár kilo, a to pomocí diety, ve které se vyhýbá pečivu. Přiznala nám totiž, že se během dva roky trvající pandemie lehce zaobalila.

V rozhovoru pro Lifee.cz přidává také praktické tipy, jak i po letech udržovat manželství zdravé a láskyplné. Se svým mužem Janem Sváčkem se například letos v létě chystá procestovat Německo, ačkoli by se raději válela u moře. „Já sázím na kompromis. Doporučovala bych ženám, ať pro ten týden se svým mužem ustoupí ze svých požadavků - ať to hezky stráví tak, jak to chce on. On vám to ten mužský později moc pěkně vrátí," radí Michaela Dolinová.

Michaela Dolinová hubne do plavek

Paní Dolinová, co děláte pro svoji fantastickou figuru?

Nedávno jsem si naordinovala dietu, kterou už držím asi měsíc a půl. Vůbec nejím pečivo. Funguje to na mě skvěle, dá se s tím dobře vyžít a když s tím předem počítáte, tak vás to odlehčí.

To vám někdo poradil?

To jsem si našla sama a na sobě také vyzkoušela. Na mě třeba nefunguje, když večer nejím. Mívám večer představení, jdu spát pozdě, takže mám velký hlad. To na mě nefunguje a já se před tou půlnocí vlastně nakonec stejně najím, protože už to nevydržím. Není dobré, aby tělo hladovělo.

Jaké zatím máte výsledky?

Říkala jsem si, že sundám před létem a plavkovou sezónou jen tři kilečka. Dostala jsem se, kam jsem chtěla, a jsem spokojená. Poznám to na kalhotách, protože jsou mi volnější. Zkusím ještě kilo nebo dvě, ale víc ne. V jistém věku už to nevypadá nejlépe. Nemůžu si to vynachválit, protože po pandemii jsem opravdu měla pár kilo navíc a mám ve svém šatníku většinu věcí na tělo, upnutých. Cítila jsem se v tom nekomfortně. Než kupovat nové oblečení - to je první krůček do pekel. Vždyť je to otázka dvou až tří kil, a to člověk dá.

Setkáváme se v rámci představení finalistů soutěže Muž roku, na které vás v porotě vídáme pravidelně. Jak se muži za ty roky změnili?

Když jsem si to spočítala, jde o můj desátý ročník. Vidím velký posun v tom, co finalisté chtějí od života. Zdaleka se neúčastnilo tolik vysokoškoláků a kluci se na tuhle soutěž možná dívali s despektem. Je to zkušenost, která nekončí a nezačíná tak, že se procházíte po pódiu. Navážete kontakty a dostanete se do povědomí veřejnosti. To není málo.

Vaše kolegyně z poroty, paní Bubílková, říkala, že ji překvapilo, kolik z chlapců neumí anglicky.

Asi ten boom angličtiny zase trochu opadl. Po revoluci jsme si všichni mysleli, že budeme pracovat venku a čeká nás závratná kariéra, ale ono to tak není. My Češi nejsme připravení pracovat na 100 %, jako se pracuje v zahraničí. Moc rádi se vracíme do Česka, protože tady stačí pracovat na 80 %. Ono to stačí, prochází nám to a vlastně se máme velice dobře. Proto nemáme takovou motivaci učit se anglicky. Vidím to na svých dětech - jedna dcera se chce věnovat práci v zahraničí a umí anglicky, švédsky i francouzsky. Ta druhá vidí svůj život trochu jinak a stěží umí anglicky. Ano, všechno je o motivaci.

Na co se chystáte v létě?

Dovolenou si s manželem vybereme koncem června. Pojedeme do Německa a zvolíme si příjemnou cestu kolem Rýna, směrem ke starověkým německým městům a hradům. Plánovali jsme to už před dvěma lety a covid nám to zpřetrhal. Bude to hezká poznávačka a k moři třeba za rok - i když mám kamaráda na Madeiře, který mě tam neustále zve. Problém je u mě to volno, mám ho málo. Mimo jiné budu v létě opět provázet na zámku Zákupy.

Co hezkého děláte pro utužení manželství? Hezký výlet do Německa může být jedním z tipů?

To je pěkné, to opravdu doporučuji, a bez dětí. Obecně mohu říct, že by ženská měla být moudřejší v tom, že muži vyjde vstříc. Muže nikdy nezměníte, ten nikdy nebude trávit dovolenou u moře, když ho to nebaví. Já sázím na kompromis. Doporučovala bych ženám, ať pro ten týden se svým mužem ustoupí ze svých požadavků - ať to hezky stráví tak, jak to chce on. On vám to ten mužský později moc pěkně vrátí.

Takže žádný odpočinek u moře?

Já bych se také raději válela u moře, jsem válecí typ, ale pro svého muže to ráda udělám. On si to potřebuje trochu zorganizovat a já to beru jako hezký dárek. Lidé by ve vztazích neměli upřednostňovat jen to, co chtějí oni sami. Měli by si hodně vycházet vstříc. Ta druhá strana to velmi ocení.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články